ronja
|
imela sem idejo, da bi res šlakar malo tja pa sm in enostavno vprašala: dober da, a iščete koga za delo?:D...nevem sicer kako bi to izgledalo:S ideja je bila Ne vem, kaj je narobe s to idejo - sama sem po diplomi tako šla na eno sš in so bili zelo prijazni - da trenutno sicer ne rabijo, da pa naj se še kaj javim, če se kaj odpre - so mi dali zelo fajn občutek, skratka. Potem sicer nisem rabila, ker kmalu dobila svojo službo, ampak če/ko bom še kdaj brezposelna in si bom želela službo, bom to sigurno delala. Kako pa naj sicer vejo, da obstajaš in da bi bil pripravljen delat? Pa ne gre zato, da bi mislila, da sem toliko boljša od drugih, daleč od tega - samo zdelo se mi je, da pač najlažje najdeš delo tako. ravnateljici, in kaj mi reče razpis so dali po zakonu imajo pa že kandidate, spet škoda mojega časa, Ni nujno. Poznam par ljudi, ki so tako prišli na razgovor za mesto, kjer je bil kandidat že izbran, pa so se ujeli in so kasneje začeli delat preko šs/pogodbe in zdaj so tam zaposleni. Pač ne gre vse takoj. če ne drugega, dobiš izkušnje, čeprav je pa grozno, če se moraš zato peljat iz Prekmurja v LJ., recimo... Ampak recimo da si v tem primeru narediš izlet. Saj če dobiš povrnjene potne stroške in ne delaš doma, potem to verjetno ni tako hudo - čeprav moralo verjetno vseeno zbije... ko vas prične najedati da niste za nobeno rabo, ko kar čepite doma ? Ej, tudi če ste doma, to sploh ne pomeni, da niste za nobeno rabo! Saj doma ziher ne gledate v zrak! Nekaj gotovo delate in ste z nečim koristne, no!