Vijoličarka
|
No, če bodo Pro Plusovi programi plačljivi, jaz ne želim, da mi moj kabelski operater avtomatsko dvigne naročnino, ampak da mi da na izbiro, ali jih hočem ali ne. Tem trem programom se z lahkoto odrečem. Redkokdaj vrtijo kakšen gledljiv film, pa še takrat gre za ponovitev. Žajfnic ne gledam, reklam tudi ne. Butastih resničnostnih šovov tipa 'žena za mojega očeta' vsekakor ne bom pogrešala. Njihova poročila so navaden senzacionalizem Požarjevega tipa. Če so se glavni in odgovorni in najpametnejši na Pro Plusu res odločili za tako potezo, potem se jim je najbrž dokončno skisalo. Še o reklami, o kateri teče beseda. Je nisem videla, ker zelo malo gledam TV, Pop Tv pa sploh. Kot mizantrop, gre tudi meni na kozalanje ob zlajnanih štosih tipa: oblecimo moškega v žensko, ker to je tako zeeeeeeeeeeeeelo smešno. Reklama je vsekakor vzbudila pozornost, ugiba se, zakaj se gre. Še celo jaz, programa ne spremljam, sem zvedela zanjo. Ampak eden izmed možnih odgovorov (plačljivost vseh Pro Plusovih programov), zelo negativno vpliva na podobo Pro Plusa. Tudi se mi zdi skrajno perverzno 'spoštovanim' zvestim gledalcem preko transvestita v čudni pozi sporočati, da kmalu ne bodo samo prisiljeni gledati po vsaj štiri desetminutne reklamne bloke med filmom, ampak da bodo za to morali še plačati. Če si je kakšna brihtna glava res izmislila, da je to način, potem sodi na zaprti oddelek kakšne prijazne psihiatrične ustanove. Zato kar težko verjamem, da bi oglaševali 'plačljivost'. Prej se mi zdi verjetno, da gre za Kmetijo ali pa nove filme v septembru.