![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 16:19:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar al pa katera ima že šoloobvezne otroke, kako je s toem subvencioniranjem malice in kosila, pojma nimam...kolk je sploh kaj cena če se ne subvencionira.? pa še nekaj; a imajo zajtrk v šoli ali je samo malica kaneje.... Zajtrk je odvisen od šole, malica je obvezna. Za subvencijo si tak dobila obrazec. Brez tega je treba plačat polno ceno. Subvencionira se 2/3 vsem učencem, tretjo tretjino pa socialno ogroženim.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 16:20:34
|
|
|
|
marta82
|
Za jutri je pa pri meni neka sprememba plana, tak da ne vem če bom lahko na kafe prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:08:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Zdravo! Evo naju končno iz bolnice Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto! za Jureta, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:27:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Zdravo! Evo naju končno iz bolnice Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto! za Jureta, da bo vse ok. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:27:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Zdravo! Evo naju končno iz bolnice Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto! za Jureta, da bo vse ok. Še od mene, da bo vse ok. ~~~ Ja mami, oba sta pridna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:28:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zajtrk je odvisen od šole, malica je obvezna. Za subvencijo si tak dobila obrazec. Brez tega je treba plačat polno ceno. Subvencionira se 2/3 vsem učencem, tretjo tretjino pa socialno ogroženim. kaj pa kosilo? kolk pa je polna cena brez subvencij?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:28:43
|
|
|
|
majakla
|
Grem oz. moram v nabavo, pa mi niii v tem čudovito toplem vremenu za v avto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:28:57
|
|
|
|
arabela*
|
male se igrata, čakam, da sonce zaide in se gremo malo osvežit ven
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:37:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem oz. moram v nabavo, pa mi niii v tem čudovito toplem vremenu za v avto. jaz sem tudi bila zdaj v nabavi en štuk nižje . sem malega kar v nakupovalni vozek posedla pa sma šibala po trgovini
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 18:37:37
|
|
|
|
bambixxx
|
zdaj sem si pa končno drugo kavo privoščila... mmm kak paše...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 19:25:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem oz. moram v nabavo, pa mi niii v tem čudovito toplem vremenu za v avto. jaz sem tudi bila zdaj v nabavi en štuk nižje . sem malega kar v nakupovalni vozek posedla pa sma šibala po trgovini celo tak blizu si? pa imaš mir?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 19:26:33
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem pospravila vse, samo pomest še moram, pa mi ni.... male se igrata, sta rekle, da ne gresta na sprehod, bomo pač doma.. se bosta pa kopale bolj dolgo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 20:03:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer...meni je tak vroče, sem se prej stuširala, postrigla enega psa, oprala na roke prevleko od vozička in sem se lahko šla spet tuširat zdaj. Počasi se pa začenja nervoza (fuzbal in to) in bom pomoje tak čisto adijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 20:39:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem oz. moram v nabavo, pa mi niii v tem čudovito toplem vremenu za v avto. jaz sem tudi bila zdaj v nabavi en štuk nižje . sem malega kar v nakupovalni vozek posedla pa sma šibala po trgovini celo tak blizu si? pa imaš mir? ja nad sparom. kak to misliš mir? saj pa to ni lokal, samo trgovina . pa še na drugo stran imamo okna obrnjena, tak da itak nič ne slišim, razen sosede včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:18:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar al pa katera ima že šoloobvezne otroke, kako je s toem subvencioniranjem malice in kosila, pojma nimam...kolk je sploh kaj cena če se ne subvencionira.? pa še nekaj; a imajo zajtrk v šoli ali je samo malica kaneje.... na naši šoli je tak,da je zajtrk zjutraj ob 7-h,malica pa potem ob 10-h,kosilo pa je od 12-h do 14-h.Je pa tak,da dobiš pole,ki jih izpolnjene vrneš in če smatrajo,da si upravičena do subvencionirane prehrane,imaš zastonj.Kolko pa se redno plača,pa ne vem,Lea je lani imela delno,plačevala pa sem cca. 15 ojrov na mesec.Ti pa,če si kot mati samohranilka in si na CSD-ju,mislim,da si itak upravičena.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:18:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Zdravo! Evo naju končno iz bolnice Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto! za Jureta, da bo vse ok. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:20:23
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:21:40
|
|
|
|
matcar
|
jaz pa sem mamo vozla v B napregled za srce,pa Saš-a k tašči,tak da imamo blaženi mir. Teo že panča,Lea pa zraven mene na compu.Pa nekaj grem pojest zaj,ker sem lakom lačen!Aja,pol pa pod tuš.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:47:02
|
|
|
|
karmen7
|
Punce hvala za pike poke, upam da bo vse ok v četrtek. Mi je blo kar slabo ko mi je spet govorila o nekih katetrih itd. Drugače pa sma z malim sama, ker je fuzbal in so se dečki dobli in ga skupaj gledajo. Je pa zgornji sosed zdaj ob golu tak skočil in se zadrl, da se je še mali zbudil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:55:36
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Punce hvala za pike poke, upam da bo vse ok v četrtek. Mi je blo kar slabo ko mi je spet govorila o nekih katetrih itd. Drugače pa sma z malim sama, ker je fuzbal in so se dečki dobli in ga skupaj gledajo. Je pa zgornji sosed zdaj ob golu tak skočil in se zadrl, da se je še mali zbudil Jaz sem se tudi tak zadrla...samo naša k sreči spi ko top.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:56:23
|
|
|
|
matcar
|
Gooooool!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 21:57:56
|
|
|
|
matcar
|
Karmen-ti boš ju3 imela pleničke zraven?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 22:10:25
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-ti boš ju3 imela pleničke zraven? Ja veš da. Jutri imam celo avto - sej ne morš verjet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 22:12:29
|
|
|
|
karmen7
|
Grem pod tuš, pogledat fuzbal še do konca, čarunalnik vgasnem ker non stop nekaj šteka, pol pa spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 22:14:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Grem pod tuš, pogledat fuzbal še do konca, čarunalnik vgasnem ker non stop nekaj šteka, pol pa spat. Nočko! Nočko!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.