Pia* -> RE: boš septembra doma??? (3.8.2011 10:48:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: JB S prvim septembrom naj bi bila pop, popbrio in kanal a, plačljivi mislim da okrog 16 eur na mesec....in sicer neka taka fora...prvih par nanizank( baje da tud velja za filme) zastonj...potem pa če aš lahko gledaš naprej[sm=zmeden.gif] Sicer čist neuradna informacija, sem izvedela od nekoga ki se ukvarja s tem[sm=zmeden.gif] Kaj [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Pa ja niso normalni .... plačujemo položnico za RTV, plačujemo položnico za digitalno televizijo (sicer v sklopu trojčka, ampak jaaa...), tiste programe, ki jih mož želi gledat ni na osnovni shemi, torej je potrebno spet plačat tarazširjeno shemo (ok, moževa krivda, pa dobro naj buli tu pa tam v tiste ribe, pa jahte, pa jadrnice....), a zdaj naj pa plačujem še za ušiv pop tv, kjer so že njihova poročila neprebavljiva, da ne bi niti o tem, da ponavljajo Policijsko akademijo 300x na leto, v ostale proste termine pa uštulijo Blondinke iz Harvarda in ostalo sr***. Da o mehiških, brazilskih, takih i onakih nadaljevankah, niti ne izgubljam besed. Zarad mene lahko pop kar odklopijo, brez slabe vesti, ker jim ne bom za tole plačala niti ficka. Tako da upam, da so samo govorice [sm=smiley36.gif] Podpis! € ne premaknim za pop tv, resno! Katastrofa od filmov, ne vem kdaj sem nazadnje kakšen film pogledala zvečer. Tako da hvala bogu za Partis!
|
|
|
|