Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 12:07:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Mi smo pa bili danes zgodnji in smo že s fizioterapije. drugače pa sem prav žalostna danes, finančno sma z možem čisto na psu, ne vem kaj še naj naredim. Danes poplačamo položnice, pa ne vem če bomo imeli za hrano do konca meseca
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 14:25:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Mi smo pa bili danes zgodnji in smo že s fizioterapije. drugače pa sem prav žalostna danes, finančno sma z možem čisto na psu, ne vem kaj še naj naredim. Danes poplačamo položnice, pa ne vem če bomo imeli za hrano do konca meseca Te čisto razumem. Sem bla prejšnji mesec na istem,pa mislim,da bo zdaj podobno.Pa še kot zakleto imam LJ v četrtek z Maksom,pa krst od nečaka,pa 3 RD-je.V začetku avgusta pa še registracijo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 14:26:16
|
|
|
|
matcar
|
Bla na kavi prej,Hb ravno pred dežjem domov prišla,skuhala,dopis napisala za mojega za banko,zaj pa šibam na pošto,na CSD in po mala2 v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 14:50:29
|
|
|
|
katy83
|
s T se zdaj najeva (makaroni z bolonjsko omako), potem pa greva k moji sestrični in njenemu sinčku na kavo vreme je za znoret...glava me boli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 15:55:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Skratka... niti ena mi ni mogla javit, da ste šle, jaz pa ko budalo laufam nazaj v Astorjo, pa še s polno vrečo oblačil za taso..Vsaj sms bi mi kera poslala, če ste rekle da boste tam Če pa si me klicala,pa sem še bla tam,no pri Mcdonaldsu.Pa si me nadrla pa dol vrgla. nisem te nadrla, samo vseeno pa mi tud ni bilo. Sploh ne bi komplicirala, če se ne bi zmenle, bi magari doma ostala, ker je M tak bila full tečka že, pa sem samo zato šla, ker sem pač rekla da pridem nazaj... Pa saj nima veze, sem očitno eno deveto kolo zraven....glej sploh mi je vseeno. Bilo lepo dok je trajalo...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 16:12:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko drugače pa sem prav žalostna danes, finančno sma z možem čisto na psu, ne vem kaj še naj naredim. Danes poplačamo položnice, pa ne vem če bomo imeli za hrano do konca meseca
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 16:15:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ej, Saraya, jaz sem bila full šokirana, ko sem te samo tam vidla Ampak sva s kolegico imele še neke plane in se ti nisva mogli pridružit. ja kaj moreš...tako pač je....žal..(sta pa se full lepo še eno uro igrale in skakale po trampolinu) ....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 16:43:39
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Mi smo pa bili danes zgodnji in smo že s fizioterapije. drugače pa sem prav žalostna danes, finančno sma z možem čisto na psu, ne vem kaj še naj naredim. Danes poplačamo položnice, pa ne vem če bomo imeli za hrano do konca meseca Mi je jasno kako to izgleda; čakam na možeka da grema plačat položnice, jaz jutri nakažem kredit za stanovanje pa ko bom pogledala stanje me bo itak kap. Je pa danes tako smotano vreme da tud ne vem al naj grem ven al naj bom raje not. Že zjutraj sma se z mojim nekaj spičla zaradi avta. Sem že itak rekla da mu bom toti avto enkrat nekam potisnila. Pismo kot da je samo njegov se obnaša in zdaj ko je slabo vreme sem lahko non stop noter. In tak bo celi tedn zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:33:16
|
|
|
|
ly117
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:34:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Skratka, približujem se koncu
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:35:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko drugače pa sem prav žalostna danes, finančno sma z možem čisto na psu, ne vem kaj še naj naredim. Danes poplačamo položnice, pa ne vem če bomo imeli za hrano do konca meseca ojej, Arwenko Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:36:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ponovno sem dobila odgovor glede diplome...še vedno ni ok, ampak tokrat se je somentorica vsaj potrudila in napisala kaj ni ok. Skratka, približujem se koncu super...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:37:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan , včerajšnji dan je bil super...je moj delal samo 3 ure in smo šli pred rutara gledat monster truck...ful fajn in lepo doživetje...sem dala slike na fb . Danes sem pa na izi, Jan v vrtcu, moj v službi...in odločitev je padla...na morje gremo v Pulo ...komaj čakam, ker me vežejo zelo lepi spomini na te kraje (Fažana, Pula)... kdaj grete???? 20.8
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:37:28
|
|
|
|
ly117
|
Nasladkala sem se, zdaj pa grem posodo pomit.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:41:21
|
|
|
|
botrca
|
Z malim sva se najedla (makaronflajš in motovilec )...zdaj sva poslušala in se učila pesmice..nastopa za otvoritev vrtca pa morajo znat par pesmi .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 17:51:36
|
|
|
|
botrca
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, * Maks, * Saš, * Teo Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik Bambixxx * Tibor Arwenko *Alex CoKoLaDa84 * M karmen7 *Jure suziflo *Ela
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 21:01:07
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 21:02:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Skratka... niti ena mi ni mogla javit, da ste šle, jaz pa ko budalo laufam nazaj v Astorjo, pa še s polno vrečo oblačil za taso..Vsaj sms bi mi kera poslala, če ste rekle da boste tam Če pa si me klicala,pa sem še bla tam,no pri Mcdonaldsu.Pa si me nadrla pa dol vrgla. nisem te nadrla, samo vseeno pa mi tud ni bilo. Sploh ne bi komplicirala, če se ne bi zmenle, bi magari doma ostala, ker je M tak bila full tečka že, pa sem samo zato šla, ker sem pač rekla da pridem nazaj... Pa saj nima veze, sem očitno eno deveto kolo zraven....glej sploh mi je vseeno. Bilo lepo dok je trajalo... Pa daj,ne mej fint zaj.Če bi vedla,da si še pol ostala,bi še prišla.Itak sem mela cajt,pa vreme se je tudi malo zrihtalo do takrat.Sta pa mala2 bla lačna,pa sta si šla po happymeale tja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 21:06:33
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa bom ju3 v ZD poklicala za Tea,če ga peljem na pregled al ne,al kaj naj....Danes mi čisto vsak obrok 2x je,ker prvega celega zbruha ven,popek čisto zunaj,pa tak napet,da se bojim,da mu bo počo.Sicer je mehek,samo me vseeno skrbi,pa trebuh tak napet pa izbočen na straneh.Pa ne bi rada do septembra čakala,ko imama posvetovalnico. Prej bili pri tastu malo,zdaj pa smo vsak na svoji strani-Lea v sobi pred TV-jem,moj na novem compu(beri za Leo),jaz na svojem,Teo in Saš že spita,Maks pa gleda risanko.Za večerjo pa sem danes naredla lisičke z jajčko.Mmmmmm.....kak je blo dobro.Študiram,da bi se naslednji teden v šumo spravla malo nabirat.
< Sporočilo je popravil matcar -- 18.7.2011 21:07:32 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 21:26:39
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bom ju3 v ZD poklicala za Tea,če ga peljem na pregled al ne,al kaj naj....Danes mi čisto vsak obrok 2x je,ker prvega celega zbruha ven,popek čisto zunaj,pa tak napet,da se bojim,da mu bo počo.Sicer je mehek,samo me vseeno skrbi,pa trebuh tak napet pa izbočen na straneh.Pa ne bi rada do septembra čakala,ko imama posvetovalnico. Najboljše da pokličeš pa vprašaš ja. Kako to, da imaš šele septembra posvetovalnico? Jaz sem imela pri 1. mesecu, pri 2.eh kontrolo teže, pol pri 3h, 4 in pol in 6. do zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 21:30:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bom ju3 v ZD poklicala za Tea,če ga peljem na pregled al ne,al kaj naj....Danes mi čisto vsak obrok 2x je,ker prvega celega zbruha ven,popek čisto zunaj,pa tak napet,da se bojim,da mu bo počo.Sicer je mehek,samo me vseeno skrbi,pa trebuh tak napet pa izbočen na straneh.Pa ne bi rada do septembra čakala,ko imama posvetovalnico. Najboljše da pokličeš pa vprašaš ja. Kako to, da imaš šele septembra posvetovalnico? Jaz sem imela pri 1. mesecu, pri 2.eh kontrolo teže, pol pri 3h, 4 in pol in 6. do zdaj. točno to sem jaz zdaj hotela napisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 21:59:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bom ju3 v ZD poklicala za Tea,če ga peljem na pregled al ne,al kaj naj....Danes mi čisto vsak obrok 2x je,ker prvega celega zbruha ven,popek čisto zunaj,pa tak napet,da se bojim,da mu bo počo.Sicer je mehek,samo me vseeno skrbi,pa trebuh tak napet pa izbočen na straneh.Pa ne bi rada do septembra čakala,ko imama posvetovalnico. Najboljše da pokličeš pa vprašaš ja. Kako to, da imaš šele septembra posvetovalnico? Jaz sem imela pri 1. mesecu, pri 2.eh kontrolo teže, pol pri 3h, 4 in pol in 6. do zdaj. Naše P ni,pa sma takrat naročena.Drugače sem vedno imela pri vsakem mesecu do 6 m,pol pa pri 9,12 in 18.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 22:16:20
|
|
|
|
botrca
|
Čer, gospodinje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 22:25:13
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa pičim spavanac. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.7.2011 22:52:01
|
|
|
|
botrca
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......