ursonok
|
Hov hov, čestitam za življenjski sklep! Verjamem, da te življenje blizu tašč ne osrečuje, pa tudi glede Lj sem čedalje bolj tega mnenja. Upam, da vam namero uspe čim prej uresničiti! Prazniki, ja, jaz sem totalno brez energije, že dva dni nisem šla iz hiše (prehlad), danes je kao malo bolje, ampak zjutraj je vedno tako, popoldne me pa zabije . Včeraj sem bila čisto adijo. No, zdaj sem se najedla in grem še malo delat, potem pa, upam, v šoping. Jutri zjutraj gremo še v nabavo, potem pa bomo povabili kolega, da ne bo sameval za praznike, in bomo celo popoldne in večer skupaj kuhali, pili čaj in vino, odpirali darila . Če ne drugega, bo vsaj tamala navdušena. Jaz pa upam, da ne bom preveč crknjena. Glede novega leta pa samo čakam, da čim prej mine, ker mi gre na živce vsa ta pijanska norija, nabijanje muzike in nasploh cel kaos. Eh, staram se! MV meni ga od 20. tedna dalje vedno meri z vaginalnim UZ - ker sem imela konizacijo, pa je kao treba za vsak slučaj. No, ampak je vedno navdušena, češ da imam še daljšega kot ženske, ki niso imele konizacije . Brce mojemu se je včeraj zmešalo. Zdaj je obrnjen na glavo in me je zvečer ves čas z rokami praskal in boksal čisto spodaj, v mehur in drugod. In to tako vztrajno, da nisem mogla zaspat! Seveda sem morala dvakrat urgentno na wc in sem upala, da se bo vmes malo premaknil, pa nič. Res čuden filing. Čisto nizko, tako rekoč pri sramnih dlakah se mi je koža napenjala in videlo se je njegovo boksanje. Ampak se da čisto lepo prepoznat, ali so to noge ali roke - roke so ful bolj delikatne, mehkejše in površinsko manjše. Z nogami jih pa parkrat na dan dobim v želodec in rebra . Prav nič delikatno. Božično drevo, ja, pri nas ga ja sama ful hotela postavit, zdaj pa tiste bunkcie prenaša po celem stanovanju. Še najmanj jih je na jelki. Že tri dni nisem šla plavat, danes se skoraj še ne upam, potem pa je tri dni vse zaprto (tu je praznik tudi 25. in 26.). Aja, pa pri tamali v vrtcu so VSI bolani. Otrok v vseh skupinah skupaj je skoraj 70, zdaj pa jih je prisotnih 8!!! So nas vprašali, ali jo lahko danes pridemo prej iskat, da ne bo samevala tam. No, tudi prav.
|