|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
4.11.2011 20:50:07   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Vav, lep lep!!!!
Kaj si pa za nečaka nabavila? user posted image user posted image user posted image Babji firbec user posted image

Hvala, hvala user posted image
nisem velik, ker sta že v tej fazi, da hočta sam denar. Ta večji ma 13 let, pa je hotu met eno igrco za PS, pa neki sladkarij; ta mala ma pa 10 let - ona ma pa želje od telefona do psa in, ker to vse odpade saj gsm že ma, ampak ji ni dovolj dober user posted image , ji bom dala kr denar. Seveda gledam, da dobita oba v enaki vrednosti.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.11.2011 20:56:30   
Jada82
No super! Jah, v teh letih je pa res denar najbolj fajn ... smo smešni, a? user posted image user posted image user posted image

Nič, grem en polen na kamin vržt, pa kakavček skuhat pa mal pred tv ... user posted image user posted image user posted image user posted image Utrujena k 100 mater!

Danes smo zrisali sobo za tamal - bo kar zeleno/natur. Pomoje bo fajn. Naročila pa še nisva, čakava, da pokličejo, ko bodo imeli dodaten popust ... še z enim posteljnim dnom in 2 jogijema naju bo prišlo 2 jurja ... jah, ni glih pocen, sam kaj hočmo ...

Nič, grem, lepe sanje vam želim, meni se pa danes začenja dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
5.11.2011 7:19:10   
Hov hov

Zdravo marčevke!

Sedaj nas bo pa lepa okrogla številka (60)!

Rok imam 30. marca, zaenkrat vse poteka B.p. intrebušček pridno raste.

Lep pozdravček!

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma,
 kraj, spol (     )

27.2 

disere, 35 let, 2 , 1 ,  

1.3

tosja , 2 , 1   Štajerska 
marec2012, 1  

čebela1, 24 let, 1   

baklica, 24 let, 3  , 2 , Poljanska dolina 

anckka, 1   

2.3

divjana, 26 let

smetkica

3.3

alna, 3 ,  okolica LJ

4.3

Zamy, 32 let, 1       

ircomp, 30 let, 1 , Savinjska    

7.3

kaminek, 2 ,1  

8.3

katka*, 1  LJ-Štajerska 

Saša33, 1 , Vrhnika

maja_g, 2 , Ptuj  

9.3

zuza, 6 , 1  

cukr07, 30 let, 2  1 , Dolenjska   

kimsy,  2 , 1    

11.3.

Jada82, 29let , 2  , 1    Bled

poga, 29 let, 1     

poldy, 31 let, 2 , 1 , Jesenice

majcis, 24 let, 2 , 1 ,Bled

12.3.

anonimna

tanci2012, 25 let, 1  
 bucka28, 26 let, 1  

13.3.
 Caitlin, 24 let, 1   Žiri 

miska333, 2 1  

nina88, 1    

14.3.

pokalona12 , 1   

patella, 25 let, 2 , 1 , okolica LJ 

hrchy, 33 let, 1  Danska

15.3.

cokolino,  1  

16.3.

anonimna

Aleda, 1   

17.3.

Little me, 1

Pattyka, 1

18.3.

timkica, 31, let , 2 , 1 , okolica LJ

Jassika, 35, let , 4 , 1 ,
Gorenjska 

kkkkk, 22let , 1
okolica LJ

19.3.

msabina

prihajcek, 33 let, 2 , 1   LJ

20.3
.

Polzi, 31 let, 1  

Evita78, 33 let, 2 , 1 , NM 

22.3.

loewa, 25 let, 1 Koroška

23.3.

sneguljka1, 2  1 ,Poljanska dolina-Buenos Aires

gruška, 36 let, 5  

Jelcy, 2 , 1   

27.3.

zmajcy, 23 let, 2 , 1   okolica LJ

28.3.

RožcaM,    

29.3.

iribiri, 30 let, 2 , 1   LJ  

30.3.

sirenetta 2 , 1    
Obala  

user posted image Hov hov, 32, 1user posted image , 0user posted image Ljubljana, user posted image

31.3.

listek, 37 let, 1 ,

X.3.

anonimna76,.--- , 1

sunshine88
, 1

alexjami

cokolino, 3 , 0   

Spelca82, 29 let, 3 , 0 , Ljubljana   

1.4.

ina11, 30 let, 2 , 1 , Maribor

3.4.
 LadyB,  2 , 1   

SKUPAJ NAS JE : 60
NOSEČKE Z DVOJČKI : disere

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
5.11.2011 8:01:44   
Jelcy
Dobro jutro punce...
Nisem se oglasala nekaj dni, ker sem zadnja 2 dni delala 24ur user posted image tako, da sem prisla domov ko cunja, zdaj sem 2 dni prosta, da pridem malo k sebi....

Sicer je res, da je bilo 4 leta nazaj, ampak moj cuker test je bil full doberuser posted image sploh ni bilo slabo za pit, tako full sladko hihi

Tosja, tebe se pa po nicku spomnem od aprilcic 2008 ceprav nisem bila dosti aktivna.

Sirenetta; tvoj trbuscek se najbolj pribliza mojemuuser posted image

Sicer ne vem kaj naredit s kg, sem sla 6 gor, sem pa v 20. tednu, zadnje 3 tedne sem sla 3 kg gor. Bo kot v prvo ko sem se zredila 30 kg user posted image
kako ste ostale s kg?

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
5.11.2011 10:09:47   
pokalona1
Jutro!

Jaz sem bla pa včer na urgenci zarad te prebave.Take krče sem imela, da je bilo za znoret.Itak mi niso naredili nič, še krvi ne vzeli.Danes je malo boljše,krčev ni več, edino vse me še vedno tišči.Pa spet ne morem na wc....Sploh ne vem več, kaj je za naredit.

Kile-jaz sem šla gor 3,5 kg.Glede na prvo nosečnost je okej,je manj. Vse skupaj sem šla potem 10,5kg.Je pa tko, da vsak dan športam tudi zdaj,pa jem pravzaprav isto kot sem pred.
jelcy mogoče je pa to sam voda, ker 3 kile v enem tednu je res veliko, da bi bilo od hrane?

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
5.11.2011 10:53:25   
hrchy
Pokalona - a si z lanenimi semeni probala kaj uredit prebavo...?

Jelcy - jaz sem sla gor 5 kil zaenkrat. Pa je menda normalno... Tukaj si lahko izracunas, koliko je ok: http://www.gurgle.com/tools/pregnancy_weight_gain_calendar/default.aspx

if a man speaks his mind in a forest and no woman hears him, is he still wrong?

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
5.11.2011 11:16:30   
zuza
evo mojga bušija pri 22 tednihuser posted image

user posted image

sej ne morem verjet, da mi je ratal - pa to celo v prvem. bravo jstuser posted image

drgač, pa sem z kilogrami le + 1, bo pa po mojem šlo zdej kr mal hitreje gor ker sem pa kr večkrat lačnauser posted image

uglavnem, lepo vas je brat - spremljam dnevno, kej več pa v torek po morfologiji - KOMAJ ČAKAM !!!

Mamo pa res lepe bušije user posted image

< Sporočilo je popravil zuza -- 5.11.2011 11:21:35 >

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
5.11.2011 11:28:47   
Anonimen
Pokalona - nekaj tednov nazaj sem napisala cel referat o tem, kaj pomaga za prebavo. Si prebrala? Mogoče ti lahko kaj pomaga, je pa res, da je treba biti vztrajen (beri: nekaj dni traja, da nova zadeva prime - če prime). Pri meni je tako, da pomaga določena kombinacija, če pa 1 stvar izpustim, imam spet težave. Držim pesti, da se stanje kmalu normalizira.

Kg - jaz sem šla v zadnjem tednu 1 kg gor, pa me je kar prestrašilo. Sem skoz nekaj lačna. Mogoče res user posted image zdaj hitro raste, pa rabi več. Upam, da ne bo do konca user posted image ostal tak tempo, ker bom potem res bajsa.

Pa tko lepe bušije imate!user posted image user posted image user posted image No, saj moj je tud luštkan. Bom probala ta vikend fotko naložit.

Midva se bova selila, pa sva bila včeraj tam in malo urejala stvari in sem bila precej utrujena, ko sva popoldne prišla domov. In na stopnicah zagledam 2 vreči in eno škatlo oblačil za najino user posted image . Obnašala sem se kakor majhen otrok, ki dobi ogromno daril.  user posted image Sicer so nekatera oblačila res taka, da dvomim, da jih bo kdaj oblekla (okusi so pač različni), ampak sem vseeno ful hvaležna, da ni treba vsega kupovat!

Bibice - kaj je to? Pestunja - a to je kos blaga, ki si ga navežeš na rame, da user posted image spančka v njem? Se moram še malo izobrazit.

Materinska šola - jaz nameravam rodit v Ljubljani, zato grem tudi v njihovo MŠ. Ko sem poklicala tja, mi je rekla, naj pokličem decembra za januarski termin, ker je to optimalno za marčevski PDP. Razmišljam pa še o MŠ pri Mami Zofi - http://www.mamazofa.org/. Mogoče pretiravam, ampak res bi rada vedela čimveč o vsem, kar lahko.

Zunaj je tak lep sonček, da ga moram izkoristit. Grem malo na sprehod. Božajte bušije!

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
5.11.2011 13:25:30   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zuza

evo mojga bušija pri 22 tednihuser posted image

user posted image

sej ne morem verjet, da mi je ratal - pa to celo v prvem. bravo jstuser posted image

drgač, pa sem z kilogrami le + 1, bo pa po mojem šlo zdej kr mal hitreje gor ker sem pa kr večkrat lačnauser posted image

uglavnem, lepo vas je brat - spremljam dnevno, kej več pa v torek po morfologiji - KOMAJ ČAKAM !!!

Mamo pa res lepe bušije user posted image

Vav, lep, ful! user posted image user posted image user posted image Veliko sreče na morfologiji! Itak da bo vse ok!!!

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
5.11.2011 13:29:01   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: alna

Bibice - kaj je to? Pestunja - a to je kos blaga, ki si ga navežeš na rame, da user posted image spančka v njem? Se moram še malo izobrazit.

Zunaj je tak lep sonček, da ga moram izkoristit. Grem malo na sprehod. Božajte bušije!

Bibice - hehehe, to so vatirane palčke za ušesa, hehehe .... Sam za otroke so boljše tiste, odebeljene, da ne morš not v uho zadet .... pa še za kaj drugega se uporabljajo tud - za čistit - pol npr. pri popku pa tko.

Ja, trak za okol je sling, pestunja je pa podobno - jaz imam tako: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-rdeCa-2010/600518718144960051

Fouš sem vam, ker imate sonček ... pri nas je turobno, pa skor deževno user posted image Sva ble sicer s tamalo že na terenu, samo to ni to ....

Sem si pa danes kupila fajne take nove polškornje - in to bele!! user posted image user posted image user posted image user posted image Če jaz nisem drzna, heheh. Mah imam same črne, pa ene rjave, tako da ... ja, so na vrsti bele! Upam, da mi bodo fajn prav prišle!

Nič, zdaj se pa počasi kosila lotim, tamala spi ... popoldne bomo pa kar mal notri pobluzili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
5.11.2011 15:08:34   
pokalona1
Prebrala sem vse kar ste napisale glede prebave.Poskusila z vsem živim-od toplega Donata na tešče, lanenih semen, vsak dan probiotični jogurt, jabolko, zdej poskušam še čim večkrat hruško, kaki. Nobenih sladkarij, samo zdravo hrano jem, ampak je za znoret. Vsakič po obroku me napihne in potem boli po zgornjem delu trebuha, ampak to tako, da mi kar pot stopi na čelo, grozno res. Razmišljam če ne bi šla h kakemu homeopatu, samo kako vedeti, kateri je res v redu?

Oziroma sem se tudi odločila, da bom šla ob naslednjem takem napadu k svoji osebni, da mi vsaj kri vzame, ker bi lahko bilo tudi kako vnetje trebušne slinavke ali pa žolčni kamni.

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
5.11.2011 17:03:12   
poldy
http://user posted image

evo še mojgauser posted image , slikan pred 15 minutami...bolj ko gre proti večeru bolj sem napihnjenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
5.11.2011 17:19:13   
ursonok
Zdravo,
mene še ne poznate. Se vam že dolgo časa želim pridružiti, a sem "trenutno", tj. že par mesecev, pod precejšnjim stresom (zagovor doktorata), tako da ves čas odlašam. Berem vas pa že od začetka user posted image

No, zdajle se javljam zato, ker me je "zintrigiral" post Pikapolone1!
Jaz imam popolnoma enake probleme - predvsem popoldne me vsaka hrana napihne, zgornji del trebuha/želodca me boli za umret, na levi strani sploh, peče itd. Skratka, umiram. na stranišče sicer grem 2krat na dan, a vseeno ni tako idealno, kot je bilo pred nosečnostjo. Ni "izpraznim" se do konca, vse je nekam čudno.
To je baje povezano z občutljivostjo želodca na sploh. Mene je že pred nosečnostjo dositkrat bolel, preverjala sem si tudi amilazo (hormon slinavke) in je vse ok. Pomaga mi nič drugega kot res redno športanje user posted image . Vsak drug dan intenzivno plavam (1,8km/45 minut - za tiste, ki poznate olimpijske bazene, je to okoli 70 dolžin/45 minut), kadar pa ne plavam in sem pri močeh, pa zvečer doma telovadim na orbitreku (60 min). Tako si pospešim prebavo in je bolje. Čim dva dni ne telovadim, je čisto adijo user posted image Ne morem ne brat, ne delat, ne spat - ker me pečejo trebušne stene. Za ****, res.
Poleg tega pijem homeopatski prašek - Alkala N. Gre za navaden bazični prašek, le da je kao homeopatski. Zmanjšuje kislino, umirja želodec, pospešuje prebavo, "odpira" celice, da dihajo, tako da se nasploh bolje počutim. Ne vem pa, ali je dostopen v Sloveniji (živimo namreč v tujini, zadeva je pa nemška, se mi zdi: http://www.sanum.com/product_info.php?products_id=34&cPath=22&language=en).
Aja, pa popoldne skušam jesti manj, sploh pa ne kakih jabolk (ki jih drugače obožujem). Najbolje je, če grem spat s praznim želodcem user posted image .

Toliko zaenkrat od mene.
Aha, če se me bo kateri dalo vreči na seznam: rok imam 8. 3., po UZ pa 1. 3. Bo fantek, ime že dolgo izbrano user posted image . Doma imamo že eno punčko, ki bo januarja stara 3 leta. Stara sem (že) 31.
Nič, zdaj pa laufam papcat user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
5.11.2011 18:06:01   
ursonok
Amilaza je valda encim, ne hormon user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
5.11.2011 20:36:39   
pokalona1
ursonok meni očitno tudi telovadba ne pomaga-vsak dan naredim 40 km na sobnem kolesu. Danes smo 3 ure hodili po Rožniku, zdej me pa še kolo čaka. Sem ugotovila, da me po jogurtih, rižu in piščancu ne boli tako zelo. Tko da bo očitno to moja prehrana do konca nosečnosti.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.11.2011 7:04:27   
Hov hov
Pri prebavi lahko drugače še probaš z sokom Fermedice "zlata sliva". Dobi se v lekarnah.

Vsekakor pa če problem še ostaja, bi ga bilo potrebno omeniti zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.11.2011 8:29:07   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

http://user posted image

evo še mojgauser posted image , slikan pred 15 minutami...bolj ko gre proti večeru bolj sem napihnjenauser posted image

Lep!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.11.2011 8:29:49   
Jada82
Ursonok, dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se ti prebavne težave čim prej uredijo ... če ne prej, po porodu ... pa saj bo tudi to kmalu user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.11.2011 9:52:56   
Aleda
Aloha, pri nas pa sonček sije trenutnouser posted image sam verjetno ne bo dolgo. Sem že prštimala vse za kosilo zdaj pa malo pavzice. Vidim da ste prlimale polno slikc, res lepi bušiji, malo večji in malo manjšiuser posted image

Jada- super da si napisala seznamček, jaz sem ga tut že nardila, bom preverila če mi kaj manjka.
Oblačila- nekaj bom dobila od sestre in mogoče še od koga, potem bom pa vidla kaj mi bo še manjkalo. Če bo punčka bom lahko dobila kar velik oblačil tut za naprej, saj je nečakinja rojena februarja, če bo pa fantek se pa ne bo pošlo, ker je rojen avgusta.  Dobila sem tudi sling, pa ne vem kdaj ga bom kaj uporabljala. Verjetno je fajn če moraš kam na hitro skočit, da ti ni treba vozička štimat. Pa še en kombinezonček sem dobila na posodo, če bo slučajno mraz še takrat, aja pa dobila sem tut banjico na stojalu. Pomoje bo kar fajn, ker se ni treba nič sklanjat.
Telovadba- jaz prav nič ne telovadimuser posted image sam bi mogla malo začet. Grem pa peš, skoraj vsak dan. Res bi blo fajn začet malo plavat, ko bi dobila še kakšno da bi skupi hodile. Pa keglove vaje al kako že bi blo verjetno tut fajn delat.
Ikea- midva greva enkrat proti koncu septembra, upam. Kakšen sistem pa je v Ikei, prideš vzameš voziček in nabiraš al kako? Za tiste velike stvari si moraš pa kodo prepisat in potem sam vzameš v skladišču, a mam prav? Midva greva pa v Italijo, ker nama je bližje.
Materinska šola- pr nas se spet začne konec novembra, bom kar takrat šla, raje grem malo prej kot da je potem vse na kupu. Midva bi mogla nardit še nauk za krst pa je že dvakrat odpadel, mogoče bo januarja če bo dovolj prijavljenih, brez veze, nekje ga sploh ni treba delat.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.11.2011 12:48:13   
cukr07
Punce eno vprašanje. Ima slučajno katera že doma tole posteljnino od Galeba? Zanima me ali je ta dinozaverček samo na obrobi, ali je tudi na kovterčku?

user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.11.2011 12:56:55   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Aloha, pri nas pa sonček sije trenutnouser posted image sam verjetno ne bo dolgo. Sem že prštimala vse za kosilo zdaj pa malo pavzice. Vidim da ste prlimale polno slikc, res lepi bušiji, malo večji in malo manjšiuser posted image

Jada- super da si napisala seznamček, jaz sem ga tut že nardila, bom preverila če mi kaj manjka.
Oblačila- nekaj bom dobila od sestre in mogoče še od koga, potem bom pa vidla kaj mi bo še manjkalo. Če bo punčka bom lahko dobila kar velik oblačil tut za naprej, saj je nečakinja rojena februarja, če bo pa fantek se pa ne bo pošlo, ker je rojen avgusta.  Dobila sem tudi sling, pa ne vem kdaj ga bom kaj uporabljala. Verjetno je fajn če moraš kam na hitro skočit, da ti ni treba vozička štimat. Pa še en kombinezonček sem dobila na posodo, če bo slučajno mraz še takrat, aja pa dobila sem tut banjico na stojalu. Pomoje bo kar fajn, ker se ni treba nič sklanjat.
Telovadba- jaz prav nič ne telovadimuser posted image sam bi mogla malo začet. Grem pa peš, skoraj vsak dan. Res bi blo fajn začet malo plavat, ko bi dobila še kakšno da bi skupi hodile. Pa keglove vaje al kako že bi blo verjetno tut fajn delat.
Ikea- midva greva enkrat proti koncu septembra, upam. Kakšen sistem pa je v Ikei, prideš vzameš voziček in nabiraš al kako? Za tiste velike stvari si moraš pa kodo prepisat in potem sam vzameš v skladišču, a mam prav? Midva greva pa v Italijo, ker nama je bližje.
Materinska šola- pr nas se spet začne konec novembra, bom kar takrat šla, raje grem malo prej kot da je potem vse na kupu. Midva bi mogla nardit še nauk za krst pa je že dvakrat odpadel, mogoče bo januarja če bo dovolj prijavljenih, brez veze, nekje ga sploh ni treba delat.

Pri nas je tud sijal sonček, samo se je že skril ... je bil samo dopoldne. No, ravno toliko, da smo sprobali sončno - dela user posted image user posted image user posted image user posted image

Oblačila - eh, mogoče boš pa lahko ponosila tud, če je nečak avgusta ... Jaz sem za tamalo dobila oblačila od fantka, pa je rojen oktobra, naša pa februarja, pa punčka, pa ti povem, da sem skor vse lahko uporabila - sploh za majhne, tisti pajacki pa tko ....  sploh ni važno, katerega spola je ... Pa od sestrične smo dobili cunjice, je rojena oktobra, pa smo vse porabili. Potem pa še od ene punčke poletne .... tko, od 3h mesecev pa do 1 leta ... pa je naša vse skor letos poleti ponosila, pa je bila okoli leta in pol .... je pa res, da je suhec in ji je pol vse dalj časa prav user posted image user posted image user posted image

Sling - mah so kar fajni, maš otroka čist pri sebi ... recimo, naša je mela krče, se je v vozku večkrat jokala ... v pestunji pa nikoli ... ker me je čutila čist zraven ... je blo res fajn, pa za v trgovino pa tko ... krajše sprehode, ko ne rabiš niti pleničke in hrane s sabo .. men je blo super! Bom zdaj verjetno še več uporabljala ...

Ikea - ja, kar greš po Ikei ... zgoraj so pač kao sobe ... tako da mal ideje dobiš - če ti je kaj všeč, imaš napisano, kje najdeš (spodaj v skladišču ali oddelku), kakšne stvari so pa že zgoraj kar za vzet ... itak maš pa povsod še take svinčnike, da si lahko zapisuješ. Jaz zdaj vedno že prej na internetni strani pogledam vse kar majo in si kar naredim online nakupovalni seznam, kaj rabim oz. kaj bom kupila, pa si ga sprintam - že na seznamu piše, kaj je kej user posted image user posted image user posted image Heheh, sem rada organizirana user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.11.2011 12:59:25   
Jada82
Drugač sem bila pa danes pridnaaaa user posted image user posted image user posted image Sem pospravila celo stanovanje in se vse tako lepo sveti in diši. Joj sem zadovoljna!
Jutri greva pa z možem v Kr. po novo mizo za računalnik ... manjšo, ker ta zdaj zavzame preveč prostora.

Joj, edin neki sem jezna: se je mož igral s tamalo in sedel na stolčkih za otroke iz Ikee. Sem mu rekla, da so za otroke, da ne vem, če ga bo zdržal. Pa pravi ... ja, čutim, da je stabilen ... No, ko je ustal, je bila pa luknja!!1 user posted image user posted image user posted image Zdaj pa moramo kupit novo tako lepenko, jo odrezat in na novo naredit .. joj, 1 teden star stol, pa je šel!!! user posted image user posted image Desci!!

Nič, grem mal počivat še, pol gremo pa h našim na kosilo, jupiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.11.2011 18:51:53   
Anonimen
Hoj!

Uf, si bila prida, Jada. Jaz sem šla pa danes dopoldne z mojimi starši kostanj nabirat, potem je bilo pa pri tašči kosilo in me je po kosilu do konca zmanjkalo. Sem zaspala kot top. Pa bo treba perilo zlikat in pospravit. user posted image Škoda, da delo vedno počaka, če nič ne narediš. user posted image No, saj imam nekaj posnetkov na DVD, pa bo ob gledanju TV delo lažje.

Božajte bušije!

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.11.2011 19:07:45   
zmajcy_
sirenetta - čez 2 dni bo 10 mescov user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.11.2011 22:36:19   
hrchy
- fiziološko, vatke, 70 % alkohol;
- škarjice za nohtke strižt;
- mazilo za ritko;
- to-to krpice za ritko umivat;
- kmalu pa vlažni robčki;
- plenice Newborn ...;
- trdo milo;
- banjica (sem imela tako, mal večjo na podstavku, kasneje sem kupila čebriček - bolj praktično);
- vozek, košara, lupinica;
- igralni center (sam pri nas ni tolk prišel v poštev, no);
- ležalnik (obvezno);
- pestunja (je vedno zaspala notri ... sploh za kakšne daljše shoppinge al pa kej, super);
- flaške, cuclje, dude (nujno) - sam itak ne morš vedet, a boš dojila ali ne ... lahko pa eno kupiš za vsak slučaj;
- tetra plenice, tetra krpice;
- previjalna komoda + previjalna podloga;
- posodica za vodo za umivat;
- bibice;
- previjalna torba (nujno - sem mela vedno kar notri vse potrebščine);
- termovka (nisem dojila - sem čez dan imela notri vodo za AM);
- glasbeni vrtiljak za nad posteljico (pri nas obvezna oprema, še zdaj, zaspi z njim, obožuje glasbo - sem imela takega, da je vsaka glasba igrala 20 minut - Tiny Love);
- posteljica, itak;
- zimska vreča za v vozek ...

hej, hvala za tole! Bom pregledala tudi ostale linke. Imam pa par vprasanj:
- to-to krpiceuser posted image
- trdo milo - a to taka navadna zajfa?
- cebricek - kako to zgleda?
- tetra plenice/krpice user posted image
za bibice sem pa ze izvedela user posted image

sem ugotovila, da morm iti kar po treh stopnjah, preden kaj nakupujem za malega... najprej morm ugotoviti, kaj je sploh kaksna stvar, ki jo omenjate, potem moram pogruntati, kako se temu rece po dansko in potem se najt v trgovini... user posted image cel projekt!

Upam, da ste imele lep vikend. Midva sva bila tudi pridna, sva sestavila spalnico, generalno pospravila, oprala, zamenjala gume, jaz sem pa se naredila 6 tipov polnjenih cokoladnih bonbonov. Zaenkrat se pocivajo v hladilniku - cakajo, da jih moj profesionalno poslika, potem grem pa v napad!user posted image BTW, ustvarjalne dusice vem, da imamo med marcevkami, sportnice tudi, kaj pa kaksna ljubiteljska kuharica?

Aja glede sporta - jaz probam it ene dvakrat na teden na zumbo, sicer pa malo kolesarjenja/hoje... Je pa cisto odvisno, koliko se mi da.

Pa se nekaj me zanima - kaksno je vase mnenje glede slinga/pestunj... jaz se se zmeraj ne morem odlociti, kaj bi imela... oboje je verjetno brez veze kupovat, a ne????

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.