Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 10:51:12
|
|
|
|
LittleSun
|
1.9 Anonimna Pu (4.krog) jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) 21.9 zebr4 25.9 štručka2503 30.9 Anonimna Pu (5. krog) x.9 Mladika heln benji (16. krog) Teya D. (1. krog) Skupaj nas je: 32 Nosečk: rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:02:21
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Moram malo pojamrat, sem imela včeraj tako čuden dan. Moja najboljša prijateljica (s katero sva se dogovorili, da bova skupaj noseči) je noseča že dobre 4 mesece. Zelo sem srečna za njo, njena prva pupa mi je kot hčerkica in ona je kot moja sestra. Ampak včeraj sva po internetu gledali vozičke za njo in tako sem postala tako žalostna. Tako lepo bi bilo, da bi skupaj delili te občutke. Potem pa sem imela kar malo slabo vest, da sem bila tako žalostna, saj je zanjo to res krasno. Morala sem malo napisati, ker mi leži na duši te čisto razumem, ker sem bila pred letom dni na istem kot ti.. ona je zanosila, midva oz moj. pa se nikakor ni mogel odločiti še za enega.. sem pa imela to čast da sem bila z njo pri porodu..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:08:56
|
|
|
|
Katte
|
Tudi jaz te razumem, LittleSun . Tudi naš čas bo prišel.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:31:59
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Tudi jaz te razumem, LittleSun . Tudi naš čas bo prišel. sem že pred kratkim napisala, da KMALU!! Počasi se moramo spokat iz te teme in se preselit tja na malo bolj veselo. Ni vrag da nebomo sedaj nekaj uštimali. Midva ta mesec greva na polno in res upam, da bom zagledala . Katte kako si pa ti kaj s pregledi?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:43:55
|
|
|
|
CariSSa10
|
LittleSun verjamem da ti je težko. tudi moja ful dobra kolegica že iz otroštva je 3 mesece noseča. in to celo se je 'zgodilo'. in ji ni jasno kak, če pa sta pazla...in isto mi je hudo, čeprav sem za njo vesela. ampak vrjemi da bo tudi nam uspelo! bomo vseeno skupaj vozičkale!!! nekaj mesečna razlika potem ni tak opazna, ko bojo otrokeci skupaj odraščali! me je pa včeraj spet malo spravlo iz tira, ko sem se spomnila na mojo majsko pikico. zdaj bi bla v 16em tednu. vem da morem to pozabit, nehat razmišljat kaj bi se sedaj dogajalo ampak je tak težko...mislim da bom se pobrala šele, ko bom spet zagledala ...no še malo pa grema končno na morje in upam da kaj 'pridelama'... držim pesti za vas punce. ju3 pa bomo že začeli z barvanjem septemberskih nosečk. naj v(n)as bo čimveč rozastih!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:51:15
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Katte kako si pa ti kaj s pregledi? Do svoje G grem 15.9., takrat bom ravno dobila ali pa zagledala . Razen spermiograma nimava še nobenih testov narejenih.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:56:20
|
|
|
|
zebr4
|
Hvala za odgovor Katte Ja res je na testu se izrise v primeru, da LH naraste. Testirati zacnem v soboto, ovulacija pa bi naj bila naslednji teden v sredo/cetrtek. Upanje umre zadnje, poskusam biti optimistična kolikor se le da in nekaj mi pravi, da je september moj mesec. @Carissa10 pozabila ne boš nikoli, le naučila se boš živeti s to izkušnjo. Kar te ne ubije te ojača. IZVIRNO SPOROČILO: Katte zebr4, jaz na žalost nimam izkušenj z digitalnimi testi. So pa menda dosti bolj nedvoumni kot navadni, ker se ti izriše smiley ali kaj takega in točno veš, kdaj je treba . Punce, kar pridno , da bo maja in junija Slovenija preplavljena z novorojenčki. Midva sva pridna, O še čakam. Včeraj je bila celo vidna druga črtica na testu, tako da očitno vsaj LH narašča. Jutri se začne naš mesec .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:57:08
|
|
|
|
LittleSun
|
Carissa10 želim ti, da čimprej zagledaš da bo lažje sprejeti. Meni je bilo tako hudo, da sem se tako počutila, ampak najbrž je nekaj egoista v vsakemu izmed nas in so ti občutki čisto normalni Katte upam, da te 15. ne preseneti in te G kar pošlje na krvni test
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 11:58:03
|
|
|
|
LittleSun
|
Upanje umre zadnje, poskusam biti optimistična kolikor se le da in nekaj mi pravi, da je september moj mesec. Tudi meni, upam, da naju občutek ne vara
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:02:59
|
|
|
|
romare
|
zdele ko sem vas brala je pa še mene sesul,ko sem se spomnila da bi imela septembra rok in to glih v času ko zdej ne bom pričakovala , zdej mam pa kaos v glavi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:10:36
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare zdele ko sem vas brala je pa še mene sesul,ko sem se spomnila da bi imela septembra rok in to glih v času ko zdej ne bom pričakovala , zdej mam pa kaos v glavi hitro, hitro .... odmisli kaos v glavi in misli na lepe stvari: morje, pozitivna doživetja,.... Zdaj takoj moraš odgnati te misli iz svoje glave, ........... TO JE UKAZ!!! No pa pejmo z mislimi na morje (modrina, vonj, čisti uzitek, plavam,.....
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:16:57
|
|
|
|
romare
|
evo že letim na havaje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:39:57
|
|
|
|
klopek
|
Punce tok ste super, polne optimiza! Kr lažje mi je, ko vas berem, saj se tudi sama soočam s podobnimi občutki, ko izvem za kako ... Dejmo punce , september bo naš!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:45:48
|
|
|
|
CariSSa10
|
romare oprosti. nisem te hotla zabedirat... evo gremo na plažo s koktejlčkom v roki
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:46:18
|
|
|
|
*bobika*
|
bravo punce tako se govori.. jst sem najprej hotla met majskega, ampak glede na to kaj vse berem ,bom zelo vesela da se le čimprej prime..maj sva itak zamudila .. komi čakam da dobim O.teste ki sem jih naročila, pol bomo pa lulal...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:47:01
|
|
|
|
LittleSun
|
Sem brala, vse tolk hitro delate O teste. Koliko dni pred pričakovano O jih delate? Jaz bom šele danes naredila, pa pričakujem recimo v petek in soboto.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:47:53
|
|
|
|
*bobika*
|
v kolkem času od oploditve (tiste ki ste že zagledale pluske) ste začele čutit znake nosečnosti ,..se pravi napete dojke, itd... ??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:47:55
|
|
|
|
LittleSun
|
bobika nisi še maja zamudila. Bo pač bolj proti koncu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:49:48
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* v kolkem času od oploditve (tiste ki ste že zagledale pluske) ste začele čutit znake nosečnosti ,..se pravi napete dojke, itd... ?? Jaz jih v prvi nosečnosti sploh nisem imela ko sem dobila dabraston mi je bilo po njem malo slabo, ampak je tudi to hitro minilo. in razen trebuha sploh nisem mela drugega znaka upam da bo tokrat tudi šlo tako super skozi.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 12:52:31
|
|
|
|
CariSSa10
|
*bobika* meni so prvič bradavice postale občutljive že 18i dan ciklusa. že to mi je blo čudno da tak hitro. torej nekje 10 dni po O... pa še maš šanse za majskega
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:02:18
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika nisi še maja zamudila. Bo pač bolj proti koncu ja 10.8. sem imela zadnjo M. , cikel se mi je skrajašal na 26 dni, da niti nisem vedela na čem sem.. sva pa samo 18,19, 21 in 26.8 ...kar mislim da ni dovolj..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:04:34
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika nisi še maja zamudila. Bo pač bolj proti koncu ja 10.8. sem imela zadnjo M. , cikel se mi je skrajašal na 26 dni, da niti nisem vedela na čem sem.. sva pa samo 18,19, 21 in 26.8 ...kar mislim da ni dovolj.. Sej veš, upanje umre zadnje, kar bodi še optimistična. Samo če imaš skrajšan cikel in si imela 10.8. potem bi jo morala dobiti 3.9.? ali kako
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:04:45
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* v kolkem času od oploditve (tiste ki ste že zagledale pluske) ste začele čutit znake nosečnosti ,..se pravi napete dojke, itd... ?? Jaz jih v prvi nosečnosti sploh nisem imela ko sem dobila dabraston mi je bilo po njem malo slabo, ampak je tudi to hitro minilo. in razen trebuha sploh nisem mela drugega znaka upam da bo tokrat tudi šlo tako super skozi. prvič tud jaz nisem vedela da sem noseča..nobenih slabosti, nič občutljivih bradavic... le dva dni mi je zamujala (prej je bila točna kot urca) in sem naredila test ..pa seveda plusek.. ampak berem da nekatere res močno bolijo bradavice, jim je slabo...uhhh upam da meni ne bo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:07:51
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika nisi še maja zamudila. Bo pač bolj proti koncu ja 10.8. sem imela zadnjo M. , cikel se mi je skrajašal na 26 dni, da niti nisem vedela na čem sem.. sva pa samo 18,19, 21 in 26.8 ...kar mislim da ni dovolj.. Sej veš, upanje umre zadnje, kar bodi še optimistična. Samo če imaš skrajšan cikel in si imela 10.8. potem bi jo morala dobiti 3.9.? ali kako JA zračunala sem si na 26 dni (ker sem jo prešnji mesec dobila 26 dan) in bi to bilo 6.9...če bo pa spet na 30 dni..pa 10.9.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 31.8.2011 13:11:18
|
|
|
|
klopek
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Sem brala, vse tolk hitro delate O teste. Koliko dni pred pričakovano O jih delate? Jaz bom šele danes naredila, pa pričakujem recimo v petek in soboto. Jst sem jih začela delat tisti dan, ko se mi je pojavila sluz. Pri meni je bilo to 11. dan ciklusa, črtica je bila vsak dan močnejša, najmočnejša 13. dan ciklusa, 14. dan pa je bila že spet bolj bleda... delala pa sem jih ta mesec prvič
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?