|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
18.7.2011 12:07:11   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan. Mi smo pa bili danes zgodnji in smo že s fizioterapije.

drugače pa sem prav žalostna danes, finančno sma z možem čisto na psu, ne vem kaj še naj naredim. Danes poplačamo položnice, pa ne vem če bomo imeli za hrano do konca meseca user posted image

user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.7.2011 14:25:02   
matcar

drugače pa sem prav žalostna danes, finančno sma z možem čisto na psu, ne vem kaj še naj naredim. Danes poplačamo položnice, pa ne vem če bomo imeli za hrano do konca meseca user posted image

Te čisto razumem.user posted image user posted image user posted image Sem bla prejšnji mesec na istem,pa mislim,da bo zdaj podobno.Pa še kot zakleto imam LJ v četrtek z Maksom,pa krst od nečaka,pa 3 RD-je.V začetku avgusta pa še registracijo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 677
18.7.2011 14:26:16   
matcar
Bla na kavi prej,Hb ravno pred dežjem domov prišla,skuhala,dopis napisala za mojega za banko,zaj pa šibam na pošto,na CSD in po mala2 v vrtec.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 678
18.7.2011 14:50:29   
katy83
s T se zdaj najeva (makaroni z bolonjsko omako), potem pa greva k moji sestrični in njenemu sinčku na kavouser posted image
vreme je za znoret...glava me boliuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.7.2011 15:55:04   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Skratka...

niti ena mi ni mogla javit, da ste šle, jaz pa ko budalo laufam nazaj v Astorjo, pa še s polno vrečo oblačil za taso..Vsaj sms bi mi kera poslala, če ste rekle da boste tamuser posted image

Če pa si me klicala,pa sem še bla tam,no pri Mcdonaldsu.Pa si me nadrla pa dol vrgla.

nisem te nadrla, samo vseeno pa mi tud ni bilo. Sploh ne bi komplicirala, če se ne bi zmenle, bi magari doma ostala, ker je M tak bila full tečka že, pa sem samo zato šla, ker sem pač rekla da pridem nazaj...
Pa saj nima veze, sem očitno eno deveto kolo zraven....glej sploh mi je vseeno. Bilo lepo dok je trajalo...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.7.2011 16:12:50   
arabela*

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.7.2011 16:15:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ej, Saraya, jaz sem bila full šokirana, ko sem te samo tam vidlauser posted image   Ampak sva s kolegico imele še neke plane in se ti nisva mogli pridružit. user posted image

ja kaj moreš...tako pač je....žal..(sta pa se full lepo še eno uro igrale in skakale po trampolinu)user posted image ....user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.7.2011 16:43:39   
karmen7

user posted image user posted image user posted image Mi je jasno kako to izgleda; čakam na možeka da grema plačat položnice, jaz jutri nakažem kredit za stanovanje pa ko bom pogledala stanje me bo itak kap. user posted image

Je pa danes tako smotano vreme da tud ne vem al naj grem ven al naj bom raje not. Že zjutraj sma se z mojim nekaj spičla zaradi avta. Sem že itak rekla da mu bom toti avto enkrat nekam potisnila. Pismo kot da je samo njegov se obnaša in zdaj ko je slabo vreme sem lahko non stop noter. In tak bo celi tedn zdaj. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 683
18.7.2011 17:33:16   
ly117
Dan! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.7.2011 17:34:32   
ly117
Skratka, približujem se koncuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 685
18.7.2011 17:35:22   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image user posted image

ojej, Arwenkouser posted image user posted image user posted image

Podpis. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.7.2011 17:36:24   
botrca

Ponovno sem dobila odgovor glede diplome...še vedno ni ok, ampak tokrat se je somentorica vsaj potrudila in napisala kaj ni ok. Skratka, približujem se koncuuser posted image

super...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 687
18.7.2011 17:37:12   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dan user posted image ,

včerajšnji dan je bil super...je moj delal samo 3 ure in smo šli pred rutara gledat monster truck...ful fajn in lepo doživetje...sem dala slike na fb user posted image .

Danes sem pa na izi, Jan v vrtcu, moj v službi...in odločitev je padla...na morje gremo v Pulo user posted image user posted image user posted image ...komaj čakam, ker me vežejo zelo lepi spomini na te kraje (Fažana, Pula)...user posted image

kdaj grete????

20.8 user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.7.2011 17:37:28   
ly117
Nasladkala sem se, zdaj pa grem posodo pomit. 

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 689
18.7.2011 17:41:21   
botrca
Z malim sva se najedla (makaronflajš in motovilecuser posted image )...zdaj sva poslušala in se učila pesmice..nastopa za otvoritev vrtca pa morajo znat par pesmi user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 690
18.7.2011 17:51:36   
botrca

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
* A  & M
user posted image Vrtnica79
* L & V
user posted image Matcar
* Lea,
* Maks,
* Saš,
* Teo

user posted image Botrca
* Jan
user posted image Koala
* A
user posted image Marta
* Tinej
user posted image Ly117
* Luka
user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image
user posted image elevitka
* Tai
user posted image Rina22
* T.
user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.
user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik
user posted image Bambixxx
* Tibor
user posted image Arwenko
*Alex
user posted image CoKoLaDa84
* M

user posted image  karmen7
*Jure

user posted image suziflo
*Ela

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.7.2011 21:01:07   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.7.2011 21:02:40   
matcar

Skratka...

niti ena mi ni mogla javit, da ste šle, jaz pa ko budalo laufam nazaj v Astorjo, pa še s polno vrečo oblačil za taso..Vsaj sms bi mi kera poslala, če ste rekle da boste tamuser posted image

Če pa si me klicala,pa sem še bla tam,no pri Mcdonaldsu.Pa si me nadrla pa dol vrgla.

nisem te nadrla, samo vseeno pa mi tud ni bilo. Sploh ne bi komplicirala, če se ne bi zmenle, bi magari doma ostala, ker je M tak bila full tečka že, pa sem samo zato šla, ker sem pač rekla da pridem nazaj...
Pa saj nima veze, sem očitno eno deveto kolo zraven....glej sploh mi je vseeno. Bilo lepo dok je trajalo...user posted image

Pa daj,ne mej fint zaj.Če bi vedla,da si še pol ostala,bi še prišla.Itak sem mela cajt,pa vreme se je tudi malo zrihtalo do takrat.Sta pa mala2 bla lačna,pa sta si šla po happymeale tja.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.7.2011 21:06:33   
matcar
Jaz pa bom ju3 v ZD poklicala za Tea,če ga peljem na pregled al ne,al kaj naj....Danes mi čisto vsak obrok 2x je,ker prvega celega zbruha ven,popek čisto zunaj,pa tak napet,da se bojim,da mu bo počo.Sicer je mehek,samo me vseeno skrbi,pa trebuh tak napet pa izbočen na straneh.Pa ne bi rada do septembra čakala,ko imama posvetovalnico.

Prej bili pri tastu malo,zdaj pa smo vsak na svoji strani-Lea v sobi pred TV-jem,moj na novem compu(beri za Leo),jaz na svojem,Teo in Saš že spita,Maks pa gleda risanko.Za večerjo pa sem danes naredla lisičke z jajčko.Mmmmmm.....kak je blo dobro.Študiram,da bi se naslednji teden v šumo spravla malo nabirat.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 18.7.2011 21:07:32 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.7.2011 21:26:39   
Arwenko

Jaz pa bom ju3 v ZD poklicala za Tea,če ga peljem na pregled al ne,al kaj naj....Danes mi čisto vsak obrok 2x je,ker prvega celega zbruha ven,popek čisto zunaj,pa tak napet,da se bojim,da mu bo počo.Sicer je mehek,samo me vseeno skrbi,pa trebuh tak napet pa izbočen na straneh.Pa ne bi rada do septembra čakala,ko imama posvetovalnico.

Najboljše da pokličeš pa vprašaš ja. Kako to, da imaš šele septembra posvetovalnico? Jaz sem imela pri 1. mesecu, pri 2.eh kontrolo teže, pol pri 3h, 4 in pol in 6. do zdaj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.7.2011 21:30:44   
katy83

Najboljše da pokličeš pa vprašaš ja. Kako to, da imaš šele septembra posvetovalnico? Jaz sem imela pri 1. mesecu, pri 2.eh kontrolo teže, pol pri 3h, 4 in pol in 6. do zdaj.

točno to sem jaz zdaj hotela napisatuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.7.2011 21:59:59   
matcar

Naše P ni,pa sma takrat naročena.Drugače sem vedno imela pri vsakem mesecu do 6 m,pol pa pri 9,12 in 18.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.7.2011 22:16:20   
botrca
Čer,

gospodinje user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.7.2011 22:25:13   
matcar
Jaz pa pičim spavanac.

Nočko!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.7.2011 22:52:01   
botrca
user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......