1.april
|
caw nosečniška banda sem ok, NP imam 2.3. spim zaenkrat še dobro, edino škornje si s težavo nataknem na noge - me trebuh malce ovira Linea negra - jo imam, od popka navzdol, navzgor pa tut počasi raste; popek je pa tudi že malce izbočen ene ste omenjale fleke po stegnih; jst jih tudi imam, prov ene čudne rdečkaste pikice, najbolj vidne na bokih (le kaj bi to bilo, upam, da nič resnega?), poleg tega je koža na teh mestih čudno suha (pa z orehovim oljem se mažem, pismu), hrapava, na otip kokr kaka suha koža na komolcih ali kolenih? Se mažem z oljem, sam ni izboljšanja Pa občasno se mi naredi kak (voden) rdeč mozoljček na trebuhu, sam ga skraspam preč. Hormoni verjetno Evo, tale MŠ v P LJ je kr v redu, spustila sem edino zobarja in anatomijo (valentinovo, opravki in tko), pa itak ursap pravi da ni bilo nič posebnega (hvala za info, res, si mi najmanj 3 ure žiuljenja prihranila ) Včer smo zaključili s porodnimi dobami - jaz sem bila kar malo (spet) šokirana, pa itak, da mi ne bo treba tega gledat, ker pač ne bo kaj videt, bo treba delat (pritiskat ). Sem pa svojemu zabičala, da se ne premakne od moje glave, pa če se mu sv.Peter prikaže in ukaže, da naj pogleda glavico . Mene je bilo nosečnosti in poroda zmer na smrt strah od skos, no, začuda mi nosečnost ne dela preglavic, v redu jo prenašam, niti nisem tok zoprna, kokr sm mislila da bom (tak je tudi feed back okolice ), celo poroda se ne bojim (več) Notr ni še noben ostal, tko da tut moj ne bo . Predavanja so mi zanimiva (izjema je edino fizioterapija - to je pa bil d.o.l.g.č.a.s.), celo P LJ je predstavljena tko simpatično, da bi skor nasedla in šla sem rodit (nameravam it v jeseniško P). No, bom vidla, kaka bo realizacija Punce, zanima me, kolk modrčkov za dojenje rabim/te? A je to dost en, al dva? Nisem še nič kupila, verjetno bi samo enega, eno cifro večjega, pa spet ne vem, al čem v Muellerju, al DM al kje drugje? kar se uporabnosti tiče, mora bit enostavn ko pasulj, se pravi, da z eno roko ck, ck odpneš in zapneš, ne da mam cele akrobacije pred in po dojenju? Pa, a je važno kake barve je - da je najbolj uporaben - kar se oblačil tiče? Na belih se verjetno manj fleki vidijo, a je treba te modrce kej prekuhavat, al je dost, če se na 30st. operejo? Kaj pa blazinice za zaščito modrčka? A je važno katera znamka je, iz kakega materiala, da ne žuli/razira po bradavici? Kaj priporočate izkušene mamice? Nagibam se h onim za enkratno uporabo, razen, če so tiste za večkratno res WOW? Ugotavljam, da je skoraj mission imposible nabavit otroško posteljnino izključno v BELI barvi brez nekih prevlek za povštre (itak jih dojenčki ne smejo met - povštrov) in brez nekih oblog za ograjo posteljice Ne vem, če ne bova z mojim spet skočila do Ikee, pa da tam v miru kupim belo otr. posteljnino; a kovtr rabim? Poleti bo itak vroče, pa sem mislila dati kako odejico (flis, bombaž), seveda bo taka dekica v prevleki za kovtr. Kje ste kupile nepremočljivo podlogo za pod rjuho? a je treba bit na kaj pozoren pri nakupu le-tega? Sem proti šari, tako da bom imela res samo najnujneše , nekaj šare pa še dobim ta vikend. A stekleničke ste že nabavile? kakšne, katere, kje, po kaki ceni? Verjetno sta dovolj dve - za začetek? Papirologija - ma gravža se mi že samo misel na urejanje birokracije kje je pol še urejanje okol vrtca Nisva poročena, prijavljena vsak na svojem stalnem koncu (nikjer začasno, čeprav jaz živim na njegovem stalnem naslovu), da pa je bolj zanimivo, se v roku pol leta nameravava preseliti na en tretji stalni konec (kjer dragi obnavlja starejšo hišo from top to bottom), tko da nimam najmanjšega pojma, kaj bi bilo ugodnejše kar se jaslic tiče lep sončen dan je - izkoristite ga
< Sporočilo je popravil 1.april -- 17.2.2012 12:17:14 >
|