Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 14:57:27
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 doma iz FT, jutri pa spet . drugače je zunaj prav pasje vroče, sem kar zašvicala po poti . zdaj pa kavica, da se malo ohladim, potem pa kuhat (rižota, solata).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 15:03:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan, kuham špinačo, pire in jajčko. Male rišeta v sobi za atija, ker ima dane srojstni dan Mi pa smo včeraj jedli špinačo in pire, danes pa nimam pojma kaj bomo...moram še za ta malo pogruntat nekaj kar zapira, ker smo še vedno na driski, sicer je boljše, ampak vseeno. arwenko riževo kašico ji daj, sigurno zapira. ja nekaj riževega je fajn, pa potem ji banane daj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 15:05:32
|
|
|
|
arabela*
|
res je super vreme, bi se šli kopat, pa nekak ni prave organizacije ta tedn , upam, da bo drug tedn še kaj lepega vremena Moj počiva, malečke se igrata, potem pa gremo na pizzo k Baronu, pa malo kozice gledat in noret. Najboljša gostilna za otroke
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 15:17:52
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Jaz gor že od 13h. Čakam da prideta moja2 domov. Kosilo že tudi kuhano. Pol pa verjetno malo na sončeka.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 15:27:58
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan, kuham špinačo, pire in jajčko. Male rišeta v sobi za atija, ker ima dane srojstni dan Mi pa smo včeraj jedli špinačo in pire, danes pa nimam pojma kaj bomo...moram še za ta malo pogruntat nekaj kar zapira, ker smo še vedno na driski, sicer je boljše, ampak vseeno. arwenko riževo kašico ji daj, sigurno zapira. ja nekaj riževega je fajn, pa potem ji banane daj Evo, sem ji dala, banano je imela dopoldne za malico, za kosilo pa danes gris s čokolado, to tudi zapira.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 17:50:18
|
|
|
|
majakla
|
Oj, že doma, novega kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 19:42:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, že doma, novega kaj? v petek dopoldne kava, če nisi v službi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 20:39:50
|
|
|
|
bambixxx
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 20:57:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, že doma, novega kaj? v petek dopoldne kava, če nisi v službi Sem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 20:57:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dober večer Dober Čever
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 21:05:55
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vas samo pozdravim, pa že morem počasi šibat. Bodite pridne in mirno noč vam želim. Čavči in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 21:21:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Vas samo pozdravim, pa že morem počasi šibat. Bodite pridne in mirno noč vam želim. Čavči in nočko. fajn delaj in naj ti čim prej mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 21:22:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, že doma, novega kaj? v petek dopoldne kava, če nisi v službi Sem kaj pa jutri dopoldne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 21:45:44
|
|
|
|
arabela*
|
čer Mi doma, se najedli, male nanorele, ko zmešane... Zdaj obe spita, jaz pa malo na netu, potem pa tv
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 7:25:29
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 7:27:34
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj bla v gužvi ful,zvečer sem bla že tak crkjena,da se mi ni dalo nič več,neki filn sem pogledala po dolgem času(se vidi,da je moški del na počitnicah),pol pa šla spavanac.Spala sem ok,Teo se je sicer 2x hrano,ampak ni blo sile.Zdaj pa sem pri 1.kavi,pol pa spet laufarija dalje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 8:37:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro...moj otrok šiba po trebuhu po celem stanovanju gor in dol, jaz pa ravno pozajtrkovala. Zdaj se grema počasi zrihtat, pa v trgovino, pol pa me čaka danes velika peka....moj foter ima namreč rojstni dan in za darilo mu itak nimam kaj kupit. Pa sem rekla, da mu bom 51 malih šarkljev spekla To namreč ful obožuje. Tak da šibamo v trgovino in pol na delo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 9:19:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, že doma, novega kaj? v petek dopoldne kava, če nisi v službi Sem kaj pa jutri dopoldne? Nikak ne morem, spet sama v službi, pa čeprav ni pravega dela. :(
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 9:19:54
|
|
|
|
majakla
|
Dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 9:22:27
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro...moj otrok šiba po trebuhu po celem stanovanju gor in dol, jaz pa ravno pozajtrkovala. Zdaj se grema počasi zrihtat, pa v trgovino, pol pa me čaka danes velika peka....moj foter ima namreč rojstni dan in za darilo mu itak nimam kaj kupit. Pa sem rekla, da mu bom 51 malih šarkljev spekla To namreč ful obožuje. Tak da šibamo v trgovino in pol na delo... Jutro! Pijem kavo, pa na radiu se ravno vrti moja pesem, kaj češ lepšega za dobro jutro Pa še zadovoljni fantek tam, pa je to to! Drugače pa sma bla včeraj v Grazu v toys r us, domov pripeljala novi voziček - spet , pa še kup drugih stvari. So razprodaje pa se kar splača. Moj je pa za povrh vsega našel ferarija na akumolator in ga je hotel kar domov odpeljat. Sem ga komaj prepričala, da Jure tega še zdaj ne rabi. Moram pa kupit neko darilo za žensko, ki je stara 30 let in nima nobenega hobija. Ima katera kako pametno idejo, pa da ne rabim dat milijone? Arwenko pridna!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 9:35:05
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro mali se je spet ob 7h zbudil. jaz sem že perilo pospravla, dala eno rundo prat, pa posodo dala prat, zdaj pa kavo pijem, mali pa pri risankah. danes bo spet pasja vročina...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 9:40:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moram pa kupit neko darilo za žensko, ki je stara 30 let in nima nobenega hobija. Ima katera kako pametno idejo, pa da ne rabim dat milijone? bon od EP ali katere druge trgovine, okrasni nakit (npr. Swarowski), manikura, pedikura, nega obraza, masaža, parfum, vstopnice za gledališče/kino/koncert/kopanje, rože, album,....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 10:08:57
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moram pa kupit neko darilo za žensko, ki je stara 30 let in nima nobenega hobija. Ima katera kako pametno idejo, pa da ne rabim dat milijone? bon od EP ali katere druge trgovine, okrasni nakit (npr. Swarowski), manikura, pedikura, nega obraza, masaža, parfum, vstopnice za gledališče/kino/koncert/kopanje, rože, album,.... Se podpišem pod bambi...drugo že skoraj težko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 10:10:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, samo mimogrede, po dopustu se bom jaz začela malo z Oriflamom ukvarjat, tako da če bo katera kaj rabila, naj pove. Že dlje časa kupujem, zdaj pa bom šla še malo v akcijo prodaje. Vsak evro mi konkretno prav pride v teh časih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.8.2011 10:57:11
|
|
|
|
Arwenko
|
Še eno vprašanje...kakšne copatke imajo vaši za v vrtec...Saraya, Ly? A imajo tiste trde, kot čeveljčke ali take mehke usnjene? Podplat...usnjen ali gumjast? Saj je še malo zgodaj, samo v eno tako debato sem padla, pa me zanimajo mnenja. Hvala.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.