|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
31.8.2011 10:51:12   
LittleSun

user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)

6.9
Sa.je (4.krog)

9.9
urssi (4. krog)
Mamabear

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10

24.9
romare
25.9
štručka2503

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
Mladika
heln
benji (16. krog)
Teya D. (1. krog)

Skupaj nas je: 32

Nosečk:

Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.8.2011 11:02:21   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Moram malo pojamrat, sem imela včeraj tako čuden dan. Moja najboljša prijateljica (s katero sva se dogovorili, da bova skupaj noseči) je noseča že dobre 4 mesece. Zelo sem srečna za njo, njena prva pupa mi je kot hčerkica in ona je kot moja sestra. Ampak včeraj sva po internetu gledali vozičke za njo in tako sem postala tako žalostna. Tako lepo bi bilo, da bi skupaj delili te občutke. Potem pa sem imela kar malo slabo vest, da sem bila tako žalostna, saj je zanjo to res krasno. Morala sem malo napisati, ker mi leži na dušiuser posted image

te čisto razumem, ker sem bila pred letom dni na istem kot ti.. ona je zanosila, midva oz moj. pa se nikakor ni mogel odločiti še za enega.. sem pa imela to čast da sem bila z njo pri porodu..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 177
31.8.2011 11:08:56   
Katte
Tudi jaz te razumem, LittleSun user posted image user posted image .
Tudi naš čas bo prišel.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 178
31.8.2011 11:31:59   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Tudi jaz te razumem, LittleSun user posted image user posted image .
Tudi naš čas bo prišel.

sem že pred kratkim napisala, da KMALU!!user posted image Počasi se moramo spokat iz te teme in se preselit tja na malo bolj veselo. Ni vrag da nebomo sedaj nekaj uštimali. Midva ta mesec greva na polno in res upam, da bom zagledala user posted image .

Katte kako si pa ti kaj s pregledi?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 179
31.8.2011 11:43:55   
CariSSa10
LittleSun verjamem da ti je težko. tudi moja ful dobra kolegica že iz otroštva je 3 mesece noseča. in to celo se je 'zgodilo'. in ji ni jasno kak, če pa sta pazla...in isto mi je hudo, čeprav sem za njo vesela. ampak vrjemi da bo tudi nam uspelo! bomo vseeno skupaj vozičkale!!! nekaj mesečna razlika potem ni tak opazna, ko bojo otrokeci skupaj odraščali!
me je pa včeraj spet malo spravlo iz tira, ko sem se spomnila na mojo majsko pikico. zdaj bi bla v 16em tednu. vem da morem to pozabit, nehat razmišljat kaj bi se sedaj dogajalo ampak je tak težko...mislim da bom se pobrala šele, ko bom spet zagledala user posted image ...no še malo pa grema končno na morje in upam da kaj 'pridelama'...user posted image
držim pesti za vas punce. ju3 pa bomo že začeli z barvanjem septemberskih nosečk. naj v(n)as bo čimveč rozastih!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
31.8.2011 11:51:15   
Katte
Katte kako si pa ti kaj s pregledi?

Do svoje G grem 15.9., takrat bom ravno dobila user posted image  ali pa zagledala user posted image . Razen spermiograma nimava še nobenih testov narejenih.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 181
31.8.2011 11:56:20   
zebr4
Hvala za odgovor  Katte
Ja res je na testu se izrise user posted image  v primeru, da LH naraste.  Testirati zacnem v soboto, ovulacija pa bi naj bila naslednji teden v sredo/cetrtek.

Upanje umre zadnje, poskusam biti optimistična kolikor se le da in nekaj mi pravi, da je september moj mesec.

@Carissa10 pozabila ne boš nikoli, le naučila se boš živeti s to izkušnjo. Kar te ne ubije te ojača.

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

zebr4, jaz na žalost nimam izkušenj z digitalnimi testi. So pa menda dosti bolj nedvoumni kot navadni, ker se ti izriše smiley ali kaj takega in točno veš, kdaj je treba user posted image .
Punce, kar pridno user posted image , da bo maja in junija Slovenija preplavljena z novorojenčki.
Midva sva pridna, O še čakam. Včeraj je bila celo vidna druga črtica na testu, tako da očitno vsaj LH narašča.
Jutri se začne naš mesec user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 182
31.8.2011 11:57:08   
LittleSun
Carissa10 želim ti, da čimprej zagledaš user posted image da bo lažje sprejeti.
Meni je bilo tako hudo, da sem se tako počutila, ampak najbrž je nekaj egoista v vsakemu izmed nas in so ti občutki čisto normalniuser posted image

Katte upam, da te 15. ne preseneti user posted image in te G kar pošlje na krvni testuser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 183
31.8.2011 11:58:03   
LittleSun
Upanje umre zadnje, poskusam biti optimistična kolikor se le da in nekaj mi pravi, da je september moj mesec.

Tudi meni, upam, da naju občutek ne varauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
31.8.2011 12:02:59   
romare
zdele ko sem vas brala je pa še mene sesul,ko sem se spomnila da bi imela septembra rok in to glih v času ko zdej ne bom pričakovala user posted image , zdej mam pa kaos v glaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 185
31.8.2011 12:10:36   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: romare

zdele ko sem vas brala je pa še mene sesul,ko sem se spomnila da bi imela septembra rok in to glih v času ko zdej ne bom pričakovala user posted image , zdej mam pa kaos v glaviuser posted image user posted image user posted image

hitro, hitro .... odmisli kaos v glavi in misli na lepe stvari: morje, pozitivna doživetja,.... Zdaj takoj moraš odgnati te misli iz svoje glave, ........... TO JE UKAZ!!!
No pa pejmo z mislimi na morje (modrina, vonj, čisti uzitek, plavam,.....user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.8.2011 12:16:57   
romare
evo  že letim na havajeuser posted image user posted image

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.8.2011 12:39:57   
klopek
Punce tok ste super, polne optimiza!

Kr lažje mi je, ko vas berem, saj se tudi sama soočam s podobnimi občutki, ko izvem za kako user posted image ...

Dejmo punce user posted image  user posted image , september bo naš!!!

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 188
31.8.2011 12:45:48   
CariSSa10
romare oprosti. nisem te hotla zabedirat...user posted image
evo gremo na plažo s koktejlčkom v roki user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 189
31.8.2011 12:46:18   
*bobika*
user posted image user posted image  bravo punce tako se govori..
jst sem najprej hotla met majskega, ampak glede na to kaj vse berem ,bom zelo vesela da se le čimprej prime..maj sva itak zamudila user posted image ..
komi čakam da dobim O.teste ki sem jih naročila, pol bomo pa lulal...user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 190
31.8.2011 12:47:01   
LittleSun
Sem brala, vse tolk hitro delate O teste. Koliko dni pred pričakovano O jih delate?
Jaz bom šele danes naredila, pa pričakujem recimo v petek in soboto.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 191
31.8.2011 12:47:53   
*bobika*
v kolkem času od oploditve (tiste ki ste že zagledale pluske) ste začele čutit znake nosečnosti ,..se pravi napete dojke, itd... ??

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.8.2011 12:47:55   
LittleSun
bobika nisi še maja zamudila. Bo pač bolj proti koncuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 193
31.8.2011 12:49:48   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

v kolkem času od oploditve (tiste ki ste že zagledale pluske) ste začele čutit znake nosečnosti ,..se pravi napete dojke, itd... ??

Jaz jih v prvi nosečnosti sploh nisem imelauser posted image user posted image ko sem dobila dabraston mi je bilo po njem malo slabo, ampak je tudi to hitro minilo. in razen trebuha sploh nisem mela drugega znakauser posted image upam da bo tokrat tudi šlo tako super skozi.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.8.2011 12:52:31   
CariSSa10
*bobika* meni so prvič bradavice postale občutljive že 18i dan ciklusa. že to mi je blo čudno da tak hitro. user posted image torej nekje 10 dni po O...
pa še maš šanse za majskega user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
31.8.2011 13:02:18   
*bobika*

bobika nisi še maja zamudila. Bo pač bolj proti koncuuser posted image user posted image

ja 10.8. sem imela zadnjo M. , cikel se mi je skrajašal na 26 dni, da niti nisem vedela na čem sem.. sva pa samo 18,19, 21 in 26.8 ...kar mislim da ni dovolj..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
31.8.2011 13:04:34   
LittleSun

ja 10.8. sem imela zadnjo M. , cikel se mi je skrajašal na 26 dni, da niti nisem vedela na čem sem.. sva pa samo 18,19, 21 in 26.8 ...kar mislim da ni dovolj..user posted image

Sej veš, upanje umre zadnje, kar bodi še optimistična. Samo če imaš skrajšan cikel in si imela 10.8. user posted image potem bi jo morala dobiti 3.9.? ali kakouser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
31.8.2011 13:04:45   
*bobika*

Jaz jih v prvi nosečnosti sploh nisem imelauser posted image user posted image ko sem dobila dabraston mi je bilo po njem malo slabo, ampak je tudi to hitro minilo. in razen trebuha sploh nisem mela drugega znakauser posted image upam da bo tokrat tudi šlo tako super skozi.

prvič tud jaz nisem vedela da sem noseča..nobenih slabosti, nič občutljivih bradavic... le dva dni mi je zamujala (prej je bila točna kot urca) in sem naredila test ..pa seveda plusek..
ampak berem da nekatere res močno bolijo bradavice, jim je slabo...uhhh upam da meni ne bo..

Neposredna povezava do sporočila: 198
31.8.2011 13:07:51   
*bobika*

Sej veš, upanje umre zadnje, kar bodi še optimistična. Samo če imaš skrajšan cikel in si imela 10.8. user posted image potem bi jo morala dobiti 3.9.? ali kakouser posted image user posted image

JA zračunala sem si na 26 dni (ker sem jo prešnji mesec dobila 26 dan) in bi to bilo 6.9...če bo pa spet na 30 dni..pa 10.9.

Neposredna povezava do sporočila: 199
31.8.2011 13:11:18   
klopek

Sem brala, vse tolk hitro delate O teste. Koliko dni pred pričakovano O jih delate?
Jaz bom šele danes naredila, pa pričakujem recimo v petek in soboto.

Jst sem jih začela delat tisti dan, ko se mi je pojavila sluz. Pri meni je bilo to 11. dan ciklusa, črtica je bila vsak dan močnejša, najmočnejša 13. dan ciklusa, 14. dan pa je bila že spet bolj bleda... delala pa sem jih ta mesec prvič

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?