Anonimen -> RE: Antidepresivi (27.4.2012 16:10:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ..vidim da so ta nihanja verjetno pogojena v genetskem zapisu. a ni tud možno da zaradi tega ker je le živel med samimi takimi osebki? mislim, ni zdej genetsko alfa in omega.. mogoče bi bilo zvito da se pogovarjata in analizirata njegovo družino in potem lahko lažje vlečeš vzporednice in opozarjaš, ko se kriza pojavi pri njem.. načeloma jaz to vidim skoraj kot nek behavioristični (vedenjski) vzorec, ki ga je pobral v zgodnji mladosti. ker to je neke vrste pobeg pred soočanjem. telo zboli in se lahko umakne (v "bolezen"). če in ko to prepozna, se lahko premakne s točke na kateri trenutno je - mislim, da je to možno, samo je pa dolgotrajen proces. Ja upam da je to nihanje zaradi tega ker je pač živel med takšnimi ljudmi. Upam, zaradi svojega otroka. Da bi pa analizirala njegovo družino...hmmm...ne gre. Vsakič ko začnem pogovor o tem, je njegov odgovor, da naj se ne ukvarjam z drugimi. Da mi smo mi in to je to. Tem zaključena. pa saj ga razumem da je težko govoriti o tem, ker...ampak tudi meni je težko, ko se začne čudno obnašati.
|
|
|
|