3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Sem danes iz zanesljivih virov izvedala, da siol tega ne bo imel. Najprej bo zadeva podarjena za 2 meseca v uporabo, nato pa 3. mesec zaračunana vsem, ki jo ne bodo odjavili. Ok, eni smo malo bolj pismeni in to vemo, kj pa ostali? Misim, banda pokvarjena pop tv-jevska. Siolu je ta način odveč, zato ga ne mislijo ponuditi svojim strankam. Bravo Siol. Čakaj, čakaj pa je to sploh dovoljeno, ker se mi zdi čisto izsiljevanje oz. manipulacija? Mislim jaz niti nočem teh šest programov za dva meseca. In ker imam za operateja Telemach, bom to zdaj avtomatsko dobila in potem moram pa še odjavljati? In to nekaj kar v prvi vrsti niti nočem imeti????? Al moram že zdaj na Telemach klicat in ze vnaprej zatežit, da mi tega niti slučanjo ne poturijo? Kakorkoli obrnem imam spet eno klicarijo za nekaj kar nočem močno dvomim, da bo potrebno odjavljati... kakšno pa bo na telemachu in t2 tiste dni, ko bo postalo plačljivo... saj niso neumni... lepo vas prosim... če da operater na poskušino HD programe za določen čas, jih tudi po preteku časa sam avtomatsko zatemni in to je to... se pa meni tole zdi tudi absolutno too much... oz.... malček, samo par let so prepozni za tako stvar... v končni fazi imaš za vseh 6 programov alternative že nekaj časa... pop premiere... am, oprostite... to bodo re-runi premier... HBO premier al kva že ima premiere filmov (pa je mislim, da 6 € na mesec)... pop klasik... am, MGM, TNT... pop oto... jah, jah, boomerang, cartoon network itd.... otroc gledajo tudi, če je v angleščini... pop video spoti... žnj VH1 variant, MTV, pa tudi tv petelin dogaja ... pop brio... ej, helou tv romantika je zakon ... katera je pa ta šesta se pa ne spomnim?... še za te ne vem točnih imen... itak pa, res, kot je že ena napisala... če hočeš gledat, potegneš z neta in gledaš ko se ti zahoče... me res zanima koliko bo naročnikov v teh zlatih bogastva polnih časih...
|