|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Avgusta 2011
23.8.2011 18:03:27   
Katte
Wannabemommy in alysa, hudo mi je za vaju. Upam, da bo september lepši.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.8.2011 18:05:52   
Katte
liia in gregorina35, vama pa čestitam iz srca. Uživajta in naj vama čas do maja hitro mine.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.8.2011 18:09:46   
Katte
user posted image
 PRIČAKUJEMO:    

2.8.
anonimnaPu (3. krog) user posted image

4.8.
dr. Knowitall (3.krog)user posted image  user posted image

5.8.
Nusyka-test 10.8.(1.krog)user posted image
Maja73 (2.krog)user posted image
Sa.je (3. krog)user posted image

8.8.
cina (41.krog)user posted image

9.8.
crtek (2.krog)user posted image
mladikauser posted image

10.8.
SILVAuser posted image

13.8.
urssi (3.krog)user posted image
14.8.
JanaB (8.krog) user posted image  user posted image

15.8.
klopek (9.krog)user posted image
mismoonuser posted image
*SONČEK (1. krog)user posted image

16.8.
LittleSun (6.krog)user posted image

17.8.
Wannabemommyuser posted image

18.8.
anonimna 

19.8.
Katte (15.krog)user posted image
Cybelle

21.8.
Maat (7.krog)user posted image
Anonimna
lluna
alysauser posted image
miiška (3. krog)

23.8.
Mojarožica (1. krog)

25.8.
liiuser posted image user posted image
greTEJ (1. krog)

26.8.
Niri (6.krog)

27.8.
gregorina35 (2.krog) user posted image user posted image

29.8.
rozi55
štručka2503
*viva*
(18. krog)

30.8.
CariSSa10 (1.krog)
Anonimna Pu

x.8.

Anonimna user posted image
helnuser posted image

user posted image     user posted image               

Skupaj nas je: 35

Nosečk: 4
       user posted image       user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, crtek, Malinova,
romare, rozi5, hubika,
anonimna , witch, Wannabemommy

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.8.2011 18:40:39   
liia
hvala vsem za čestike in lepe želje. lahko me dodate na spisek za navijačice. vsem želim,da čimreje zagledate plusek.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.8.2011 19:08:12   
romare
liia in gregorina35 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bo le mal lepši avgust
jaz jo tud pričakujem konec meseca,oz konec tedna,pa se počutim kot da bo zdej zdej pršla,user posted image

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 405
23.8.2011 19:44:22   
CariSSa10
romare mi2 sma nekje na istem...misliš da boma potrdile takoimenovano dejstvo, da ženska po ss lažje zanosi?user posted image
jaz sem ful utrujena (mogoče tud zarad vročine) pa križ me boli in stalno nekaj špika v maternici (tud možno še zarad kakih posledic prejšne nosečnosti??)...moj mi pravi da ve, da je spet uspelo. sploh ker je nehau kadit pa na vlko športa itd... tak da po eni strani komaj čakam konec vikenda da vidimo če sma že kaj pridelala...user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.8.2011 19:55:31   
gregorina35
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10

romare mi2 sma nekje na istem...misliš da boma potrdile takoimenovano dejstvo, da ženska po ss lažje zanosi?user posted image
jaz sem ful utrujena (mogoče tud zarad vročine) pa križ me boli in stalno nekaj špika v maternici (tud možno še zarad kakih posledic prejšne nosečnosti??)...moj mi pravi da ve, da je spet uspelo. sploh ker je nehau kadit pa na vlko športa itd... tak da po eni strani komaj čakam konec vikenda da vidimo če sma že kaj pridelala...user posted image

Carissa, Romare, ne vem koliko sta bili noseči vidve, jaz sem konec aprila imela SS v 12 tednu nosečnosti. Sedaj nam je ratalo v 2. krogu, verjetno bo res nekaj na tem...

V vsakem primeru držim pesti, da vam vsem uspe zagledati user posted image .

Pa še user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 407
23.8.2011 20:27:37   
CariSSa10
gregorina35 8 tednov. to mi je že marsikdo rekel da naj bi bla ženska po porodu ali splavu še bolj dovzetna za novi plodek..pa tud nekaj člankov sem prebrala na to temo. citiram eno mnenje zdravnice: ''Žensko telo je ustvarjeno za nosečnost in porod. Je en mičken 'izredno stanje' to, ampak za telo ženske zdravo in recimo temu dobrodošlo. Ob nosečnosti žensko preplavijo hormoni in vse ostale reči, ki jih prej še ni bilo. Dokončno dozorenje bi lahko rekli temu. Naravi in telesu je to všeč. Če se to prekine in tega ni več ... Je telo potem posledično zelo pripravljeno (stremi k temu) na novo možnost. Ali na kratko - ženska je po splavu še bolj dovzetna za zanositev, kot prej.''
kaj pa me je dalo vedet da je to mogoče res, pa je primer kolegice, ko sta se 3 leta trudla in ni pa ni uspelo, ko je zanosla in v 7em mescu imela splav. res je bla boga ampak potem je zanosla spet v 2em poskusu in ma zdraj čisto zdravo pupo..
no ne vem če je to res al ne..ampak dalo mi je neko upanje... bomo vidli ;))

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.8.2011 0:12:49   
Mojarožica
Mene ščipa in boli, tako da v teh dneh sigurno pride. Pa če že mora naj čimprej, da gremo v akcijo dalje;)

Neposredna povezava do sporočila: 409
24.8.2011 6:50:40   
Maat
Čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.8.2011 6:57:46   
Maat

IZVIRNO SPOROČILO: gregorina35

IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10

Carissa, Romare, ne vem koliko sta bili noseči vidve, jaz sem konec aprila imela SS v 12 tednu nosečnosti. Sedaj nam je ratalo v 2. krogu, verjetno bo res nekaj na tem...

V vsakem primeru držim pesti, da vam vsem uspe zagledati user posted image .

Pa še user posted image user posted image user posted image za srečo!

Joj, kaj bi jaz dala, da bi tole držalo... ampak izjeme potrjujejo pravilo, ne? user posted image
Jaz sem imela SS novembra lani v 9-em tednu in do danes nama še ni uspelo. Takrat pa v prvo... in še prej enkrat v tretje in drugič v prvo (obakrat super nosečnost in zdrava otročka). Ne vem... takrat mi je G omenjala polip ali cisto, saj se niti ne spomnim več točno, tako da me tole kar malo skrbi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
24.8.2011 8:18:54   
GreTEJ
Juhu, moja soseda je rodila. Krepkega zdravega fantiča. Težak je bil 4560g in 54 cm velik.  user posted image

Pri nas nič novega. Malo špikanja in bolečin v spodnjem delu trebuha, tako da sem bolj pesimistično razpoložena. Pa še z glavobolom sem se zjutraj zbudila. Glavobol je pri meni znak, da naj pričakujm tečko čez kakšen dan.

Maat, torej tudi ti pričakuješ tretjega otročka? Tudi jaz. Prva je stara skoraj 5 let, drugi 3 leta. Prvič je ratalo v peto, drugič v šesto. Pričakujem da bo zdaj v sedmo user posted image (poklicna deformacija iskanja zaporedja user posted image )

No, in ker sem ravno pri poklicih in delu - šibam delat.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.8.2011 8:38:54   
Maat

IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

Juhu, moja soseda je rodila. Krepkega zdravega fantiča. Težak je bil 4560g in 54 cm velik.  user posted image

Pri nas nič novega. Malo špikanja in bolečin v spodnjem delu trebuha, tako da sem bolj pesimistično razpoložena. Pa še z glavobolom sem se zjutraj zbudila. Glavobol je pri meni znak, da naj pričakujm tečko čez kakšen dan.

Maat, torej tudi ti pričakuješ tretjega otročka? Tudi jaz. Prva je stara skoraj 5 let, drugi 3 leta. Prvič je ratalo v peto, drugič v šesto. Pričakujem da bo zdaj v sedmo user posted image (poklicna deformacija iskanja zaporedja user posted image )

No, in ker sem ravno pri poklicih in delu - šibam delat.

Upam, da tole špikanje pomeni nekaj dobrega user posted image

Ja, tretjega si strašno želimo... tudi otroka kar naprej omenjata, sploh po tisti slabi izkušnji, ko sta že vedela, da bomo imeli dojenčka - kdo si je pa mislil, da se lahko tako konča :)
Mi imamo malo starejša otroka - prva 7,5, mlajši pa 4.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 413
24.8.2011 8:49:43   
gregorina35
Hvala vsem za čestitke!

Izgleda, da nas je kar dosti, ki si želimo tretjega user posted image . Moja pupa bo imela novembra 7 let, fantek pa gre proti 4 svečki. Se mi zdi super razlika, ker sta že kar samostojna, še posebej hči in se lahko res posvetiš novemu dojenčku.

Samo upam, da se bo tokrat obdržalo do konca.  Probam biti čim bolj optimistična. Jemljem tudi Dabroston in upam, da bo vse ok.

Lep pozdravček!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 414
24.8.2011 9:46:38   
liia
No tudi mene je v spodnjem delu trebuha bolelo, kot da mora vsak čas prit M. Ko sem mela tak rjav izcedek sem mela tud glavobol tisti dan, kar je bil zagotovo pokazatelj, da M prihaja. Vseeno sem s testom pohitela. Tako,da držim pesti za ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 415
24.8.2011 10:00:57   
mojamura
čeprav me ni na seznamu me nekatere tukaj dobro poznajo in vedo da sem tukaj na tej temi že več kot 2 leti. tudi mmi si želimo tretjega otroka. prvi je ratal v prvo in je star 14 let drugi v drugo in gre v jeseni v šolo, torej je star 6 let...

midva še vedno nisva obupala in upacva na najboljše

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 416
24.8.2011 11:20:19   
Maat
Mojamura, kaj sta bila že na kakšnih preiskavah? A je jasno, zakaj ne uspe?
Je pa sigurno pomembno biti pozitiven user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 417
24.8.2011 11:44:20   
GreTEJ
Mojarožica, kako kaže pri tebi?

Ja, optimizem... user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 418
24.8.2011 13:27:01   
mojamura
Maat sem bila lani pri ginekologinji mi je rekla da bi moral moj iti na spermiogram...ampak to je mišn imposibl user posted image

je rekel, da si sicer želi še enega otroka ampak da pa ne bi zdaj on nekam hodil na neke preiskave

< Sporočilo je popravil mojamura -- 24.8.2011 13:36:13 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 419
24.8.2011 13:41:25   
Maat
Ej, je moj čist isti... čeprav nisva dvomila o njegovi plodnosti zaradi zadetka v prvo v oktobru lani user posted image user posted image

Sva pa vseeno naročila test plodnosti za moške... in če želiš, ti ga lahko pošljem... mi je ostal en viška - ga sigurno ne bova več rabila, ker je bil prvi pozitiven user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 420
24.8.2011 14:37:58   
hubika
Maat mene pa zanima, kje si si nabavila te teste, in koliko stanejo? Moj user posted image ima sicer slab spermiogram, sedaj se fila z nekimi vitamini, če bi se mogoče že kaj popravilo, bi s temi testi lahko ugotovila?user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 421
24.8.2011 17:04:04   
*viva*
Opaa, bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa se selim v september, user posted image je prišla kar prehitro.

punce še vedno navijam za vas, nekaj dni še je do konca meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 422
24.8.2011 18:10:47   
romare
Carissa,a boš  za vikend delala test???mene že zdej mika,da bi ga naredla,vsaj glede počutja ker mi je več al manj slabo,samo da ne vem od česa al smo kej naštimaluser posted image al razsaja kakšna čudna viroza,al sem kej tazga popapcala in mi je obležal v želodčku ah ja,sej bo,hm pa še pms me nič ne daje oz.pospravljanje  no bomo vidl konc tedna

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
24.8.2011 18:59:34   
CariSSa10
hehe romare se spomnim tvojega simptoma nosečnosti o pospravljanju user posted image ...jaz pa mam en testek še doma, ker sem junija kupla onega ko sta dva not in me ful mika.user posted image vrjetno ne bom zdržala do torka. sploh ko moj pravi da kaj se nekaj sprenevedam, če pa on je ziher da je ratalo. hehe prvič je mel prav pa se zaj tud nekaj važi user posted image  simptome mam podobne ko prvič..bradavice me bolijo pa špika čudno po maternici...bomo vidli user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 424
24.8.2011 19:29:08   
Mojarožica
No az sem danes lulala in nalulala minus. Se selim v september, kdaj v septembru je ne pričakujem, pa povem ko se bo "gospa" izvolila prikazat...mater je sitna, a je nič ne mika da bi nas kako leto pri miru pustila;))

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?