![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 9:37:23
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro mi smo ok spali, tihi dan je mimo, tak da je spet vse po starem ... do naslednjič....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 9:42:16
|
|
|
|
bambixxx
|
kava jutri ali v čet. dopoldne, 10.30h Astorija? mi2 imava FT oba dneva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 10:08:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri ali v čet. dopoldne, 10.30h Astorija? mi2 imava FT oba dneva. Žal me ne bo. Bom spala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 10:10:55
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri ali v čet. dopoldne, 10.30h Astorija? mi2 imava FT oba dneva. Ta dva dneva ne, bi pa v petek, če bomo zdravi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 10:12:27
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Madoniš ste ble pridne, fajn sem brala za nazaj. Sem pa danes prvič za kompjuterom, sem vikend preležala, valda prehlajena do amena. Danes sem pa že super Sem samo upala, da malega ne prehladim. Se je pa danes ponoči v roku treh ur tak polulal, da mu je revežu vse skozi prišlo, še rjuha pa jogi sta mokra Klinc pa take plenice. Jaz sem za kavo, mi je načeloma vseeno keri dan. Aja pa Maja fajn vaju je blo spoznat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 10:22:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri ali v čet. dopoldne, 10.30h Astorija? mi2 imava FT oba dneva. Ta dva dneva ne, bi pa v petek, če bomo zdravi lahko tudi v petek, ampak bova mi2 bolj pozna, ker imava ob 10.30h zdravnika.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 11:29:25
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri ali v čet. dopoldne, 10.30h Astorija? mi2 imava FT oba dneva. Ta dva dneva ne, bi pa v petek, če bomo zdravi lahko tudi v petek, ampak bova mi2 bolj pozna, ker imava ob 10.30h zdravnika. No, smo na vezi itak...jaz moram tudi videt kako bomo z zdravjem, kdaj pridemo, če so moji doma, itd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 16:53:48
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Maloprej se najedli..pozno kosilo, sataraš z svinjskim mesom, pire in radič, pa sladoled za sladico Bili v vrtcu, M je pri ribicah. Arwenko tvoja A pa bo imela Ireno za vzgojiteljico. Jo je A lani imela zdaj pa greva z mojim turško nadaljevanko pogledat, potem pa nič posebnega, malo bomo doma danes
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 20:56:34
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Maloprej se najedli..pozno kosilo, sataraš z svinjskim mesom, pire in radič, pa sladoled za sladico Bili v vrtcu, M je pri ribicah. Arwenko tvoja A pa bo imela Ireno za vzgojiteljico. Jo je A lani imela zdaj pa greva z mojim turško nadaljevanko pogledat, potem pa nič posebnega, malo bomo doma danes In kako je tale Irena?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 21:03:46
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Imam dobrih 5 min časa, pol pa moram it na šiht. Pa se mi ne da najbolj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 21:12:20
|
|
|
|
ly117
|
Moram it. Čavči in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 21:14:59
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 21:23:55
|
|
|
|
Arwenko
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 21:32:32
|
|
|
|
matcar
|
Pičim po otroka na AP,pridejo zdaj iz Poreča.Sem pa že enkrat hodla,pa sem malo prej nazaj prišla,ker zamujajo skoraj že 4 ure.Upam,da bodo zdaj prišli,ker te pa na vem,kaj bom.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 22:16:44
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 22:17:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko In kako je tale Irena? meni super ...zna bit tud ojštra včasih ampak drugače fajn full rada organizira skupne piknike in podobno, ji full pomeni, da se tud starši med samo ujamejo
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.8.2011 22:19:36 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.8.2011 22:20:41
|
|
|
|
arabela*
|
otroci spijo, moj tudi, sva čvekala do sedaj.. Jaz pa si grem po sladoled, pa še malo net, potem pa tv
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 6:17:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Gor sem že več kot 23ur, komaj še gledam. Samo preden grem spat morem še nekaj pojest.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 6:22:03
|
|
|
|
ly117
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 8:02:57
|
|
|
|
arabela*
|
jutro, kavica, net, male še čorita lenobice
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 9:23:40
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro mali je spet imel žur ponoči, zbudil se je ob 1h, pa še enkrat ob 3h, pol pa ob 7h, pa ni več hotel spat. pol pa grema po 2 tednih spet na FT.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 9:41:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, na hitrco...dobim čez 15 minut enega psa za postričt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 12:32:05
|
|
|
|
arabela*
|
dan, kuham špinačo, pire in jajčko. Male rišeta v sobi za atija, ker ima dane srojstni dan
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 12:58:32
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan, kuham špinačo, pire in jajčko. Male rišeta v sobi za atija, ker ima dane srojstni dan Mi pa smo včeraj jedli špinačo in pire, danes pa nimam pojma kaj bomo...moram še za ta malo pogruntat nekaj kar zapira, ker smo še vedno na driski, sicer je boljše, ampak vseeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.8.2011 14:55:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan, kuham špinačo, pire in jajčko. Male rišeta v sobi za atija, ker ima dane srojstni dan Mi pa smo včeraj jedli špinačo in pire, danes pa nimam pojma kaj bomo...moram še za ta malo pogruntat nekaj kar zapira, ker smo še vedno na driski, sicer je boljše, ampak vseeno. arwenko riževo kašico ji daj, sigurno zapira.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.