Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 2.8.2011 21:39:02
|
|
|
|
betty.ford
|
to bo verjetno zato, ker ga ti bolj spretno oglašuješ
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 3.8.2011 9:55:02
|
|
|
|
mateyka
|
hehe, pa še RR mi ne računa za to
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 3.8.2011 10:58:29
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama " aj bože, a i ti si se počela kurvati" Prosim te, nalepi slikico frizure. Sicer a ni Šefčet albansko ime? Hja, to je pa že tako dolgo nazaj Ampak ni bila nič posebnega, dejasnko samo toliko, da s eje videlo, da so mi postigli konjice.
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 3.8.2011 11:03:03
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: jakipaki83 Domišlija ne pozna meja, ja. Poznam punco, ki je hčerki in sinu dala isto ime - samo hčerka je dobila zadaj še en -a. Meni je to malo čudno, ampak njej se pa zdi super in blazno izvirno. to pa ni niti tako redko. in mislim, da mame nimajo namena bit izvirne - eno ime jim je tako zelo všeč. jaz poznam osebno dva primera (brat/sestra): Anela in Anel, Albina in Albin. Aja, js butl sem zdejle mislia, da gre dejansko za čisto isto ime. Npr. da daš Vanja ime in sinu in hčerki, ker je lahko za moškega ali žensko. Moja starša imata po naključju isto izpeljanko imena, enkrat pa sem imela celo sama enega oboževalca z istim imenom, kot ga imam jaz, he he. Je ostalo samo pri tem.
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 3.8.2011 13:16:06
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka ..enkrat pa sem imela celo sama enega oboževalca z istim imenom, kot ga imam jaz, he he. Je ostalo samo pri tem. let me guess - Poka in Pok?
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 3.8.2011 13:19:13
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Poka ..enkrat pa sem imela celo sama enega oboževalca z istim imenom, kot ga imam jaz, he he. Je ostalo samo pri tem. let me guess - Poka in Pok? z istim...verjetno Poka in Poka
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 4.8.2011 19:15:11
|
|
|
|
betty.ford
|
Npr. da daš Vanja ime in sinu in hčerki, ker je lahko za moškega ali žensko to bi bilo v praksi nemogoče, ker mama ne more imeti 2 otrok z istim imenom in priimkom. (lahko pa ima oče 2 otroka z istim imenom in priimkom... če imata otroka različni mami) izjema, če bi se prvi Vanja pisal po mami, druga Vanja pa po očetu ali obratno.
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 4.8.2011 19:16:48
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka hehe, pa še RR mi ne računa za to te prijavim?
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 4.8.2011 19:23:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakipaki83 Domišlija ne pozna meja, ja. Poznam punco, ki je hčerki in sinu dala isto ime - samo hčerka je dobila zadaj še en -a. Meni je to malo čudno, ampak njej se pa zdi super in blazno izvirno. Jaaa, če bom kdaj imela fantiča bo definitivno ZORO.
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 4.8.2011 19:29:04
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford IZVIRNO SPOROČILO: mateyka hehe, pa še RR mi ne računa za to te prijavim? dej no, da vidim kok je tarifa za take zadeve IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: jakipaki83 Domišlija ne pozna meja, ja. Poznam punco, ki je hčerki in sinu dala isto ime - samo hčerka je dobila zadaj še en -a. Meni je to malo čudno, ampak njej se pa zdi super in blazno izvirno. Jaaa, če bom kdaj imela fantiča bo definitivno ZORO. LOL, če boš, obljubim, da mu kupim ponija za 5 rojstni dan
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 5.8.2011 21:30:28
|
|
|
|
maruša1973
|
Moje ime je Maruša, kličejo pa me Nuša :)
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 5.8.2011 21:42:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
Velikokrat se spomnim na ime Brusli (to je en Cigan iz bližnjega naselja), še večkrat pa na kolegičinega sošolca, katerega ime in priimek sta Mevrludin Crnogorac.
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 5.8.2011 22:23:25
|
|
|
|
mateyka
|
saj res, si me spomnila - najbolj slavna (obskurno ime in priimek) bejba iz telefonskega imenika je Mafalda Fikfak
< Sporočilo je popravil mateyka -- 5.8.2011 22:24:03 >
|
|
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 6.8.2011 20:11:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jaaa, če bom kdaj imela fantiča bo definitivno ZORO. LOL, če boš, obljubim, da mu kupim ponija za 5 rojstni dan Fajn, štalo imamo tako in tako non stop.
|
|
RE: Prvič slišala za to ime 9.8.2011 19:43:43
|
|
|
|
Poka
|
Uf, zdej sem se spomnla... Po internetu sta krožila rojstna lista dveh bratov, ne vem točno, če sta bila celo dvojčka, moj je dobil na meil, ime jima je pa bilo Rambo in Tarzan.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?