Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 11:41:47
|
|
|
|
botrca
|
Dan, lenarim...ker sem včeraj bila pridna...kuhat ne rabim ker bo moj kuhal...jedli bomo roštilj in paradižnik+kumare+papriko+čebulo (solato) in kruh.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 12:18:10
|
|
|
|
majakla
|
Dan, kak ste kaj? Lahko se pa tudi v Astoriji danes dobimo, no, kak boste rekle, meni je vseeno, ko sva že 1x v avtu, kam zavijeva. Uuuu... uši, me kar vse srbi samo ko sem to prebrala. Vem, da nas tudi to čaka, je še vse. Upanje pa le ostaja. Botrca: roštilj pa le pustite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 12:27:48
|
|
|
|
ly117
|
Sem jezna . Kaj vas tale Gmail tud tak zajebava ( tiste ki ga mate ) al sem samo jaz taki anittalent za to.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 12:36:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jezna . Kaj vas tale Gmail tud tak zajebava ( tiste ki ga mate ) al sem samo jaz taki anittalent za to. Nea se tak jezi, no. Nas še FB zeza.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 12:42:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jezna . Kaj vas tale Gmail tud tak zajebava ( tiste ki ga mate ) al sem samo jaz taki anittalent za to. Nea se tak jezi, no. Nas še FB zeza. Pa če not ne morem prit. Pa sem si pred 2ma dnevoma vse prihtala danes se pa odjavin, zdaj pa mi piše da geslo ali ime ni pravo. Pa za pppppppppppppppppooooooooooooooopppppppppppppiiiiiiiiiiiizzzzzzz zzzzzzdddddddddiiiiiiiiiiittttttttttttt je.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 16.9.2011 12:44:08 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 13:10:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jezna . Kaj vas tale Gmail tud tak zajebava ( tiste ki ga mate ) al sem samo jaz taki anittalent za to. ja včasih...ampak večji del trierin mejl uporabljam, tisti pa se puperduper
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 13:11:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 zdaj pa mi piše da geslo ali ime ni pravo. Pa za pppppppppppppppppooooooooooooooopppppppppppppiiiiiiiiiiiizzzzzzz zzzzzzdddddddddiiiiiiiiiiittttttttttttt je. ly..probaj si ikono kar na namizju naredit, ti bo avtomatsko oprlo, oziroma prej...brez prijave ali pa večkrat zapri in ponovno odpri....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 13:24:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jezna . Kaj vas tale Gmail tud tak zajebava ( tiste ki ga mate ) al sem samo jaz taki anittalent za to. Nea se tak jezi, no. Nas še FB zeza. Pa če not ne morem prit. Pa sem si pred 2ma dnevoma vse prihtala danes se pa odjavin, zdaj pa mi piše da geslo ali ime ni pravo. Pa za pppppppppppppppppooooooooooooooopppppppppppppiiiiiiiiiiiizzzzzzz zzzzzzdddddddddiiiiiiiiiiittttttttttttt je. sploh se ne odjavljaj, samo dol vgasni . jaz sem se tudi včeraj ukvarjala z IT tehniko - sem pol dneva router in internet nastavljala
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 16.9.2011 13:25:13 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 13:26:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: roštilj pa le pustite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 13:27:36
|
|
|
|
bambixxx
|
nehaj na računalniku viset in se spravi kuhat!!! (to sem samo sebe zdaj nadrla )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 15:06:31
|
|
|
|
majakla
|
Grem po pikeca, sevidjamooo na Ž.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 20:42:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: roštilj pa le pustite. ...faca si..veš da smo ga pustili...ga bomo še uporabljali
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 20:45:04
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 gmail je delal neke novosti...za mail pa ko se prijavljaš ne smeš pisat celi mail...če veš kaj mislim. Mogoče si to imela narobe.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 20:45:30
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 20:59:00
|
|
|
|
arabela*
|
čer maličke sta v postelji, tak da imam malo miru... Moj še na šihtu do dvanajste.... bom pospravila in telovadit še moram..aja pa jest ..brez tega ne gre
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 21:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
botrca...na fb..na princes shop se da kaj rezervirat tudi?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 21:47:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...na fb..na princes shop se da kaj rezervirat tudi? ja se da...za kak dan-dva...kaj ti je všeč?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 21:56:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...na fb..na princes shop se da kaj rezervirat tudi? ja se da...za kak dan-dva...kaj ti je všeč? tista prva fotka..ko so tri barve gležnjarjev gor... a lahko kar na fb rezerviram?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 22:10:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...na fb..na princes shop se da kaj rezervirat tudi? ja se da...za kak dan-dva...kaj ti je všeč? tista prva fotka..ko so tri barve gležnjarjev gor... a lahko kar na fb rezerviram? ja lahko, vprašaš za barvo in št. če imajo in do kdaj bi rezervirala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 22:15:32
|
|
|
|
botrca
|
Popoldan sem šla z malim k zdravniku, ker ima malo vneto oko in sva šla po kapljice ker nimam nič doma. Ati je šel delat. Grem počasi proti pojsli...ni ga čez dormeo jogi in pojšter...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 22:17:16
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa imam zdaj na pop briu film, pa mi program ne dela , pa še na partisu sem geslo pozabla...tak da ..bom gledala kar pač imam na zalogi... nočkbočka
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 22:36:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Šiht minil dokaj hitro. Če bo tak jutri sem zmagala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.9.2011 22:42:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem jezna . Kaj vas tale Gmail tud tak zajebava ( tiste ki ga mate ) al sem samo jaz taki anittalent za to. Nea se tak jezi, no. Nas še FB zeza. Pa če not ne morem prit. Pa sem si pred 2ma dnevoma vse prihtala danes se pa odjavin, zdaj pa mi piše da geslo ali ime ni pravo. Pa za pppppppppppppppppooooooooooooooopppppppppppppiiiiiiiiiiiizzzzzzz zzzzzzdddddddddiiiiiiiiiiittttttttttttt je. sploh se ne odjavljaj, samo dol vgasni . jaz sem se tudi včeraj ukvarjala z IT tehniko - sem pol dneva router in internet nastavljala Problem je v tem da imam 2 računa. In če čem morem enega odpret moram od drugega odjavit.. In si pred 2 dnevoma porihtam drugega, se danes odjavim da bi si prvega pogledala ni blo nič prav, pol pa hočem it nazaj na drugega pa opet ništa. Za znoret.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.