Anonimen -> RE: Antidepresivi (9.8.2011 10:50:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mi je pa kar groza napadov ˝dobre volje˝ Pri bivšem je bila ta ˝dobra volja˝ pričakovana ker je pil. Mož pa ne uživa nič alkohola, ampak občutki ob napadih ˝dobre volje˝ so pa prav tako zelo neprijetni, moreči. zakaj si to poimenovala napad "dobre volje", če je tako moreče? v bistvu mi ni jasno kaj se takrat pravzaprav dogaja - kako to zgleda? Ta ˝dobra volja˝ni moj izraz. To je dejal moj mož. Ko njegovo čudno obnašanje izhlapi, izgine, ko se je mogoče spet normalno pogovarjati z njim, mu povem da mi to kar se je dogajalo ni všeč. In njegov odgovor je da je pač bil malo bolj dobre volje. Da ne razume kaj je s tem narobe in da nihče ne razume da je on pač dobre volje in postane užaljen ali pa žalosten. Kako to izgleda...bom opisla dva primera. Enkrat smo šli na obisk v čisto neznan kraj. Med vožno in obiskom vse o.k. Se peljemo nazaj pa začne kar nekaj govoričiti v tri dni, in potem začne kar trobiti, ko se peljemo mimo ene hiše. Ga vprašam a ti tukaj koga poznaš in on odgovori da ne. Ja za boga milega zakaj pa potem trobiš. Ja kar tako, ker sem dobre volje. Drugi primer...se peljemo v trgovino in spet začne besedičiti, brez repa in glave. Saj to je težko opisati. Postane v glavnem drugačen od noramlnega. In naklada, naklada...in pridemo pred trgovino in jaz jemljem malega iz avta.. On gre naprej in se obrene in mi reče, no pridi ti kljusetina. In to mi je pa...bilo čez rob. O teh težavah se noče pogovarjati,ker to je čisto o.k. in sem jaz zamorjena, nesocializirana...ker ne razumem da je on dobre volje. Glede AD in libido. Pri njemu libido ni bil nikoli pretirano izražen, saj je bil do 41 leta nedolžen. Jaz sem bila njegova prva. Ampak meni od kljusetine naprej ni več za seks. Ne znam razložiti, kot da bi v meni nekaj ugasnilo.
|
|
|
|