![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.8.2011 22:35:31
|
|
|
|
arabela*
|
nabavili stvari za šolo, nekaj še manjka, ker je v Šparu neka slaba izbira Pa oranžni servis sem si kupla, je bila ravno v akciji zdaj pa malo net, pa berem pri odprtem oknu, ker mi je vroče... sladoled sem pozabla kupit , upam da zdržim
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.8.2011 22:38:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dokazano z tem da ko sem L peljala v vrtec pustla avto odklenjen in seveda kljuce v sovoznikovih vratih. uff...še fajn da si anšla avto, jaz sem enkrat na lentu imela avto, pustila napol odprta voznikova vrata, ključe notri in šla v rdeči vrtec....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.8.2011 23:15:02
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Danes definitivno ni moj dan. Sem si na šihtu hlače sporezala. Sem tak zgledala kot da so me molji dobili. Najedla sem se, zdaj pa grem počasi proti pojstli. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 7:10:54
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 7:12:23
|
|
|
|
matcar
|
Mi že en čas pokonci,Saš-u ni blo več za spat,Teo se je posledično tudi spomno,da bi jedel,sicer zdaj še dremucka,samo kak dolgo pa še bo,pa ne vem.Jaz pri kavi in na compu,Saš pa gleda risanke.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 7:48:47
|
|
|
|
arabela*
|
morning sem ob sedmih imela budilko in komaj zdaj vstala M spet dremucka tu v dnevni na sedežni, A še v postli, lenobice male jaz ob kavici...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 8:27:12
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Ob kavi, L pa v vrtcu. Pol pa v mesto po nove hlače. Mi je pa danes vzgojiteljica rekla da L ko se zbudi ima suho pleničko in gre pol lulat na kahlico.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 8:28:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer te pa v petek okoli 9h? ve se lahko že prej zmenite, mi2 boma okoli 9h tam. Zmenjeno.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 8:59:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Ob kavi, L pa v vrtcu. Pol pa v mesto po nove hlače. Mi je pa danes vzgojiteljica rekla da L ko se zbudi ima suho pleničko in gre pol lulat na kahlico. Super. ~~~ Jutro, kak mi ni za nič!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 9:04:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro, kak mi ni za nič! Men tud ne, sploh o informaciji da misli bit 37 stopinj. Sicer sama proti vročini nimam nič, me pa ubija na šihtu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 9:17:14
|
|
|
|
Arwenko
|
Juuutttrooo Mi smo pa spali do 8.45, blagostanje, resnično. Sicer je tamala imela malo čez 6h zajtrk (flašo), ampak je celo zaspala nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 10:06:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Ob kavi, L pa v vrtcu. Pol pa v mesto po nove hlače. Mi je pa danes vzgojiteljica rekla da L ko se zbudi ima suho pleničko in gre pol lulat na kahlico. Super. ~~~ Jutro, kak mi ni za nič!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 10:06:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Juuutttrooo Mi smo pa spali do 8.45, blagostanje, resnično. Sicer je tamala imela malo čez 6h zajtrk (flašo), ampak je celo zaspala nazaj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 11:37:10
|
|
|
|
arabela*
|
bile v mestu, še neke prckarije v papirnici nabavle...zdaj še nam samo šolski copati in čopiči manjkajo, ostalo je vse Vroče za znoret, niti jaz ne ,morem več prenašat..ajd da bi kaj trave imela tu, ampak sam beton .....najhuje pa je notri...bo boljše že drug teden
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 11:42:23
|
|
|
|
ly117
|
Jaz nazaj iz mesta. Joj, mene v shoping spustit. Sem pa dobla v S´ Oliver hlače za 20€. So ble znižane 70%.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 11:49:21
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa kuhamo,hica je že tak,zaj pa je še 3x večja,pa še palačinke pečem.Bomo danes jedli tortilje pa paradajz solato.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 12:11:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz nazaj iz mesta. Joj, mene v shoping spustit. Sem pa dobla v S´ Oliver hlače za 20€. So ble znižane 70%. Wauuu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 12:15:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz nazaj iz mesta. Joj, mene v shoping spustit. Sem pa dobla v S´ Oliver hlače za 20€. So ble znižane 70%. Wauuu! Moja reakcija je bila ista. Drugač pa še imajo 36 in ene 44 in ene 46. Če katero zanima. Je pa to v Galeriji gosposka.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 12:34:58
|
|
|
|
matcar
|
Mi najedli,zaj pa počitek!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 12:46:18
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa kuhamo,hica je že tak,zaj pa je še 3x večja,pa še palačinke pečem.Bomo danes jedli tortilje pa paradajz solato. Jaz sploh ne kuham več čez dan...samo še zvečer kaj naredim, pa še to nekaj kar zajema najkrajši možni čas. Danes bova pomoje kr solato.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 14:00:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa kuhamo,hica je že tak,zaj pa je še 3x večja,pa še palačinke pečem.Bomo danes jedli tortilje pa paradajz solato. Jaz sploh ne kuham več čez dan...samo še zvečer kaj naredim, pa še to nekaj kar zajema najkrajši možni čas. Danes bova pomoje kr solato. Jaz pa moram,zaradi otrok,je pa to cca. 20 min dela blo.Še en teden,pol pa jaz tudi ne kuham čez dan.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 14:25:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Danes bova pomoje kr solato. samo solato
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 14:27:57
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa smo bili spet v Šparu, ker sem solnik pozabila včeraj dvignit... zdaj pa doma, moji so vsi zaspali na veliki postelji, moj v sredini, vsaka babika na svoji strani , jaz pa malo na netu Za kaj konkretnega kuhat sem prepozna danes, tak da bo krem juha s pakla in ena za naju, pa pečene hrenovke s sirom..in neka brzinska solata...za silo bo že
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 14:29:45
|
|
|
|
arabela*
|
matcar al pa katera ima že šoloobvezne otroke, kako je s toem subvencioniranjem malice in kosila, pojma nimam...kolk je sploh kaj cena če se ne subvencionira.? pa še nekaj; a imajo zajtrk v šoli ali je samo malica kaneje....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.8.2011 14:39:10
|
|
|
|
karmen7
|
Zdravo! Evo naju končno iz bolnice Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.