Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 10:34:06
|
|
|
|
mateyka
|
oh, Bog je inteverniral - nema kafe za kerensu ako za mateyku nema
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 10:35:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Bom jaz intervenirala, ko g. Mož pride iz službe, ja...
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 10:41:57
|
|
|
|
mateyka
|
desci so itak 50% zmedeni. ne praši kja vse je moj mož že pozabu - pasoš za "iz zemlje" 4 ure pred letom recimo (v drugem mestu skoraj 2 uri stran btw)..
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 10:45:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moj bi najbrž še lastno glavo kje pozabil, če mu je vrat ne bi držal k telesu!
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 11:27:25
|
|
|
|
pikica*
|
O, vidim, da ste se že uskladile za kavo. Jaz bom blizu, ampak za kavo žal ne bo časa. Kar se pa moške pozabljivosti tiče - moj je enkrat pozabil vhodna vrata zapret in smo imeli tako stanovanje cel vikend na stežaj odprto. Potem se je pa sosedom malo čudno zdelo in so jih zaprli. Še dobro, da imamo protivlomna vrata .
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 13:47:14
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Še dobro, da imamo protivlomna vrata . če mate odprta, niti ne
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 14:10:46
|
|
|
|
Shorty_
|
Jao a so ti Amisovci tud telefon zaplenili? ??, sem ti pvedala da me ne bo doma, zato bi lahko vsaj SMS poslala! smotka. midve te pa čakava pa kličeva. Drugače pa Nika hvala za kavico in klepet!
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 17:36:31
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Jao a so ti Amisovci tud telefon zaplenili? ??, sem ti pvedala da me ne bo doma, zato bi lahko vsaj SMS poslala! smotka. midve te pa čakava pa kličeva. Jap, Kerensa, lahko bi poslala vsaj sms. Hja, ni kaj, s Shorty sva se našli, poklepetali ter tebe določili, da za kazen častiš kosilo v Jurmanu. Takrat si bo tudi Mateyka vzela čas, a ne? Drugače pa Nika hvala za kavico in klepet! Prosim, prav lepo te je bilo spoznati!
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 18:56:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tisto kosilo ima že Špela v dobrem, ampak kaj naj jaz, če pa ona kar ne gre in ne gre? Jaz jih ga ne bom domov prinesla. Rekli smo kosilo v Jurmanu.
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 19:06:15
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tisto kosilo ima že Špela v dobrem, ampak kaj naj jaz, če pa ona kar ne gre in ne gre? Jaz jih ga ne bom domov prinesla. Rekli smo kosilo v Jurmanu. No zdaj je mišljeno že drugo kosilo in to z Niko zraven se pa temu v dobro prvemu odpovem :)
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 19:07:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
E, za*ebi ti to, mala . Tokrat sem kosilo dolžna (čeprav ste me kar določili za to, banda babja!) samo Niki, ker je ona povabila na kofe. Vsaka enega, pa mir. Kosilo ali večerja - cena na meniju je enaka.
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 19:08:39
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* E, za*ebi ti to, mala . Tokrat sem kosilo dolžna (čeprav ste me kar določili za to, banda babja!) samo Niki, ker je ona povabila na kofe. Vsaka enega, pa mir. Kosilo ali večerja - cena na meniju je enaka. No gremo pa skupaj da boš samo 1x jedla da se ne zrediš. To sem tudi mislila če podrobno prebereš zgornji post
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 26.7.2011 19:10:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne vem, če si opazila, ampak jaz bi se morala zrediti!
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 30.7.2011 18:07:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, super - kdaj torej to kosilo oz. večerja? 08.08. sem nazaj s Pohorja, si lahko vzamem čas. Pa še katrco Planico bom takrat 3 dni vozila. Kerensa, si jo ti že?
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 30.7.2011 18:08:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dvomim, da bova dobila Planico, sploh pa ne cabrio. Bova pa imela Katrco od 5.8. od 12-ih do 8.8. do 10-ih. Greva z njo v Split, na Plitvice in v Zagreb (naredit krog po CRO).
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 30.7.2011 18:09:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ej, a bencin tudi Renault plača?
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 30.7.2011 18:16:27
|
|
|
|
Nika v službi
|
O, super trip. Vrneš poln rezervoar, kolikor potrošiš, toliko plačaš. Manj km, manj €.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?