Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 6:22:05
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 8:25:45
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 9:35:15
|
|
|
|
bambixxx
|
dan , danes še na morju, jutri pa že doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 10:06:08
|
|
|
|
Nocturama
|
Pozdravljene! Je kakšna mamica iz centra razpoložena za skupno vozičkanje? Imam skoraj 4 mesečno punčko in si želim družbe na sprehodih... LP!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 10:20:11
|
|
|
|
majakla
|
Daaan. Mislim, da imam kronični lenitis, še sedet se mi ne da. Gremo jutri na kafe? Meni paše takoj po vrtcu, ob cca. 15h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 10:29:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, jaz ravno pri zajtrku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 10:31:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, jaz ravno pri zajtrku Dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 11:08:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, jaz ravno pri zajtrku jaz sem tudi jedla ob tej uri
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 11:14:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx danes še na morju, jutri pa že doma. uživajte še zadnji dan
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 14:15:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan , danes še na morju, jutri pa že doma. super.Kaj ste šli za 5 dni samo? Al je že tak minlo to.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 14:17:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. Mislim, da imam kronični lenitis, še sedet se mi ne da. Gremo jutri na kafe? Meni paše takoj po vrtcu, ob cca. 15h. Ju3 se dobimo dopoldan v mestu.Samo je dež napovedan.Za popoldan pa ne vem,ker moj dela in vprašanje,kdaj bo doma.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 15:29:25
|
|
|
|
vanessazala
|
oj...lep pozdrav končno sem uspela prit tu gor,hehe. zdaj pa malo prebiram kaj pišete... a je katera tu,ki je noseča in gre počasi rodit???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 16:05:05
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. Mislim, da imam kronični lenitis, še sedet se mi ne da. Gremo jutri na kafe? Meni paše takoj po vrtcu, ob cca. 15h. Ju3 se dobimo dopoldan v mestu.Samo je dež napovedan.Za popoldan pa ne vem,ker moj dela in vprašanje,kdaj bo doma. jutri je res dež ja, tako da midve ne prideva, ker se nimava kam dat cel dan. Bi se pa mogoče za v petek zmenli. Itak načrtujeva za vikend prit v MB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 16:05:45
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanessazala oj...lep pozdrav končno sem uspela prit tu gor,hehe. zdaj pa malo prebiram kaj pišete... a je katera tu,ki je noseča in gre počasi rodit??? Mislim da nimamo nobene nosečnice trenutno, sta pa dve čist pred kratkim rodili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 16:19:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan , danes še na morju, jutri pa že doma. super.Kaj ste šli za 5 dni samo? Al je že tak minlo to. žal tak čas beži, šli smo za 10 dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 16:21:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. Mislim, da imam kronični lenitis, še sedet se mi ne da. Gremo jutri na kafe? Meni paše takoj po vrtcu, ob cca. 15h. Ju3 se dobimo dopoldan v mestu.Samo je dež napovedan.Za popoldan pa ne vem,ker moj dela in vprašanje,kdaj bo doma. jutri je res dež ja, tako da midve ne prideva, ker se nimava kam dat cel dan. Bi se pa mogoče za v petek zmenli. Itak načrtujeva za vikend prit v MB. v petek bi še mi2 prišla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 18:54:19
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Saj ne vem kje naj začnem. Bom pri dobri novici. So mi pogodbo podalšali do konc avgusta in bruto plača se je za dobrih 20€ zvišala. Slabe novica, da mi je L zakuhal. Sicer je živahni in apetit za enkrat še ima. Bomo vidli kaj bo noč prinesla. Pa čakam klic brata da sporoči kak je z mamo. Jo je moj peljal na urgenco ji je noga ful zaotekla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 20:51:58
|
|
|
|
katy83
|
čer jutri ne pridem v Mb, ker bo verjetno dež, pa še obisk imam napovedan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 20:52:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Saj ne vem kje naj začnem. Bom pri dobri novici. So mi pogodbo podalšali do konc avgusta in bruto plača se je za dobrih 20€ zvišala. Slabe novica, da mi je L zakuhal. Sicer je živahni in apetit za enkrat še ima. Bomo vidli kaj bo noč prinesla. Pa čakam klic brata da sporoči kak je z mamo. Jo je moj peljal na urgenco ji je noga ful zaotekla. za službo za L in mamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 20:58:21
|
|
|
|
ly117
|
Katy hvala. Drugač L spi, mama je že tudi doma ( dobila antibiotike in jutri mora k svojemu zd., v četrtek pa nazaj v bolnico na kontrolo ). Jaz pa tudi počasi proti spalnici. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 21:05:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Saj ne vem kje naj začnem. Bom pri dobri novici. So mi pogodbo podalšali do konc avgusta in bruto plača se je za dobrih 20€ zvišala. Slabe novica, da mi je L zakuhal. Sicer je živahni in apetit za enkrat še ima. Bomo vidli kaj bo noč prinesla. Pa čakam klic brata da sporoči kak je z mamo. Jo je moj peljal na urgenco ji je noga ful zaotekla. za službo za L in mamo podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 21:08:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 se dobimo dopoldan v mestu.Samo je dež napovedan.Za popoldan pa ne vem,ker moj dela in vprašanje,kdaj bo doma. ki se jutri dobite in kdaj?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 21:10:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanessazala oj...lep pozdrav končno sem uspela prit tu gor,hehe. zdaj pa malo prebiram kaj pišete... a je katera tu,ki je noseča in gre počasi rodit??? Ne,si me zamudla. remember?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 21:11:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan , danes še na morju, jutri pa že doma. super.Kaj ste šli za 5 dni samo? Al je že tak minlo to. žal tak čas beži, šli smo za 10 dni Se mi je kr zdela,ja,da sem zalolala spet nekaj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.7.2011 21:12:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Saj ne vem kje naj začnem. Bom pri dobri novici. So mi pogodbo podalšali do konc avgusta in bruto plača se je za dobrih 20€ zvišala. Slabe novica, da mi je L zakuhal. Sicer je živahni in apetit za enkrat še ima. Bomo vidli kaj bo noč prinesla. Pa čakam klic brata da sporoči kak je z mamo. Jo je moj peljal na urgenco ji je noga ful zaotekla. za pogodbo,za ostalo pa polno za L in mamo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?