Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fb in nagradna igra zadeni kupon 11.8.2011 12:11:52
|
|
|
|
tecnobica
|
Nikoli, ampak res nikoli ne dajem svoje telefonske številke. Če gre na mail, potem ja, imam enga za nagradne igre pa lahko pol spamajo kolk hočjo.
|
|
|
|
RE: fb in nagradna igra zadeni kupon 11.8.2011 14:19:57
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz ne padam več na te fore, sem že veliko preveč mobitela plačala zaradi tega, pa nikoli in nikdar še nič dobila s tega naslova. Tako da, hvala. Sem tudi sama zasledila tole kao nagradno igro, pa sem kar hitro opustila misel na to, da bom jaz dobitnica. Jaz ti skratka ne priporočam.
|
|
|
|
RE: fb in nagradna igra zadeni kupon 11.8.2011 16:13:49
|
|
|
|
ona
|
Isto kot predhodnice, nikoli ne dajem nikamor telefonske, še posebej ne od mobitela . če pa sodelujem npr. v nagradni igri od slovenskih novic kjer moraš telefonsko vnest jo dam vedno od faksa potem pa naj kar kličejo če hočejo
|
|
|
|
RE: fb in nagradna igra zadeni kupon 11.8.2011 21:14:04
|
|
|
|
poli*
|
Jaz se ne prijavljam na nobene nagradnje igre preko neta (razen včasih na rr), ker so dostikrat virusi, al pa nagrado vedno pobere Marija Novak iz Ljubljane . Če daš svoj email te zasipajo z virusnimi maili, če pa telefonsko, dobivaš pa drage sms-je.
|
|
|
|
RE: fb in nagradna igra zadeni kupon 11.8.2011 21:53:42
|
|
|
|
Felicita
|
ne nasedam reklamam, ki so prevedene z google translate. in ne dajem svoje številke, svoj mail pa samo spamerski (ki ga obiščem 2x letno da ga spraznim vseh ponudb, za katere sem obkljukala da 'jih ne želim prejemati'.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: fb in nagradna igra zadeni kupon 11.8.2011 21:54:29
|
|
|
|
Felicita
|
dvojno.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 11.8.2011 21:55:12 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: fb in nagradna igra zadeni kupon 12.8.2011 12:35:13
|
|
|
|
tecnobica
|
Aja, to misliš na FB ko napiše zadeni COUPON? Tega pa res nikoli ne klikam, ker če ne znajo niti v SLO jezik prevesti, ni vredno niti sekunde porabiti za klik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?