Anonimen
|
Jutro! No, pa so tudi mene doletele slabosti. Zoprno je, da mi ni nič do hrane, ampak če sem lačna, mi je pa slabo, zato moram skoz nekaj imeti v želodcu. Ampak ni hudo. Sploh pa ne, če pomisli, da bomo marca zibali. Moj pa nič ne kaže navdušenja. Občasno ima sicer kakšne malo črnohumorne pripombe, ki bi se jim običajno smejala, ampak po 2 SS se mi nekako ne zdijo več smešne. Mislim, da bo dojel, da bo očka šele, ko bo bitjece videl na UZ. Tudi jaz se kar ne upam preveč veseliti, da ne bo potem spet strašno razočaranje, če bo kaj narobe. Ko pa bo 1. trimesečje mimo, me pa nič več ne ustavi!!! Moje prsi so šle zaenkrat gor samo za 1 košarico, tako da s kopalkami nimam problema, modrček sem pa kupila že med 1. nosečnostjo. Staršem bova povedala po 1. nosečniškem pregledu 19.7., ker grem 23. s svojimi starši na morje, pa bojo opazili, da ne jemljem več nekih zdravil, ki sem jih prej morala jemati. Odločila sem se, da bom kupila 2 para najmanjših nogavičk - roza in modre, ali pa rdeče in temno modre, da bo malo drugače, pa bom dala vsaki babici po eno modro in eno rdečo nogavičko. Verjetno jim bo hitro potegnilo, ker že toliko časa čakamo... Punce, naj vam vročina ne pride do živega!
|