Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:28:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,spakirala vse,ju3 še ji senviče naredim,pa lahko šiba via morje. Popoldan pa smo bli pri ateju,mu je Z obljubljal cel teden,da bo tak kot ju3 lahko šel domov,danes pa mu je rekel,da ne pred ponedeljkom.Je bil ata prav žalosten. Mi pa tudi.Samo,boljše,da še je tam,pa da orng porihtajo. za ateja pa boljše, da še ostane not, če še ni čist ok. podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:29:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravno pri večerji-zabeljena fižola. daj še meni maloooooo aja, pa dober tek! Ja,pridi,še je nekaj ostalo.je pa domača,iz vrta.Hvala! Kaj te nisi prej rekla. Je nebi mi danes kupovali.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:30:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravno pri večerji-zabeljena fižola. to so naši trije imeli danes za kosilo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:30:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:30:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravno pri večerji-zabeljena fižola. daj še meni maloooooo aja, pa dober tek! Ja,pridi,še je nekaj ostalo.je pa domača,iz vrta.Hvala! Kaj te nisi prej rekla. Je nebi mi danes kupovali. Čuj,saj nimam telepatskih sposobnosti!
< Sporočilo je popravil matcar -- 4.8.2011 21:31:08 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:31:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,spakirala vse,ju3 še ji senviče naredim,pa lahko šiba via morje. Popoldan pa smo bli pri ateju,mu je Z obljubljal cel teden,da bo tak kot ju3 lahko šel domov,danes pa mu je rekel,da ne pred ponedeljkom.Je bil ata prav žalosten. Mi pa tudi.Samo,boljše,da še je tam,pa da orng porihtajo. kam gre Lea na morje? s kom pa? za ateja pa boljše, da še ostane not, če še ni čist ok. V Poreč,preko ZPM-ja. Za ateja pa jaz tudi tak pravim,da naj bo še tam,da ga poštimajo vredi. naš znanec dela tam...pa moj fotr je par let nazaj tam delal... full uživajo fročeki....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:31:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:31:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .je pa domača,iz vrta.Hvala! pri nas tudi, vedno domačo jemo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:32:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,spakirala vse,ju3 še ji senviče naredim,pa lahko šiba via morje. Popoldan pa smo bli pri ateju,mu je Z obljubljal cel teden,da bo tak kot ju3 lahko šel domov,danes pa mu je rekel,da ne pred ponedeljkom.Je bil ata prav žalosten. Mi pa tudi.Samo,boljše,da še je tam,pa da orng porihtajo. kam gre Lea na morje? s kom pa? za ateja pa boljše, da še ostane not, če še ni čist ok. V Poreč,preko ZPM-ja. Za ateja pa jaz tudi tak pravim,da naj bo še tam,da ga poštimajo vredi. naš znanec dela tam...pa moj fotr je par let nazaj tam delal... full uživajo fročeki.... Ja,res uživajo .jaz bi tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:32:18
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:32:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober večer Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:32:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:33:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ravno pri večerji-zabeljena fižola. daj še meni maloooooo aja, pa dober tek! Ja,pridi,še je nekaj ostalo.je pa domača,iz vrta.Hvala! Kaj te nisi prej rekla. Je nebi mi danes kupovali. Čuj,saj nimam telepatskih sposobnosti! Saj jih ne rabiš met, poveš pa lahko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:33:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi Upam,da bo letos boljše,kot lani.Je tudi blo 5 dni ravno lepo in toplo,ostalo je skozi hcalo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:33:57
|
|
|
|
arabela*
|
otroci zaspali, moj ega bom tud spokala počasi ....jaz pa sem se navečerjala...popečene makarone in kumarčino-paradajz-čebulno solato zravn
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:34:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi V Novigradu je vreme ok, moja seka je doli, vsak dan so na plaži, Poreč pa je 15 km vstran.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:35:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi Upam,da bo letos boljše,kot lani.Je tudi blo 5 dni ravno lepo in toplo,ostalo je skozi hcalo. jaz tudi upam... je kolega prišo iz Zadra par dni nazaj in je imel 10 dni dež...tu in tam je bilo suho vmes
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:36:12
|
|
|
|
majakla
|
Ja, ja v Dalmaciji pa ga vreme sere.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:36:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi V Novigradu je vreme ok, moja seka je doli, vsak dan so na plaži, Poreč pa je 15 km vstran. jaz upam,da res.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:37:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi V Novigradu je vreme ok, moja seka je doli, vsak dan so na plaži, Poreč pa je 15 km vstran. ja kak je za koga lepo..Jaz ne bi šla na plažo če ne bi bilo vsaj 28...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:37:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi V Novigradu je vreme ok, moja seka je doli, vsak dan so na plaži, Poreč pa je 15 km vstran. ja kak je za koga lepo..Jaz ne bi šla na plažo če ne bi bilo vsaj 28... Moja seka tud ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:37:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ja v Dalmaciji pa ga vreme sere. Saj tak ga je takrat,ko smo mi bli v Vodicah.Konec julija,pa sem rabla skoraj puhovko.2 dni smo se ravno kopali.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:38:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi V Novigradu je vreme ok, moja seka je doli, vsak dan so na plaži, Poreč pa je 15 km vstran. ja kak je za koga lepo..Jaz ne bi šla na plažo če ne bi bilo vsaj 28... Moja seka tud ne. me zebe v kopalkah ...v morju pa tak zmrznem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:38:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aaa super, saj prav tak . naj malo uživa počitnice . podpis...upam da jim bo vreme služilo, ker je baje uhcano doli vseskozi V Novigradu je vreme ok, moja seka je doli, vsak dan so na plaži, Poreč pa je 15 km vstran. ja kak je za koga lepo..Jaz ne bi šla na plažo če ne bi bilo vsaj 28... Moja seka tud ne. Jaz tudi ne!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 4.8.2011 21:39:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ja v Dalmaciji pa ga vreme sere. Saj tak ga je takrat,ko smo mi bli v Vodicah.Konec julija,pa sem rabla skoraj puhovko.2 dni smo se ravno kopali. ni to kruto?.....za popppppppppp, ja baje za Hrvaško obalo lepo napovedujejo, bi že cajt bil
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.