Sa.je -> RE: II Pričakujemo Septembra 2011 (2.9.2011 9:08:07)
|
Hej hoi! Dobro jutro punce!! Končno je petek[sm=bravo.gif] Rozi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke!!! Prelepih 9 mesecev ti želim! Litlle Sun, ti si res ena taka pozitivka, tvoji posti nas mislim, da vse spravijo v dobo voljo[sm=smiley36.gif] Pa, da še jaz malo pojamram...Čakam 6., da vidim kako sva bila uspešna. Meni je tole čakanje prava groza, tam v prvi polovici ciklusa še gre, da se ne sekiram, ko je pa enkrat O mimo potem se mi pa po glavi podijo samo še ??? če se je prijelo? Ko grem iz službe se mi zdi tako kot, da so povsod same [sm=nosecka.gif], vozičkarice, mamice, otroci... Moj pravi, da se preveč obremenjujem. Dobro, mogoče malo res, ampak mislim, da je to bolj velika želja in, če si nekaj res zelooo želiš, misliš samo na to. A ni tako? No ja, bo že...moramo osati pozitivke, saj bomo vse prej ko slej zagledale prelepi[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif] Držim pesti za vse nas, da bo september naš mesec in, da nalulamo čimveč[sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
|
|
|
|