patella -> RE: Marčevke 2012 (12.3.2012 10:02:28)
|
Pokalona - jaz mam tut v glav, da morm it rodit takrat, ko bojo vse cunje zložene v omarah, ko bo stanovanje pospravljeno itd[sm=smiley29.gif]. Mogoče je bilo delno izvedljivo v prvi nosečnosti, zdaj pa ni šans, ker je brž stanovanje v razsulu, čim tamala prestopi prag.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pri prvi sem rodila 4 dni čez rok, ja. Pa še to so mi dal PG, ker sem bila čist zaprta, plodovnice je bilo pa že mal. Popadke sem sicer imela svoje, tko da vsaj nekaj[sm=smiley1.gif]. ZDej pa nekak upam, da se bo začelo samo od sebe lepo s popadki (ne odtekom plodovnice) in da me bo možek lepo peljal v Po, tamalo bojo pa moji dvignil v vrtcu. Al pa da mi v sredo, ko mam pregled reče, da sem odprta par cm in me bo poslala v P. Evo, to je moj idealen scenarij. Sem pa že vsesorte pretuhtala, v primeru, da me zvije zvečer/ponoči/zgodaj zjutraj - no, sej ni čudn, da pol ne morm spat[sm=smiley29.gif]. Sm jih že slišala od mojga, da kompliciram za znort[sm=smiley13.gif]. Jah, saj vem, ampak si ne morm pomagat.[sm=zmeden.gif] NO, 1 stroj sm že dala prat, zdej grem pa dnevno pa kuhno pospravt!
|
|
|
|