Tutan
|
Evo mene veliko nakupovalko iz Eurospina :) Včeraj sem kupila: 100% ananasov sok - ni bog ve kaj, bil znižan na 69centov, ampak računice z navadno ceno (mislim, da je okoli 90 centov ni), ker recimo v Tušu dobim dostikrat Fructalov 100% sok (breskev, jabolka) 1,5l za 89centov (akcija). Je pa dober, ni pa tako dober kot Fructal parmezan v kosu - za 1kg sem dala 10€, kar je še vedno bombastično dobra cena (o okusu pa danes after lazanja) lističi za lazanjo iz hladilnika - izgledajo fenomenalno, cena je ok, velikost je ravno tista ta prava in no, okus pa lahko pokomentiram kasneje študentski futer - OK cena, OK okus pražene bučke, praženi arašidi v takem črnem ovoju (kot jih ima Spar premium) - cena odlična, nismo jih še uspeli pojest, ampak to nam ponavadi sede (sem pa gledala pistacije - pa so mi v Hoferju cenejše , nisem jih potem kupila....) olivno olje - cena je OK, diši polnozrnate testenine - smešno nizka cena, upam, da bodo dobre pelati - enako kot zgoraj za polnozrnate testenine ugotovila sem tudi, da imajo po nizkih cenah lečo, čičeriko, fižol in še en kup mešanic za razne solatke itn iz stročnic - cena okoli 1,30€ (suha roba, tisto je seveda potem potrebno namočit, ampak tega drugače ogormno nakupim in je razlika med 4€ za lečo pri Mercatorju in za 1,69€ za lečo pri Eurospinu) Kupila sem še krekerje in grisine - to imamo ponavadi radi Glede čistil, pralnih praškov, mehčalcev - meni to zgleda na prvi pogled tako hm... nekvalitetno. Cena ni nekaj ekstra ugodna, samo zato, da bi rekla, da bom poizkusila (recimo Ajax čistilo za tla ima zdaj Tuš v akciji za 1,69centov, prejšni mesec so imel Max San itn - v glavnem kvalitetna čistila, ostalo kupim v Mullerju, pa bom očitno pri tem ostala). Aja, kupila sem še njihov Ementaler in mleko. Cene so OK in mislim, da se bom še vsaj po testenine in parmezan vračala
< Sporočilo je popravil Tutan -- 3.8.2011 10:19:25 >
|