![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 9:53:18
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Spila kavo, pojedla zajtrk, zdaj se bo počasi že tudi opralo, potem pa v mesto. Moram k zdravnici, da vidim če sem upravičena do recepta za hrano za malega, pa moj pride da grema Juretu nardit še osebno. Pa poštarja sem preklela, ker mi ni pozvonil in mi je v nabiralnik vrgel obvestilo, da naj si grem na pošto po nekaj. Mislim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 10:02:32
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro oz. dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 10:03:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Spila kavo, pojedla zajtrk, zdaj se bo počasi že tudi opralo, potem pa v mesto. Moram k zdravnici, da vidim če sem upravičena do recepta za hrano za malega, pa moj pride da grema Juretu nardit še osebno. Pa poštarja sem preklela, ker mi ni pozvonil in mi je v nabiralnik vrgel obvestilo, da naj si grem na pošto po nekaj. Mislim zraven rabiš odločbo za otroški dodatek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 10:26:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Spila kavo, pojedla zajtrk, zdaj se bo počasi že tudi opralo, potem pa v mesto. Moram k zdravnici, da vidim če sem upravičena do recepta za hrano za malega, pa moj pride da grema Juretu nardit še osebno. Pa poštarja sem preklela, ker mi ni pozvonil in mi je v nabiralnik vrgel obvestilo, da naj si grem na pošto po nekaj. Mislim zraven rabiš odločbo za otroški dodatek Bom vzela ja, upam da se me usmilijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 11:18:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Spila kavo, pojedla zajtrk, zdaj se bo počasi že tudi opralo, potem pa v mesto. Moram k zdravnici, da vidim če sem upravičena do recepta za hrano za malega, pa moj pride da grema Juretu nardit še osebno. Pa poštarja sem preklela, ker mi ni pozvonil in mi je v nabiralnik vrgel obvestilo, da naj si grem na pošto po nekaj. Mislim zraven rabiš odločbo za otroški dodatek Bom vzela ja, upam da se me usmilijo Saj ti notri piše kolko % maš in ne smeš presegat 55%. Saj takrat ko je bil L dojenček je bilo tako.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 11:48:35
|
|
|
|
ly117
|
Punce imam 7 OMV nalepk. Rabi kera?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 14:47:01
|
|
|
|
arabela*
|
Dan bile dopoldne zunaj, pa še malo prej enkrat..vse porihtala oddala vlogo, moj je še vmes imel opravek.... zdaj pa smo spet same, grem kuhat še večerjo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 20:00:19
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 21:01:45
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 21:05:50
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj ni blo cajta nič prav,zvečer me pa ni na rr spustilo.Danes pa tudi lečemo že od jutra okoli.Sma se z mamo peljale v Razvanje hišo gledat in je ful lepa,precej prostora na dvorišču,noter pa nisma hodle,ker bi mogle poklicat,da bi ključe prinesli,tak da to še bomo šli v soboto gledat. Mi je pa Teo bil zaprt in sma zjutraj kakala,sem mu malo pomagala in je imel krvavo med drekecom,pa prej tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 21:06:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce imam 7 OMV nalepk. Rabi kera? Jaz ne rabim.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:01:45
|
|
|
|
majakla
|
Čer Tud jih ne zbiram, hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:10:24
|
|
|
|
majakla
|
Bogi Teo. Kupili poganjalca, onega, ko sem mislila, je bil edini tak mali in glih seže z nogicama do tal. --- Sem pa malo v šoku danes, ne moreš verjet. So brudera od mojega oropali oz. vdrli v hišo, ki jo pospešeno rihta, cele dneve, da bi se z ženo in hčerkico čimprej vselili in tako končno bili za sebe. V petek in soboto so jim pripeljali del kuhne, del dnevne, vse hišne aparate, ... in vse, čisto vse so vkradli, še ploščice, ki so ostale, pa mašine, ki jih je kupil, da je lahko vse to delal, ... Groza! Ena gospa je videla okoli polnoči tovornjak, ki se je počasi peljal. Kar na jok mi gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:13:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bogi Teo. Kupili poganjalca, onega, ko sem mislila, je bil edini tak mali in glih seže z nogicama do tal. --- Sem pa malo v šoku danes, ne moreš verjet. So brudera od mojega oropali oz. vdrli v hišo, ki jo pospešeno rihta, cele dneve, da bi se z ženo in hčerkico čimprej vselili in tako končno bili za sebe. V petek in soboto so jim pripeljali del kuhne, del dnevne, vse hišne aparate, ... in vse, čisto vse so vkradli, še ploščice, ki so ostale, pa mašine, ki jih je kupil, da je lahko vse to delal, ... Groza! Ena gospa je videla okoli polnoči tovornjak, ki se je počasi peljal. Kar na jok mi gre. Hvala za pikapoke.Pa super za poganjalca .Za svaka pa sranje, .Pa vedno več je tega.Upam,da bodo jih dobili,satane.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:18:50
|
|
|
|
majakla
|
Jaz tudi upam, po drugi strani pa se mi zdi nemogoče. Nimam nekega zaupanja v našo policijo. ej, pa da pridejo s tovornjakom in vse nabašejo in čao pero, mene kap. Pa bajta je prav skrita, s ceste se sploh ne vidi, pa na hribu ... Al so domačini, al pa tisti, ki so robo pripeljali. Joj, joj. --- Zunaj pa je prej deževalo in bliskalo. Jaz držim pesti, da se pune vlije, je moj na tekmi. Hahahaha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:20:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz tudi upam, po drugi strani pa se mi zdi nemogoče. Nimam nekega zaupanja v našo policijo. ej, pa da pridejo s tovornjakom in vse nabašejo in čao pero, mene kap. Pa bajta je prav skrita, s ceste se sploh ne vidi, pa na hribu ... Al so domačini, al pa tisti, ki so robo pripeljali. Joj, joj. --- Zunaj pa je prej deževalo in bliskalo. Jaz držim pesti, da se pune vlije, je moj na tekmi. Hahahaha Pol pa tak ni frke po moje,da jih dobijo.Saj mislim,da bi vsakega,da se mu kaj takega zgodi. Ja,pri nas še ne gre,samo bliska kot 100 mater.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:23:02
|
|
|
|
majakla
|
Res? Te pa moram malo ven pokukat. Sicer pa je tak napovedano za to noč. Pa taka sopara kot je danes bila, okoli 19. smo bili na dvorišču in nam je vsem teklo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:25:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Res? Te pa moram malo ven pokukat. Sicer pa je tak napovedano za to noč. Pa taka sopara kot je danes bila, okoli 19. smo bili na dvorišču in nam je vsem teklo. Ja,saj možno,da je šlo pri vas.jaz pa sem bla taki cajt na šetnji z Teo-m.mater,šmrkavec mali.Ni spal,en cajt blo ok,pol pa jok in stok.Se je frajer nosit htel.Mislim....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 22:29:48
|
|
|
|
matcar
|
Nič,pičim spat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 23:06:55
|
|
|
|
majakla
|
Ja mami, kaj ti bi samo ležala, halooo. --- Grem malo kavč peglat. In kraljevat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 23:34:30
|
|
|
|
arabela*
|
čer malo še bluzim tu, preden se vležem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 23:35:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa Teo bil zaprt in sma zjutraj kakala,sem mu malo pomagala in je imel krvavo med drekecom,pa prej tudi. bošček mali
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 23:38:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem pa malo v šoku danes, ne moreš verjet. So brudera od mojega oropali oz. vdrli v hišo, ki jo pospešeno rihta, cele dneve, da bi se z ženo in hčerkico čimprej vselili in tako končno bili za sebe. V petek in soboto so jim pripeljali del kuhne, del dnevne, vse hišne aparate, ... in vse, čisto vse so vkradli, še ploščice, ki so ostale, pa mašine, ki jih je kupil, da je lahko vse to delal, ... Groza! Ena gospa je videla okoli polnoči tovornjak, ki se je počasi peljal. Kar na jok mi gre. ojoj....res strašno... ti pa povem, da jih kar nekaj poznam ko imajo tak bajte, bolj na samem in so jih že parkrat oropali...Kolegica razlagala, da ko so delala, najmanj ene 5krat. Ali pa ko so šli na dopust. Sploh če je kje stran od ceste, se kaj hitro najdejo taki, ki si redno oglejujejo terene.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 23:39:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zunaj pa je prej deževalo in bliskalo.[/color] kje?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 3.8.2011 23:39:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pri nas še ne gre,samo bliska kot 100 mater. čudno, tu pa nič
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.