Anonimen
|
dobro jutro Danes se mi samo smeji na hladilniku imamo sliko našega najmlajšega in ko grem mimo (beri: kar naprej) pogledam,pobožam... Samo, da bo detece zdravo... Ker me že emšo baše sem še bolj v skrbeh, sem se včaraj Lučki (m. sestra) potožila po in pred pregledom. Včeraj sem dopoldan še v bolnico letela,ker sem upala da najdem še osebno G, seveda vse ambulante spraznjene, kot da kuga razhaja Ena in edina sestra, ki je tam imela vse stvari pospravljene v eno košaro ni vedela nič, kako bo z ambulantami med dopusti samo za nujne primere je tam zdravnik Sicer sem pri moji osebni G naročena 28.7., takrat bi naj že bila z dopusta, samo so me opozorili, da si je prenaročala pacientke, tako da takrat verjetno ne bo v ambulanti Mislim.....torej bom v tretjem mesecu, ko bom prvič govorila z njo.... Na srečo hodim še samoplačniško, h ginekologu, zdravnku,ki je v pvi vrsti človek z velikim . Sem včeraj rekla možu, da bi ga kar objela,pa mislim da sploh ne bi bil začuden Preprost,umirjen, sploh ne znam opisati kako prijetno deluje na človeka. Zdaj boste rekle, da že pretiravam... Ampak, res! Ordinacijo ima v starem stanovanju, prijetno, domače urejeno, čakalnica (kjer se ne čaka dolgo) s televizijo, avtomatom za kavo, revije in predvsem (kar te še posebej prevzame) s steno polno fotografij otrok in zahval staršev Pred in po pregledu smo debatirala, vprašala sem ga vse mogoče, samo za ošpice ne ...jezna Smo se nasmejali,ker je moja starost že narasla..prvič... ooooooooo sedaj pa že.... Ponovno sem naročena 30.8. na NS in DHT ponovno v najbolj prijazni porodnišnici v Feldbachu Torej bomo že 31. vedeli kakšne so številke canis- na pregledu sem bla pri dr. Miglarju, plačala pa 40 e, potem sem še toliko zapravla v lekarni ...vse za alna - seveda se bo videl Delal mi je vaginalni UZ, takoj sem videla mehurček, vse razloži, to je rumenjakec,potem pa iiiiii poglejte, jaz pa vsa tresoča..jaaaaaaaaa vidim - utripanje Čist sem bila in sem še Mož pa je tud rekel, da ima čist mehke noge... Da vam polepšam dan in boste ob gledanju www.baby-feldbach.at Letim s ta velikim v mesto
|