|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
25.8.2011 16:19:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matcar al pa katera ima že šoloobvezne otroke, kako je s toem subvencioniranjem malice in kosila, pojma nimam...kolk je sploh kaj cena če se ne subvencionira.?
pa še nekaj; a imajo zajtrk v šoli ali je samo malica kaneje....user posted image

Zajtrk je odvisen od šole, malica je obvezna. Za subvencijo si tak dobila obrazec. Brez tega je treba plačat polno ceno. Subvencionira se 2/3 vsem učencem, tretjo tretjino pa socialno ogroženim.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
25.8.2011 16:20:34   
marta82
Za jutri je pa pri meni neka sprememba plana, tak da ne vem če bom lahko na kafe prišla.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.8.2011 18:08:14   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Zdravo!

Evo naju končno iz bolnice user posted image Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami user posted image Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. user posted image Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta, da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.8.2011 18:27:11   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Zdravo!

Evo naju končno iz bolnice user posted image Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami user posted image Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. user posted image Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta, da bo vse ok.user posted image

podpisuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.8.2011 18:27:23   
majakla

Zdravo!

Še od mene, user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok.
~~~
Ja mami, oba sta pridna. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.8.2011 18:28:09   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Zajtrk je odvisen od šole, malica je obvezna. Za subvencijo si tak dobila obrazec. Brez tega je treba plačat polno ceno. Subvencionira se 2/3 vsem učencem, tretjo tretjino pa socialno ogroženim.

kaj pa kosilo?
kolk pa je polna cena brez subvencij?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.8.2011 18:28:43   
majakla
Grem oz. moram v nabavo, pa mi niii
v tem čudovito toplem vremenu za
v avto.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.8.2011 18:28:57   
arabela*
male se igrata, čakam, da sonce zaide in se gremo malo osvežit venuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.8.2011 18:37:08   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

v avto.

jaz sem tudi bila zdaj v nabavi en štuk nižje user posted image . sem malega kar v nakupovalni vozek posedla pa sma šibala po trgovini user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.8.2011 18:37:37   
bambixxx
zdaj sem si pa končno drugo kavo privoščila... mmm kak paše...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.8.2011 19:25:34   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

v avto.

jaz sem tudi bila zdaj v nabavi en štuk nižje user posted image . sem malega kar v nakupovalni vozek posedla pa sma šibala po trgovini user posted image

celo tak blizu si?
pa imaš mir?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.8.2011 19:26:33   
arabela*
jaz pa sem pospravila vse, samo pomest še moram, pa mi ni....

male se igrata, sta rekle, da ne gresta na sprehod, bomo pač doma..

se bosta pa kopale bolj dolgouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.8.2011 20:03:23   
Arwenko
Čer...meni je tak vroče, sem se prej stuširala, postrigla enega psa, oprala na roke prevleko od vozička in sem se lahko šla spet tuširat zdaj. Počasi se pa začenja nervoza (fuzbal in to) in bom pomoje tak čisto adijo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.8.2011 20:39:54   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

v avto.

celo tak blizu si?
pa imaš mir?

ja nad sparom. kak to misliš mir? saj pa to ni lokal, samo trgovina user posted image . pa še na drugo stran imamo okna obrnjena, tak da itak nič ne slišim, razen sosede včasih.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.8.2011 21:18:01   
matcar

matcar al pa katera ima že šoloobvezne otroke, kako je s toem subvencioniranjem malice in kosila, pojma nimam...kolk je sploh kaj cena če se ne subvencionira.?
pa še nekaj; a imajo zajtrk v šoli ali je samo malica kaneje....user posted image

na naši šoli je tak,da je zajtrk zjutraj ob 7-h,malica pa potem ob 10-h,kosilo pa je od 12-h do 14-h.Je pa tak,da dobiš pole,ki jih izpolnjene vrneš in če smatrajo,da si upravičena do subvencionirane prehrane,imaš zastonj.Kolko pa se redno plača,pa ne vem,Lea je lani imela delno,plačevala pa sem cca. 15 ojrov na mesec.Ti pa,če si kot mati samohranilka in si na CSD-ju,mislim,da si itak upravičena.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.8.2011 21:18:49   
matcar

Zdravo!

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.8.2011 21:20:23   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.8.2011 21:21:40   
matcar
jaz pa sem mamo vozla v B napregled za srce,pa Saš-a k tašči,tak da imamo blaženi mir.user posted image user posted image user posted image Teo že panča,Lea pa zraven mene na compu.Pa nekaj grem pojest zaj,ker sem lakom lačen!Aja,pol pa pod tuš.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.8.2011 21:47:02   
karmen7
Punce hvala za pike poke, upam da bo vse ok v četrtek. Mi je blo kar slabo ko mi je spet govorila o nekih katetrih itd. user posted image
Drugače pa sma z malim sama, ker je fuzbal in so se dečki dobli in ga skupaj gledajo. Je pa zgornji sosed zdaj ob golu tak skočil in se zadrl, da se je še mali zbudil user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.8.2011 21:55:36   
Arwenko

Punce hvala za pike poke, upam da bo vse ok v četrtek. Mi je blo kar slabo ko mi je spet govorila o nekih katetrih itd. user posted image
Drugače pa sma z malim sama, ker je fuzbal in so se dečki dobli in ga skupaj gledajo. Je pa zgornji sosed zdaj ob golu tak skočil in se zadrl, da se je še mali zbudil user posted image

Jaz sem se tudi tak zadrla...samo naša k sreči spi ko top. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.8.2011 21:56:23   
matcar
Gooooool!!!!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.8.2011 21:57:56   
matcar
Karmen-ti boš ju3 imela pleničke zraven?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.8.2011 22:10:25   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Karmen-ti boš ju3 imela pleničke zraven?

Ja veš da. Jutri imam celo avto - sej ne morš verjet user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
25.8.2011 22:12:29   
karmen7
Grem pod tuš, pogledat fuzbal še do konca, čarunalnik vgasnem ker non stop nekaj šteka, pol pa spat. Nočko!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
25.8.2011 22:14:02   
matcar

Grem pod tuš, pogledat fuzbal še do konca, čarunalnik vgasnem ker non stop nekaj šteka, pol pa spat. Nočko!

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.