Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 9:26:54
|
|
|
|
arabela*
|
dan včeraj je spet zezal rr, ni šlo nič napisat malečke v vrtcu, šoli, M je zjutraj spet jokala, da noče v vrtec, pa ko sem jo oddala, čeprav so jo vse tri vzgojeljice pocartale, pa jo prigovarjale, jo je malo grabilo.....upam, da čimprej to mine Drugače pa zajtrkujem ,sem si kruh popekla, pa sendviče naredila in probiotilčni napitek kcoj Potem pa pospravljat, je tako po stanovanju, kot bi bomba vsekal notri
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 9:34:56
|
|
|
|
arabela*
|
tak, zdaj pa še sladoled povrhu; fajn za moj prehlad , potem pa malo telovadbe, da te kalorije malo znucam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 10:12:09
|
|
|
|
bambixxx
|
za nekatere dan, za nekatere še jutro včeraj zvečer, ko sem prišla iz telovadbe, je bil mali še pokonci in sem ga samo odnesla v posteljo, lupčka, ajo ajo in je zaspal. zaenkrat ta metoda uspavanja deluje . je pa ponoči spet nekaj jamral, tak da sem do 4h bolj kot ne samo dremala zraven pa pššššt delala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 12:57:50
|
|
|
|
majakla
|
Dan končno nazaj, porihtala papire, me pa kar stiska danes - ni to tak ajnfoh kot sem mislila. Bambi: sori, ampak moram . Mi smo tudi nekoč (davno) hodili tako spat, zdaj pa se cartamo, pa po novem za nos vlečemo - res. Kooomaaaj čakam kavooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 13:07:33
|
|
|
|
matcar
|
Mater,pa ta RR!!!! Zjutraj ni blo več cajta za nič.Končno dobila avto danes,pa v B sma bila z Teo-m na UZ kolkov in je vse ok,super razviti,1A!!! Zdaj pa sma se najedla,Teo pa že ajča! Kava-komaj čakam,da bo ura 4!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 13:51:51
|
|
|
|
ly117
|
Jutro/dan. Me je malo prej zbudil telefonski klic. Ampak nič hudega. Čakala na njega 3 dni. Zdaj pa rabim malo sreče in dost kondicije. Kava tudi komaj čakam. Samo upam da je L šel danes malo prej spat in bota z mojim skup prišla domov.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 13:53:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx samo dremala zraven pa pššššt delala . Tudi to poznam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 14:11:24
|
|
|
|
majakla
|
Ly, obleči se, da te ne bo zeblo. Sevidjamo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 14:16:06
|
|
|
|
botrca
|
Dan, končno da me je rr not spustil . Vglavnem, pri nas nič novega...včeraj je moj bil doma, zvečer smo šli na pizzo...zvečer pa domača naloga . Danes sem pa imela generalko, pa kosilo sem že skuhala...par prošenj napišem pa letim po malega. Na kavo me pa ne bo. Še lase si moram oprat, ker jutri bo pester dan.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 14:16:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly, obleči se, da te ne bo zeblo. Sevidjamo! Opica. Vidim ja da ni neke hice veni. Pa naga tudi v vsakem primeru nebi prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 14:44:03
|
|
|
|
botrca
|
Punce hvala v imenu Jana...super ste. Lepo čvekajte pa upam, da bo kaka kava dop.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 15:10:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepo čvekajte pa upam, da bo kaka kava dop. Bo, bo. Drugi teden. A ne punce.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 15:39:59
|
|
|
|
ly117
|
Jaz počasi od doma bom pa itak zamudla ker L še spi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 18:40:01
|
|
|
|
Poloma
|
Jaooo kak sem vam fauš...jaz morem čepet doma ko ve ziher fajn čvekate :/ Ž je sicer kr dobre volje, vročine nima, pikice so se umirle (menda)...ampak je tečno ker moreš bit skos noter. No bomo že :) Jutri pa na dekliščino...mi bo rpav pasalo po celodnevnem gniljenju not :)) Lepo se mejte in lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:00:25
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:02:47
|
|
|
|
matcar
|
Načvekala ful,je prav pasalo,čisto brez skrbi Smo pa fajn potegnile danes toti kafe! Po poti domov še šla po kruh,zaj pa že jem veselo,ker sem bla že pune lačna.teo pa je tudi že zaspal.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:03:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepo čvekajte pa upam, da bo kaka kava dop. Bo, bo. Drugi teden. A ne punce. Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:04:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poloma Jaooo kak sem vam fauš...jaz morem čepet doma ko ve ziher fajn čvekate :/ Ž je sicer kr dobre volje, vročine nima, pikice so se umirle (menda)...ampak je tečno ker moreš bit skos noter. No bomo že :) Jutri pa na dekliščino...mi bo rpav pasalo po celodnevnem gniljenju not :)) Lepo se mejte in lep vikend vsem! Saj bo,pa še kup .Pa uživaj ju3!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:05:38
|
|
|
|
bambixxx
|
ja fajn je blo T. je tudi že porihtan za spat, risanko še pogleda, pa se grema proceduro spanja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:20:29
|
|
|
|
majakla
|
Super blo, kaj pa zaj - TV, hmmm...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:27:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super blo, kaj pa zaj - TV, hmmm...? Prav paše brez otroka bit na kavi,ha???
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:39:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super blo, kaj pa zaj - TV, hmmm...? Prav paše brez otroka bit na kavi,ha??? Ja, čeprav tudi z Nikom gre - samo da je kavica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 20:45:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super blo, kaj pa zaj - TV, hmmm...? Prav paše brez otroka bit na kavi,ha??? Ja, čeprav tudi z Nikom gre - samo da je kavica. Ja,to itak,samo nisi tak sproščen,če moraš skozi gledat okoli,ki je,pa kaj dela.pa tak....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 21:11:32
|
|
|
|
bambixxx
|
otrok je zaspal v trenutku sam lepo , upam samo, da ne bom spet pol noči pšššt delala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 21:19:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Super blo, kaj pa zaj - TV, hmmm...? Prav paše brez otroka bit na kavi,ha??? Ja, čeprav tudi z Nikom gre - samo da je kavica. Ja,to itak,samo nisi tak sproščen,če moraš skozi gledat okoli,ki je,pa kaj dela.pa tak.... Ja, sploh ko ima "sršene v ritki".
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.