Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 20.7.2011 18:35:12
|
|
|
|
Shorty_
|
No do torka bom tudi jaz že bolje pa se lahko zmenimo za kofetko
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 8:23:07
|
|
|
|
mateyka
|
a to lahko pride kdorkoli?
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 8:34:37
|
|
|
|
Nika v službi
|
He, he, Mateyka, seveda lahko prideš. Debata se sicer navezuje na tisto o varčevanju (tule), kjer sem prvotno povabila na kavo Pikico, po potem še Kerenso in Shorty in Pelin....pa Luka Jan bi prišla iz Tućepov ... Zaenkrat se pogovarjamo o torku.... bi šlo?
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.7.2011 8:35:20 >
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 9:01:00
|
|
|
|
Shorty_
|
Ojla čveke, jz kar upam, da bom do torka že bolje kako ste kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 9:11:10
|
|
|
|
Nika v službi
|
Jaz sem ok, pravzaprav z vsakim dnem bolje, ker se približuje čas krajšega predaha od službe. Pa ti, Shorty, gre počasi na bolje? Do torka boš že tipi-topi.
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 9:36:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro jutro. Zaspali smo kot klade (vstali pred cca. pol ure), čeprav naj bi bili (po planih) zdajle že na poti v Avstrijo. Za danes smo si namreč splanirali obisk Minimundusa. A katera ve, koliko časa vzame ta Minimundus? V najboljšem primeru bomo okrog 13-ih tam, odprto je pa do 20-ih. Se še splača ali raje prestavimo na jutri? Jaz se moram namreč nujno fotografirati ob napisu HOLLYWOOD.
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 9:41:38
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Dobro jutro. Zaspali smo kot klade (vstali pred cca. pol ure), čeprav naj bi bili (po planih) zdajle že na poti v Avstrijo. Za danes smo si namreč splanirali obisk Minimundusa. A katera ve, koliko časa vzame ta Minimundus? V najboljšem primeru bomo okrog 13-ih tam, odprto je pa do 20-ih. Se še splača ali raje prestavimo na jutri? Jaz se moram namreč nujno fotografirati ob napisu HOLLYWOOD. naši so šli par mesecev nazaj na "kolektivca" - štartali iz Lj ob 12.00, ogledali cel MM in še neke soteske al adrenalinski center al nekaj takega in bili nazaj na večerji pri Marinšku v Naklem ob 18.00. Tko, da imate časa več kot čez glavo.
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 9:43:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, super... hvala. Torej samo še vremensko napoved preverim...
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 9:44:33
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Jaz sem ok, pravzaprav z vsakim dnem bolje, ker se približuje čas krajšega predaha od službe. Pa ti, Shorty, gre počasi na bolje? Do torka boš že tipi-topi. mah švoh sem, pa teli AB mi uspešno uničujejo prebavo ampak bo že, kak KG manj mi ne bo škodil Danes imava z malo lepotilni salon, kitke ima že skoraj po celi glavi, sledi lakiranje 40 nohtov Trenutno pa madam nima časa zame, ker z dojenčki riše
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 10:08:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
Kerensa, za MM čisto dovolj časa, vreme pa naj bi bilo tudi ok. Uživajte, je čisto simpatično.
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 10:11:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sem pokukala, ja - in naj ne bi bilo nobenih padavin (delna oblačnost me pa ne moti). Tako, da potomstvo zdaj pakira stvari v nahrbtnik - zvezke, barvice, igrače in ostalo šaro, s katero se bosta zamotila med vožnjo. Jaz pa še kavo spijem do konca, potem pa na kup vržem stvari za vsak primer, če se nam sprdne, da še kje prespimo (v avtodomu) in zabluzimo še jutri kam.
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 10:11:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nika - zakaj te jaz nimam na FB?
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 10:42:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nika - zakaj te jaz nimam na FB? Ne bi vedela. Pošlji mi ZS, da se pofočkava.
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:00:10
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nika - zakaj te jaz nimam na FB? Ne bi vedela. Pošlji mi ZS, da se pofočkava. še jz še jz!!!
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:01:08
|
|
|
|
Nika v službi
|
Čakam ZS-je.
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:11:51
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Čakam ZS-je. upam da si dobila K NEKI ŠTEKA
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:14:33
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Čakam ZS-je. upam da si dobila K NEKI ŠTEKA Ha, ha, ta je dobra. A da RR šteka? A dej no, nemogoče. Nisem dobila, sem ti pa jaz poslala ZS - je šlo skozi bp.
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:15:39
|
|
|
|
luka jan
|
Jutro punce, vidim da ste me danes vse prehitele. Pravkar vstala, pojedla, sedaj pa šibam na plažo. Vreme je danes idealno, voda kristalno čista, samo še temperatura mora bit prava pa je dan popoln. Tebi Shorty želim čimprejšnje okrevanje, ti Kerensa pa uživaj na polno v MM.
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:17:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
Luka Jan, ne pozabi na skok v vodo zame! Lahko tudi potop, se rada potapljam - a ne finančno....
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:21:31
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Luka Jan, ne pozabi na skok v vodo zame! Lahko tudi potop, se rada potapljam - a ne finančno.... Nisem pozabila, cel današnji dan posvečam vam. Saj potem mi boste pa vrnile, a ne?
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:27:12
|
|
|
|
Shorty_
|
če bo sreča vrnem naslednji vikend v slovenski mlaki
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:37:53
|
|
|
|
Nika v službi
|
Shorty, fočkanje uspelo. Zdaj se moramo pa res srečat, ker kršim svoje osebno pravilo na FB-ju. V principu potrjujem zgolj ljudi, s katerimi se osebno poznam.
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:42:05
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Shorty, fočkanje uspelo. Zdaj se moramo pa res srečat, ker kršim svoje osebno pravilo na FB-ju. V principu potrjujem zgolj ljudi, s katerimi se osebno poznam. Torek will be, drugače pa slikce poglej za prvi firbec, tvoja Nika je prava pozerka :)
|
|
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 11:53:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Shorty, fočkanje uspelo. Zdaj se moramo pa res srečat, ker kršim svoje osebno pravilo na FB-ju. V principu potrjujem zgolj ljudi, s katerimi se osebno poznam. Torek will be, drugače pa slikce poglej za prvi firbec, tvoja Nika je prava pozerka :) Ja, zato sem Nika v službi. A ti imaš tudi Niko?! Cukrček!
|
|
RE: Varčevanje in kava s čvekom 21.7.2011 20:01:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
I'm back from MM. Nika - jaz ZS-jev na RR takorekoč ne uporabljam, tako, da me kar poišči med Shorty-jinimi prijateljicami. Sem tista z Rebeko Dremelj na fotki.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?