dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

zita -> dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (9.8.2011 21:27:09)

S 3-mesečnim dojenčkom se odpravljamo na morej. Gremo v kraj, kjer je veliko sence, sprehajalnih poti med borovci, na plaži bo ali očein večji  bratec ali pa mami, dojenček bo vedno v senci , voziček vedno pokrijemo... Ampak .. v senci tudi baje lahko mal prime sonce.. a vi take majhne dojenčke kaj mažete z zaščitnim faktorjem.

Kerensa* -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (9.8.2011 21:31:52)

Sicer s 3-mesečnikom nisem šla na morje, ampak če bi pa šla, bi ga pa namazala, ja.

hubi -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (9.8.2011 22:39:03)

Nič mazat, preveč kemije. Striktno senca, pokrivalo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.8.2011 23:53:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zoja Lara -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (10.8.2011 7:57:27)

Se pridružujem nekaterim ostalim. Ne mazat takega drobnega in mladega bitja. Saj je dobovolj, če je v senci- malo pa lahko sončka pride do njega, samo ne glih ob 12ih in tam okoli.

Najaa -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (10.8.2011 8:11:04)

Nisem mazala. Majčko gor, kapico ko si na soncu, v senci ga pa tudi ne bo kar ožgalo. 

roladica -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (10.8.2011 12:56:54)

Naša je bila tudi tri mesece stara. Nismo je mazal, če si v senci ni potrebe.

naja17 -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (10.8.2011 13:59:37)

Mi smo bli tud na morju, ko je bil 3,5 mesecev, pa sem vzela s sabo justovo 30ko, sam na koncu ga nisem mazala [sm=smiley1.gif]...

pajkolina -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (10.8.2011 14:03:48)

Nič mazat. 

pearl -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (24.8.2011 20:41:46)

Jaz svoja otroka in sebe mažem z super kremo Daylong - ne vsebuje nobenih dišav in je prav namenjena dojenčkovi koži. Jaz sem pričela z mazanjem okrog 6 meseca, ker prej ni bilo potrebe, gledam le, da so vsaj noge zaščitene, ker so v vozičku najbolj izpostavljene, pa sedaj tudi rokice.
Značilnosti

- poseben preparat za zaščito dojenčkov do prvega leta starosti in ljudi z izjemno občutljivo kožo
- ne vsebuje kemičnih filtrov in dišav
- zaščitno delovanje temelji na mikropigmentih
Uporaba

- nanesite neposredno pred sončenjem
- nanesite izdatno količino, najbolje dvakrat zaporedoma
- izdelek je vodoodporen
- po daljšem kopanju ga ponovno nanesite

Posvetuj se v lakarni s farmacevti.

Roberta69 -> RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? (24.8.2011 23:19:10)

Tako majhnega ne bi. Svojega 9-mesečnika na koncu sem, ko sva šla plavat, ker se mi je zdelo, da je v fredovem obroču ramenski in hrbtni del ful izpostavljen. Imela sem pa čisto naravno kremo z BDIH certifikatom od Lavere z ne previsokim faktorjem (20), drugače ga ne bi mazala, ampak bi se raje odrekla soncu. 

Stran: [1]