ronja
|
Podpis pod vijoličarko, vse, krasno napisano. Pa je rekel da ne, da jast sem super, da njemu je to to, da z mano ni nič narobe, da je problem v njem oz. v njegovi družini. S tem se strinjam... Da pa ne more nič naredit, pa niti pod razno ne. Jaz ga ne bi čakala, niti prosila. Povej mu, da je to to, potem pa počakaj pri starših, da se najemnina izteče in se nato preseli v svoje stanovanje. Malo boš žalostna na začetku, ker vsak razhod boli, ampak potem boš pa srečala nekoga, ki si želi to, kar si ti. In to je glavno. Saj ni tako malo fantov pri 30ih, ki si želijo familijo, takrat večino že spusti mladostniško norenje... Brat in sestra nista otroka, ampak odrasli osebi, ki sta sami zase odgovorni (vsaj morali bi bit). Ja, dokler ne najdeta službe, bosta mela komaj za položnice - kot večina ljudi, ki je brez službe in ni v času lete nič prihranila za take primere. na napakah se učimo. Ja on pa pravi da če ga mam jest zadosti rada ga bom že počakala. Povej mu, da ima vse svoje meje, tudi tvoja ljubezen. In da naj neha nategovat, ker je zadeva že počila. To ni argument, ampak izsiljevanje. Poleg tega - do kdaj boš pa čakala? Če si zdaj stara 30, pa bi se naslednji mesec čudežno spremenil, bi imela otroka pri 31... pa obe veva, da se ne bo... Verjetno bosta ja. Saj sta že sedaj, drugače bi bil z mano ane. To ti je zdaj mogoče še sprejemljivo, ampak verjemi mi, da v trenutku, ko bo oče postavil nekoga pred vajinega otroka, boš znorela. Tega nobena normalna mama ne more mirno požret (in prav je tako). Sicer pa... v tretje gre rado. Upam da v tretje pa res najdem takega ki me bo imel rad. tretji so najboljši . Ne morem rečt, da me prva dva nista mela rada, ampak tretji je definitivno "keeper". Vso srečo na novi poti - vsekakor bo boljša kot stara, to pa obljubim!