Jada82
|
Canis in Acerola! NIč paničarit, čist nič!!! Pri meni je bilo v 1. nosečnosti enako. Sama sem si naračunala PDP 13.2., po pregledu smo ga prestavili na 18.2., rodila sem pa 21.2. Tako da ... Jaz sem takrat imela 1. pregled 1.7. (zanosila okoli 29.5. - vem, ker sem delala O teste), vendar sem šla na 1. pregled že 22.6., ker sem imela krvave izcedke in sem se prestrašila. Ravno tako ni bilo videti ploda, ne srčka, samo prazno vrečko. Lahko mi je samo potrdila, da je nosečnost v maternici. Potem pa je rekla, da je možno, da je kaj narobe, lahko pa da sem kasneje zanosila, kot po ZM, da zato še nič ni videti. Rekla je, da ni kaj, da pač počakava na tisti uradni prvi pregled 1.7. No, to je bilo 10 dni kasneje. In sem šla vsa prestrašena. No, videli smo srčka! Tako da res, ti pregledi so prezgodaj, definitivno. Tam nekje od 8-10. tedna naj bi blo idealno. Ampak me smo neučakane in evo. Jaz upam, da tud zame sedaj ne bo prezgodaj. Verjemita pa obe, da bo vse ok, samo prezgodaj sta prišle. Ne gledat na znake, jaz jih tud nimam, pa verjamem, da je vse ok. Tud v prvi nosečnosti, ko je definitvno bilo vse ok, nisem imela nobenih posebnih znakov ... skratka, sploh se nisem zavedala, da sem noseča, potem šele, nekje sredi septembra, ko sem povedala v službi in ko se mi je malo začel poznati trebuh. Brez skrbi, kar mirno na dopust, sigurno bo vse ok!!! Verjemita, obe!!!!!
|