LittleSun -> RE: II Pričakujemo Septembra 2011 (31.8.2011 21:09:01)
|
Meni tudi komedije pomagajo, predvsem pa moj pikec mali, ki me spravi v dobro voljo skoraj vsak trenutek. Je prava mala slika in veliko govori, predvsem bedarij, da se potem vsi smejimo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Za O teste je tako vseeno, če seksaš na 2 dni, potem jih ne rabiš, ampak ker so se vse menle o tem kako jih delajo sem jih tudi jaz nabavila, pa še cikel se mi je zmešal in sem morala ugotoviti kako in kaj. Sedaj sem še bolj zmedena, ker glede na to, da bom imela sedaj O, pomeni to, da moram šteti za prvi dan zadnje [sm=hudicek1.gif] tisti dan, ko se mi začne izcedek, kar je potem tudi do naslednjega meseca 28 dni do prvega dne izcedka...če kdo razume kaj hočem povedat[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ker pa so rekli, da se šteje od takrat ko se zares ulije. Ampak od takrat je sedaj šele 11 dni. Sem na to računala in tudi zato začela šele danes delat O teste[sm=smiley36.gif] No lubi še dela, komaj čakam da pride, ker danes bo akcija[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako je pa kaj s seksom vsak dan? Ginekologi svetujejo vsak drug dan zaradi kakovosti sperme, ve katera kaj o tem bolj podrobno? Jaz čakam na 12.9 da lahko pokličem mojo gospo ginekologinjo ki že od junija ne naroča na pregled. Začne šele 12.9 in bogvekdaj bom prišla na vrsto. Ne vem če nebom malo pojamrala za te izcedke in bolečine, pa me mogoče vzame malo prej. Bom tako dobila popadke v čakalnici[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] V nosečnosti mi ni bilo večje muke,kot sedet na tistem trdem stolu 3 ure, pa še tako slab zvočnik imajo, da sem se lahko sprehajala le v tisti majhni čakalnici. Hec je bil, da sem se po 2 urah odločila, da grem na stranišče in ravno takrat me je klicala [sm=smiley36.gif]. Potem pa mi je rekla, naj drugič pridem kar po lonček in sem zaradi tega bila velikrat prej na vrsti, ker me je sestra kar vzela naprej[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zdaj pa sem se razpisala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|