Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 9.8.2011 21:31:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sicer s 3-mesečnikom nisem šla na morje, ampak če bi pa šla, bi ga pa namazala, ja.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 9.8.2011 22:39:03
|
|
|
|
hubi
|
Nič mazat, preveč kemije. Striktno senca, pokrivalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 23:53:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 7:57:27
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Se pridružujem nekaterim ostalim. Ne mazat takega drobnega in mladega bitja. Saj je dobovolj, če je v senci- malo pa lahko sončka pride do njega, samo ne glih ob 12ih in tam okoli.
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 8:11:04
|
|
|
|
Najaa
|
Nisem mazala. Majčko gor, kapico ko si na soncu, v senci ga pa tudi ne bo kar ožgalo.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 12:56:54
|
|
|
|
roladica
|
Naša je bila tudi tri mesece stara. Nismo je mazal, če si v senci ni potrebe.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 13:59:37
|
|
|
|
naja17
|
Mi smo bli tud na morju, ko je bil 3,5 mesecev, pa sem vzela s sabo justovo 30ko, sam na koncu ga nisem mazala ...
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 14:03:48
|
|
|
|
pajkolina
|
Nič mazat.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 24.8.2011 20:41:46
|
|
|
|
pearl
|
Jaz svoja otroka in sebe mažem z super kremo Daylong - ne vsebuje nobenih dišav in je prav namenjena dojenčkovi koži. Jaz sem pričela z mazanjem okrog 6 meseca, ker prej ni bilo potrebe, gledam le, da so vsaj noge zaščitene, ker so v vozičku najbolj izpostavljene, pa sedaj tudi rokice. Značilnosti - poseben preparat za zaščito dojenčkov do prvega leta starosti in ljudi z izjemno občutljivo kožo - ne vsebuje kemičnih filtrov in dišav - zaščitno delovanje temelji na mikropigmentih Uporaba - nanesite neposredno pred sončenjem - nanesite izdatno količino, najbolje dvakrat zaporedoma - izdelek je vodoodporen - po daljšem kopanju ga ponovno nanesite Posvetuj se v lakarni s farmacevti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?