|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko fant ne ve
1.9.2011 22:44:38   
ronja
Podpis pod vijoličarko, vse, krasno napisano.

Pa je rekel da ne, da jast sem super, da njemu je to to, da z mano ni nič narobe, da je problem v njem oz. v njegovi družini.

S tem se strinjam... Da pa ne more nič naredit, pa niti pod razno ne. Jaz ga ne bi čakala, niti prosila. Povej mu, da je to to, potem pa počakaj pri starših, da se najemnina izteče in se nato preseli v svoje stanovanje. Malo boš žalostna na začetku, ker vsak razhod boli, ampak potem boš pa srečala nekoga, ki si želi to, kar si ti. In to je glavno. Saj ni tako malo fantov pri 30ih, ki si želijo familijo, takrat večino že spusti mladostniško norenje...

Brat in sestra nista otroka, ampak odrasli osebi, ki sta sami zase odgovorni (vsaj morali bi bit). Ja, dokler ne najdeta službe, bosta mela komaj za položnice - kot večina ljudi, ki je brez službe in ni v času lete nič prihranila za take primere. na napakah se učimo.

Ja on pa pravi da če ga mam jest zadosti rada ga bom že počakala.

Povej mu, da ima vse svoje meje, tudi tvoja ljubezen. In da naj neha nategovat, ker je zadeva že počila. To ni argument, ampak izsiljevanje. Poleg tega - do kdaj boš pa čakala? Če si zdaj stara 30, pa bi se naslednji mesec čudežno spremenil, bi imela otroka pri 31... pa obe veva, da se ne bo...

Verjetno bosta ja. Saj sta že sedaj, drugače bi bil z mano ane.

To ti je zdaj mogoče še sprejemljivo, ampak verjemi mi, da v trenutku, ko bo oče postavil nekoga pred vajinega otroka, boš znorela. Tega nobena normalna mama ne more mirno požret (in prav je tako).

Sicer pa... v tretje gre rado. Upam da v tretje pa res najdem takega ki me bo imel rad.

tretji so najboljšiuser posted image . Ne morem rečt, da me prva dva nista mela rada, ampak tretji je definitivno "keeper".user posted image

Vso srečo na novi poti - vsekakor bo boljša kot stara, to pa obljubim!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 101
20.4.2012 17:31:21   
Tanisha
Evo punce samo v vednost......

Upoštevala sem vaše nasvete in sem šla živet v svoje stanovanje. Pa ni šel z mano. Potem sem čakala 1 mesec, pa še 1 mesec, pa nobenih sprememb. Veliko sem razmišlajala, brala vaše komentarje in se na koncu odločila. Rekla sem mu, da nisva za skupaj in da bo za oba najbolje da greva vsak svojo pot. Najprej se je strinjal, potem pa čez dva dni začel klicat da bi me rad nazaj. Prepozno. Prekinila sem vse stike in se začela več družiti s prijateljicami. Pa me je našel :) Čisto nasprotje od tega bivšega, fant, ki si želi bit z mano, želi met družino z mano, nič mu ni problem, nobenih glupih izgovorov. Odločila sem se, da mu dam priložnost, čas bo pa pokazal svoje.

Tko da hvala vam, ne vem če bi mi brez vaših nasvetov uspelo zbrati tolk moči, da bi bivšega pustila. Sedaj sem veliko bolj mirna in sproščena, ni mi hudo ko vidim nosečke, ker se mi to ne zdi več nekaj nemogočega, nekaj kar nikoli ne bom.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 102
20.4.2012 18:03:26   
mateyka
kje je gumb za "Like"? user posted image

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 103
20.4.2012 19:28:47   
mačekmuri
Happy end = big LIKE user posted image user posted image user posted image

Wear a smile - one size fits all :)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   [Brisano sporočilo]
20.4.2012 19:46:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
21.4.2012 1:52:20   
Colt
RR za preCednika..user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 106
22.4.2012 8:51:33   
ronja
Bravo, Taniša! Sem res vesela zate! Včasih si je treba samo upat, pa vse ostalo samo stečeuser posted image . Prvi korak je vedno najtežji, potem si pa kar stekla v življenje:). Se beremo še kdaj tu, ko boš v veselem pričakovanju:).

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 107
25.5.2012 21:25:56   
Erdbeere
HB ena lepa srečna zgodbica....ronja, se mi zdi, da je že v veselem pričakovanju user posted image , tako, da SREČNO

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.5.2012 0:49:23   
Vijoličarka
Lepo da si se javila in še lepše, da ti dobro gre. Obetavni mladenič na preizkušnji, praviš? Seveda upam na najboljši možni izzid. user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 109
27.5.2012 21:49:24   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

HB ena lepa srečna zgodbica....ronja, se mi zdi, da je že v veselem pričakovanju user posted image , tako, da SREČNO

Ja,menda je res user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 110
28.5.2012 20:15:54   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Kul, sam tacajt mu ga nej pa še sestrica potegne, a ne, ti pa spokaj lepo stran na svoje in mu reč, da ti bi ga že čakala, sam tvoja urca žal čakala ne bo. Adijo in to je to.

C c c c, kalbo napeljuješ na incest, tvegaš nevarnost, da te kdo dobesedno razume.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 111
29.5.2012 14:58:36   
kalbo
Zarad meneuser posted image . Poznam polno takšnihle socialnih invalidkov, ki bi sam bluzili.

Me pa zelo veseli, da se punci odpira življenje.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 29.5.2012 14:59:34 >

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 112
30.5.2012 0:18:27   
Anonimen
mela bi otroka z njim čeprav sta skupaj leto in pol, pa čeprav veš kakšen je še kar neveš kam in kako. otrok ni imeti psa, ga pelješ na sprehod za pol ure pa nazaj, sorči bejbi, not. že zdej se kregata kaj in kako, ko pride otrok je še nekaj več težav ki so pomojem kr neizogibne. ne zasluži si te. in to mu daj jasno vedet. pa še to mu povej da če ni imel namena stabo živeti itd, kaj je sploh še čakal. tak folk je res usekan, ne želi si nekoga pa vendar je z njim da mu čas hitreje mineva in da mu ni dolgčas. ma dej reč mu POBER SE. KAKO NIMA TOLKO U GLAVI DA BI SAM SPOKAL ČE MU NI DO TEBE

(odgovor članu Tanisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
30.5.2012 7:11:04   
Anonimen
Lott, a si ti v napačno temo uletela, ali pa samo spregledala da je tale težava že rešena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
30.5.2012 7:22:22   
Tippi

Kot sem uspela razbrat, gre bolj za enostranske želje o skupni prihodnosti in v tem primeru, je moje mnenje, da se od vajine veze preprosto distanciraš. To ne pomeni, da narediš črto vrat na nos, ampak se preprosto umakneš (s selitvijo v svoje stanovanje). Verjamem, da to ni lahko, ampak čas je, da si nehaš metati pesek v oči. In konec koncev gre zdaj v prvi vrsti zate. Torej distanca je po mojem mnenju ta hip najboljša rešitev. Uredi si življenje tako kot si želiš. Služba, zabava, kakšen šport, ipd. njega daš preprosto malo na stran. Prepričana sem, da bo kmalu začutil tvoj odmik in bo slej ko prej, ali prišlo do temeljitega pogovora (na njegovo pobudo, ali pa v najslabšem primeru, na prekinitev zveze, kar je lahko tudi dobro, če pač v pomembnih pogovorih ne prideta skupaj. Si ne znam predstavljat da ni pravega dialoga med partnerjema, če gledaš malo v naprej...deset dvajset trideset let!)

Torej moj nasvet: zdaj je čas zate, za tvoje užitke in želje, ki niso vezane na partnerstvo. Uživaj!! user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 115
30.5.2012 7:24:57   
Tippi
Ups, jst sem bila tud mal pozna user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 116
30.5.2012 9:12:16   
ronja
Hehe, punca bo že rodila dete od drugega, predno ji bomo me nehale pamet solituser posted image Happens to me all the time;), no včasih se je še večkrat, zdaj včasih celo preberem prej do konca:).

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 117
30.5.2012 13:59:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Lott, a si ti v napačno temo uletela, ali pa samo spregledala da je tale težava že rešena user posted image
[/quote
user posted image sm prebrala samo njen začetek, in ja vidim da je že rešeno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
30.5.2012 16:39:45   
Tanisha
Hehehe :) ja punce res je :) Kot sem že rekla - večkrat sem prebrala vsa vaša mnjena, ki so mi pomagala da sem se odločila kot sem se - šla sem sama v svoje stanovanje, živela tu nekaj časa in čakala..... Bivši fant ni dal nobene pobude, praktično se nisva skoraj nič videla, še vedno je hodil iz službe na kosilo domov k sestri in bratu, spal doma itd. ... Potem sem se odločila in mu povedla kaj si mislim, da pač imava popolnoma različne poglede na življenje, druge želje, druge cilje in da pač nisva za skupaj.

Potem sem spoznala sedanjega fanta (u bistvu se poznava že cca. 15 let, samo skupaj nisva prišla:))), je prišel k meni takoj, nič kompliciranja in izgovorov. Tudi otroka sva si oba zelo želela in če bo vse po sreči bova januarja vesela starša :))) Ne morem verjeti ampak vse je tako preprosto, samo partner more biti pravi :) Tko da punce - še enkrat bom rekla - HVALA vsem za nasvete, ker brez vas ne bi bila danes tu kjer sem! :))user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
30.5.2012 16:53:18   
Anonimen
srečnouser posted image

(odgovor članu Tanisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
31.5.2012 8:51:08   
katipi
Tanisha, vse dobro ti želim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?