Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 0:34:26
|
|
|
|
majakla
|
Moja2 skoraj na cilju, te pa grem počasi spat, da bom lahko jutri "brala" (trgatev težka pa to). Guuudnajt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 7:00:00
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 7:02:15
|
|
|
|
matcar
|
Mater,pa RR!!!!Včeraj nikak da mi post odpre,samo brala sem lahko. Saraya.-ja,ta paridose mam,pa kaj te vem,no...razen,da smrdi,da bruhaš zraven.Upam,da bo učinek kakšen,v ponedeljek oz. Lei lahko že ju3 ponovno operem,te pa bom vidla. Skratka,bila pri frizerju,sem se postrigla in pobarvala-končno!!!Danes bomo rihtali sobo za moje fante,ju3 pa me ni,grem na veliko srečanje junijk.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 8:21:52
|
|
|
|
arabela*
|
morning.... kofffeee, male risanka in zajtrk, moj še spi....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 8:22:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Skratka,bila pri frizerju,sem se postrigla in pobarvala-končno!!! jaz tud grem še ta mesec sem se odločla
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 8:23:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya.-ja,ta paridose mam,pa kaj te vem,no...razen,da smrdi,da bruhaš zraven.Upam,da bo učinek kakšen,v ponedeljek oz. Lei lahko že ju3 ponovno operem,te pa bom vidla. upam, da grejo papa....žvali tečne
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 8:24:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,pa RR!!!!Včeraj nikak da mi post odpre,samo brala sem lahko. ma samo zeza, pa nič ne zrihtajo, banda!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 8:25:12
|
|
|
|
arabela*
|
grem ....gresta malečke popoldne k babici....se igrat... midva pa tak na Pohorje malo po kondicijo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 9:01:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya.-ja,ta paridose mam,pa kaj te vem,no...razen,da smrdi,da bruhaš zraven.Upam,da bo učinek kakšen,v ponedeljek oz. Lei lahko že ju3 ponovno operem,te pa bom vidla. upam, da grejo papa....žvali tečne Jaz tudi upam.Sem rekla,da še bom ta sprej probala,če to ne bo pomagalo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 9:29:01
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Evo nas spet v realnem svetu. Vrnili smo se včeraj zvečer, imeli smo se super fino fajn, doli še vedno vroče kot hudič, nobene gužve, full vozičkov, Jure namakal noge v veliki luži in se nič bunil zraven. Skratka definitvno premalo je blo tega dopusta. Zdaj pa pijem kavo pa prvo rundo cot perem. Če pa bo ta teden kaka kava pa se prisvetima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 12:00:21
|
|
|
|
rina22
|
daaaaaan če katera še rabi kaj kartic s tuša (disney), naj sporoči številke, ker jih imam ogromno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 13:25:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Skratka,bila pri frizerju,sem se postrigla in pobarvala-končno!!! jaz tud grem še ta mesec sem se odločla jaz tudi grem naslednji petek..pa se še odločam ali bi se na kratko postrigla al ne
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 13:26:53
|
|
|
|
botrca
|
Najedla sva se...nekaj mesa mi je ostalo od včeraj, restan krompir sem naredla in solato. Mali spi, jaz se mu pa v kratkem pridružim. Pololdan pa z eno prijateljico in otroki pičiva k tretji prijateljici na kavo in čvek.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 13:27:49
|
|
|
|
botrca
|
Karmen7 super za dopust in vročino ...ki pa ste bili?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:08:42
|
|
|
|
bambixxx
|
rina22 ZS karmen7 kavica bi naj bila v torek dopoldne v Astoriji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:34:36
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Karmen7 super za dopust in vročino ...ki pa ste bili? Bli v Pakoštanah, vročina za okrog past vsak dan, voda pa ne premrzla ne pretopla, ravno prav
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:35:07
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx rina22 ZS karmen7 kavica bi naj bila v torek dopoldne v Astoriji. Pridem če bo vreme ok. Je že ura?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:35:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Karmen7 super za dopust in vročino ...ki pa ste bili? Bli v Pakoštanah, vročina za okrog past vsak dan, voda pa ne premrzla ne pretopla, ravno prav ampak niste bili pri Anteju, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:35:45
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx rina22 ZS karmen7 kavica bi naj bila v torek dopoldne v Astoriji. Pridem če bo vreme ok. Je že ura? 11h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:39:28
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Karmen7 super za dopust in vročino ...ki pa ste bili? Bli v Pakoštanah, vročina za okrog past vsak dan, voda pa ne premrzla ne pretopla, ravno prav ampak niste bili pri Anteju, ne? Ne nismo bli. Je imela moja mama rezervacije prek pa je malo zabrklala zadeve. Ampak je blo super vseeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:40:00
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx rina22 ZS karmen7 kavica bi naj bila v torek dopoldne v Astoriji. Pridem če bo vreme ok. Je že ura? 11h I'll be there
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:42:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Karmen7 super za dopust in vročino ...ki pa ste bili? Bli v Pakoštanah, vročina za okrog past vsak dan, voda pa ne premrzla ne pretopla, ravno prav ampak niste bili pri Anteju, ne? Ne nismo bli. Je imela moja mama rezervacije prek pa je malo zabrklala zadeve. Ampak je blo super vseeno ja, ker sem mu pisala prek FB naj vas lepo spedena, pa je reko da niste pri njemu. meni pa nič jasno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 14:43:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx rina22 ZS karmen7 kavica bi naj bila v torek dopoldne v Astoriji. Pridem če bo vreme ok. Je že ura? 11h I'll be there
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 15:02:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ali bi se na kratko postrigla al ne se hecaš?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 17.9.2011 15:04:49
|
|
|
|
arabela*
|
karmen..welkome back... sem ti še na fb potem pisala nekaj, pa ne vem, če si sploh dobila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.