Leodora
|
OJ Mateyka!Z vsem se strinjam in ti dam popolnoma prav. Samo še pogum zbiram...v bistvu me jezi to kar sem omenila že prej-da mi ni sram kaj se mi je dogajalo, ampak da me je sram, ker ne ukrepam pravilno, ker ne najdem kaj je tisti strah. Zakj si pri svojih 33 letih ne upam tastarmu rečt: "pejt u k..." Pa če že imam jaz rešpekt, zakaj si moj mož ne upa postavt se zase-enkrat se je mal bolj na hard, pa še takrat bi ga tastar kmal speku. Mogoče bi blo pa fajn da bi ga, bi vsaj spokal..jaz sem že na tem, da gremo magari v eno mišjo lukno, kot ti praviš, kaj me briga bajta, pa vse kar "so delal za mene", ampak trenutno je po fotrovem itak MOjeee, jest sm se matruuu, noben ne bo tle u moji bajt govoru,.... " res me jezi in boli, kje naj najdem pogum...sicer se ne bojim v življenju postavit zase, ne bojim se rečt ne, sem relativno samozavestna in se cenim (sem mogla feeejst delat na sebi,...)...ampak kaj in kje hudiča je še tist drobec, ki me drži nazaj, pa kao da nočem delat scene... Mogoče to ja-ko sem kdaj naredila sceno, so me itak proglasil za zmešano, da si domišljam. Po principu, ljubimca ujameš na ženi, pa taji, da ni res, da se ti zdi, da si zmešan, sumničav in pretiravaš...pa ni to, da bi me skrbelo mnenje...ne vem...a ima tastar res tako surovo ovnovsko energijo, da vse ruši, ali je to v mijo glavi... vse imaš prav, hvala za odgovor, ker si me sedaj napotila v novo razmišljanje: Kako? In zakaj še nisem in kdaj za hudiča pa bom nekaj ukrenila??? ja tatar se mi ruga pred tamalo, jaz pa ko en majhen cucek lajam tja v njega (kot si rekla, se ne kregam pred otroci, ampak v stilu: no dediii, otok mora gor, spat, jutri gre v vrtec, bo težko vstala!" ja, rabim podporo moža, ki sicer ve za te scene, ampak po moje si ne predstavlja - ker je sicer razumljiv, celo pedagog je, bi mogu štekat - ampak - "ne se sekirat, po moje da ni nič, a misliš da je kaj? " Ja, to da ni sama z njimpazim, da je vsaj moja mat zraven...ampak konec koncev...tudi pred 20 leti je bila, pa nič...hvala!!! Pa vse dobro in veliko ljubezni in čimprej tudi dovolj denarja v vaši mali mišji luknji, ki bo samo vaša !!! Upam , da kmalu uspe tudi nam :-)
|