kendicka -> RE: Marčevke 2012 (12.3.2012 20:01:35)
|
bravo in vse čestitke jadi in emiliji, hrchy in gabrielu, caitlin in taji, ursonok in abelu ter cukr in sinku [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] punce, jaz sem obležala [sm=smiley19.gif] totalno sem prehlajena, ležim, pijem čaje, zvečer si naredim še inhalacijo. danes sem bila na pregledu, nekaj malega se dogaja, ampaj še nič pretresljivega. se moram po hitrem postopku pozdravit, da bom lahko šla rodit. danes mi še carskega reza ne bi naredili, kot mi je rekla G. no, sicer si ga pa tudi ne želim. mi je G rekla, da počakamo do srede in če bom takrat odprta 3 cm, grem kar rodit. da ne bomo nič več čakali. pdp imam pa danes. mali se ima očitno fajn, lepo lagano sportski [sm=smiley36.gif] mi je pa ok, da ne bomo predolgo čakali, ker me išias boli za znoret, zato od sprehodov ni bilo kaj dosti čez vikend, je bilo pa zato več [sm=sloncek.gif] in me prav zanima, če sem se že kaj bolj začela odpirat, ker se je ful dogajalo v spodnjem delu trebuha in v križu me je dvakrat tako stisnilo ... upam, da so to že prvi znanilci. me pa danes ni pregledala vaginalno, tako da nimam potrditve, občutek pa imam, da sem napredovala iz 0,5 cm odprtosti. sirenetta, super za info o točki, bom še to sprobala, ko bo prehlad mimo. polzi, a tebe tudi daje išias? hov hov, tudi jaz nestrpno čakam porodniško, ki pride 15. v mesecu. plačo dobivam 5. v mesecu in sem danes že čisto spufana, še evra ne morem dvignit [sm=smiley13.gif] vidim, da so že meeting placi v kranju, postojni [sm=jezicek.gif] kaj pa v ljubljani? jaz bom v lj. porodnišnici v drugi polovici tega tedna. a ima še katera takrat rok in namen rodit v lj.? držite pesti, da se čimprej zližem ... res sem jezna, ker sem se tako dobro izogibala vsem virozam, gripa, prehladom. še ko je bil moj dragi bolan, se nisem nalezla, zdaj pa tole ... mah, bo že
|
|
|
|