Jada82
|
Ne, men konkretno ni slabo ... včasih zvečer za par trenutkov, pa ni panike. Upam, da bo tako tud ostalo. Tud v 1. mi ni bilo nič! Jest se zaenkrat super počutim, čisto navadno. Edino, če mal preveč tamalo dvigam, me zvečer mal trebuh boli .... se bo treba pazit. Ravno danes sem šla v Baby center po uno pručko, da bi tamala mal sama kam prilezla ... no, pa mi je bla prenizka, tako da nisva vzeli. Bom še po spletni trgovini pogledala. Jah, danes sva mal zapravljali V Pikapolonici, pa v komisijsko trgovino sem šla. Sem tamali kupila lepo belo oblekico za poroko. Najprej nisem hotela nič ekstra zanjo kupovat, pol me je pa prijelo .... Tamala zdej spi, moj pa tud, ker je bil na eni žurki .... pa mu je mal , heheh. Jest pa v miru surfam, paše!!! Drugač sem pa danes na spodnjih hlačkah zagledala eno mal večjo kapljo krvi - tako rjavkasto. Zdej pa ne vem, al je bilo že prej kaj na hlačkah, al je res sveža kri. Sem dala mini vložek notri, pa ni nič več, tud na papirju ni blo nič, ko sem se obrisala ... Ne bom nobene panike delala sploh. V 1. sem tud 3 dni mal krvavela (tak rjav izcedek, pa pol mal oranžno na koncu), pa ni blo nič, se je vse super izšlo. Ne mislim nič paničarit ... No, imejte se, pa hvala lepa za čestitke!!!
|