TomTaylor -> RE: Eurospin (2.8.2011 8:18:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Moj seznam je podoben kot pri predhodnicah (mogoče malo krajši). Opazila sem, da na veliko kupujete parmezan v kosu. Je v redu in tudi nizke cene? Bom morala malo več pozornosti dati na to. Jaz še nikoli nisem kupila paštet ali ojla, ker mi deluje, da je "zelo poceni roba"- mogoče se motim. Grana Padano je eden izmed boljših parmezanov in ZELO poceni, če se ne motim je kilogram okoli 8 evrov, tisti trikotnik pa pride okoli 2-3 evre. Priznam, da čisto točne cene ne vem, je pa tam nekje kot sem napisala... Ni boljšega kot sveže nariban parmezan na testeninah. Njami! Moji dve ga imata tako radi, da jima gga včasih narežem na drobne koščke in ga zobata... In mimogrede - jz ne morem verjeti, da ljudje še vedno kupujejo tisti že nariban mercatorjev parmezan. Fuj in fej. Olja in paštet tudi sama ne kupujem, moja mami pa je precej zadovoljna z obojim, sploh tunina pašteta ji je všeč. Mlečni izdelki - jogurti, skutke, deserti, sladoledi,... moja mami jih ne more prehvalit, ampak za moj okus so, sploh jogurti, taki, kot bi imeli notri neko gostilo (škrob ali kaj podobnega)...no, v glavnem, ne potegnejo mi sploh. Pa presladki so za moj okus.
|
|
|
|