Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 18:03:27
|
|
|
|
Katte
|
Wannabemommy in alysa, hudo mi je za vaju. Upam, da bo september lepši.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 18:05:52
|
|
|
|
Katte
|
liia in gregorina35, vama pa čestitam iz srca. Uživajta in naj vama čas do maja hitro mine.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 18:09:46
|
|
|
|
Katte
|
PRIČAKUJEMO: 2.8. anonimnaPu (3. krog) dr. Knowitall (3.krog) Nusyka-test 10.8.(1.krog) Maja73 (2.krog) Sa.je (3. krog) cina (41.krog) crtek (2.krog) mladika 10.8. SILVA 13.8. urssi (3.krog) JanaB (8.krog) klopek (9.krog) mismoon *SONČEK (1. krog) LittleSun (6.krog) Wannabemommy 19.8. Katte (15.krog) Cybelle 21.8. Maat (7.krog) Anonimna lluna alysa miiška (3. krog) 23.8. Mojarožica (1. krog) 25.8. liia greTEJ (1. krog) 26.8. Niri (6.krog) 27.8. gregorina35 (2.krog) 29.8. rozi55 štručka2503 *viva* (18. krog) 30.8. CariSSa10 (1.krog) Anonimna Pu x.8. Anonimna heln Skupaj nas je: 35 Nosečk: 4 Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina,*zvončica* , Gulia, APu, mismoon, mladika, crtek, Malinova, romare, rozi5, hubika, anonimna , witch, Wannabemommy
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 18:40:39
|
|
|
|
liia
|
hvala vsem za čestike in lepe želje. lahko me dodate na spisek za navijačice. vsem želim,da čimreje zagledate plusek.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 19:08:12
|
|
|
|
romare
|
liia in gregorina35 ,čestitke pa bo le mal lepši avgust jaz jo tud pričakujem konec meseca,oz konec tedna,pa se počutim kot da bo zdej zdej pršla,
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 19:44:22
|
|
|
|
CariSSa10
|
romare mi2 sma nekje na istem...misliš da boma potrdile takoimenovano dejstvo, da ženska po ss lažje zanosi? jaz sem ful utrujena (mogoče tud zarad vročine) pa križ me boli in stalno nekaj špika v maternici (tud možno še zarad kakih posledic prejšne nosečnosti??)...moj mi pravi da ve, da je spet uspelo. sploh ker je nehau kadit pa na vlko športa itd... tak da po eni strani komaj čakam konec vikenda da vidimo če sma že kaj pridelala...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 19:55:31
|
|
|
|
gregorina35
|
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 romare mi2 sma nekje na istem...misliš da boma potrdile takoimenovano dejstvo, da ženska po ss lažje zanosi? jaz sem ful utrujena (mogoče tud zarad vročine) pa križ me boli in stalno nekaj špika v maternici (tud možno še zarad kakih posledic prejšne nosečnosti??)...moj mi pravi da ve, da je spet uspelo. sploh ker je nehau kadit pa na vlko športa itd... tak da po eni strani komaj čakam konec vikenda da vidimo če sma že kaj pridelala... Carissa, Romare, ne vem koliko sta bili noseči vidve, jaz sem konec aprila imela SS v 12 tednu nosečnosti. Sedaj nam je ratalo v 2. krogu, verjetno bo res nekaj na tem... V vsakem primeru držim pesti, da vam vsem uspe zagledati . Pa še za srečo!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 23.8.2011 20:27:37
|
|
|
|
CariSSa10
|
gregorina35 8 tednov. to mi je že marsikdo rekel da naj bi bla ženska po porodu ali splavu še bolj dovzetna za novi plodek..pa tud nekaj člankov sem prebrala na to temo. citiram eno mnenje zdravnice: ''Žensko telo je ustvarjeno za nosečnost in porod. Je en mičken 'izredno stanje' to, ampak za telo ženske zdravo in recimo temu dobrodošlo. Ob nosečnosti žensko preplavijo hormoni in vse ostale reči, ki jih prej še ni bilo. Dokončno dozorenje bi lahko rekli temu. Naravi in telesu je to všeč. Če se to prekine in tega ni več ... Je telo potem posledično zelo pripravljeno (stremi k temu) na novo možnost. Ali na kratko - ženska je po splavu še bolj dovzetna za zanositev, kot prej.'' kaj pa me je dalo vedet da je to mogoče res, pa je primer kolegice, ko sta se 3 leta trudla in ni pa ni uspelo, ko je zanosla in v 7em mescu imela splav. res je bla boga ampak potem je zanosla spet v 2em poskusu in ma zdraj čisto zdravo pupo.. no ne vem če je to res al ne..ampak dalo mi je neko upanje... bomo vidli ;))
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 0:12:49
|
|
|
|
Mojarožica
|
Mene ščipa in boli, tako da v teh dneh sigurno pride. Pa če že mora naj čimprej, da gremo v akcijo dalje;)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 6:50:40
|
|
|
|
Maat
|
Čestitke novim nosečkam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 6:57:46
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: gregorina35 IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 romare mi2 sma nekje na istem...misliš da boma potrdile takoimenovano dejstvo, da ženska po ss lažje zanosi? jaz sem ful utrujena (mogoče tud zarad vročine) pa križ me boli in stalno nekaj špika v maternici (tud možno še zarad kakih posledic prejšne nosečnosti??)...moj mi pravi da ve, da je spet uspelo. sploh ker je nehau kadit pa na vlko športa itd... tak da po eni strani komaj čakam konec vikenda da vidimo če sma že kaj pridelala... Carissa, Romare, ne vem koliko sta bili noseči vidve, jaz sem konec aprila imela SS v 12 tednu nosečnosti. Sedaj nam je ratalo v 2. krogu, verjetno bo res nekaj na tem... V vsakem primeru držim pesti, da vam vsem uspe zagledati . Pa še za srečo! Joj, kaj bi jaz dala, da bi tole držalo... ampak izjeme potrjujejo pravilo, ne? Jaz sem imela SS novembra lani v 9-em tednu in do danes nama še ni uspelo. Takrat pa v prvo... in še prej enkrat v tretje in drugič v prvo (obakrat super nosečnost in zdrava otročka). Ne vem... takrat mi je G omenjala polip ali cisto, saj se niti ne spomnim več točno, tako da me tole kar malo skrbi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 8:18:54
|
|
|
|
GreTEJ
|
Juhu, moja soseda je rodila. Krepkega zdravega fantiča. Težak je bil 4560g in 54 cm velik. Pri nas nič novega. Malo špikanja in bolečin v spodnjem delu trebuha, tako da sem bolj pesimistično razpoložena. Pa še z glavobolom sem se zjutraj zbudila. Glavobol je pri meni znak, da naj pričakujm tečko čez kakšen dan. Maat, torej tudi ti pričakuješ tretjega otročka? Tudi jaz. Prva je stara skoraj 5 let, drugi 3 leta. Prvič je ratalo v peto, drugič v šesto. Pričakujem da bo zdaj v sedmo (poklicna deformacija iskanja zaporedja ) No, in ker sem ravno pri poklicih in delu - šibam delat.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 8:38:54
|
|
|
|
Maat
|
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ Juhu, moja soseda je rodila. Krepkega zdravega fantiča. Težak je bil 4560g in 54 cm velik. Pri nas nič novega. Malo špikanja in bolečin v spodnjem delu trebuha, tako da sem bolj pesimistično razpoložena. Pa še z glavobolom sem se zjutraj zbudila. Glavobol je pri meni znak, da naj pričakujm tečko čez kakšen dan. Maat, torej tudi ti pričakuješ tretjega otročka? Tudi jaz. Prva je stara skoraj 5 let, drugi 3 leta. Prvič je ratalo v peto, drugič v šesto. Pričakujem da bo zdaj v sedmo (poklicna deformacija iskanja zaporedja ) No, in ker sem ravno pri poklicih in delu - šibam delat. Upam, da tole špikanje pomeni nekaj dobrega Ja, tretjega si strašno želimo... tudi otroka kar naprej omenjata, sploh po tisti slabi izkušnji, ko sta že vedela, da bomo imeli dojenčka - kdo si je pa mislil, da se lahko tako konča :) Mi imamo malo starejša otroka - prva 7,5, mlajši pa 4.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 8:49:43
|
|
|
|
gregorina35
|
Hvala vsem za čestitke! Izgleda, da nas je kar dosti, ki si želimo tretjega . Moja pupa bo imela novembra 7 let, fantek pa gre proti 4 svečki. Se mi zdi super razlika, ker sta že kar samostojna, še posebej hči in se lahko res posvetiš novemu dojenčku. Samo upam, da se bo tokrat obdržalo do konca. Probam biti čim bolj optimistična. Jemljem tudi Dabroston in upam, da bo vse ok. Lep pozdravček!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 9:46:38
|
|
|
|
liia
|
No tudi mene je v spodnjem delu trebuha bolelo, kot da mora vsak čas prit M. Ko sem mela tak rjav izcedek sem mela tud glavobol tisti dan, kar je bil zagotovo pokazatelj, da M prihaja. Vseeno sem s testom pohitela. Tako,da držim pesti za ostale.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 10:00:57
|
|
|
|
mojamura
|
čeprav me ni na seznamu me nekatere tukaj dobro poznajo in vedo da sem tukaj na tej temi že več kot 2 leti. tudi mmi si želimo tretjega otroka. prvi je ratal v prvo in je star 14 let drugi v drugo in gre v jeseni v šolo, torej je star 6 let... midva še vedno nisva obupala in upacva na najboljše
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 11:20:19
|
|
|
|
Maat
|
Mojamura, kaj sta bila že na kakšnih preiskavah? A je jasno, zakaj ne uspe? Je pa sigurno pomembno biti pozitiven
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 11:44:20
|
|
|
|
GreTEJ
|
Mojarožica, kako kaže pri tebi? Ja, optimizem...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 13:27:01
|
|
|
|
mojamura
|
Maat sem bila lani pri ginekologinji mi je rekla da bi moral moj iti na spermiogram...ampak to je mišn imposibl je rekel, da si sicer želi še enega otroka ampak da pa ne bi zdaj on nekam hodil na neke preiskave
< Sporočilo je popravil mojamura -- 24.8.2011 13:36:13 >
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 13:41:25
|
|
|
|
Maat
|
Ej, je moj čist isti... čeprav nisva dvomila o njegovi plodnosti zaradi zadetka v prvo v oktobru lani Sva pa vseeno naročila test plodnosti za moške... in če želiš, ti ga lahko pošljem... mi je ostal en viška - ga sigurno ne bova več rabila, ker je bil prvi pozitiven
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 14:37:58
|
|
|
|
hubika
|
Maat mene pa zanima, kje si si nabavila te teste, in koliko stanejo? Moj ima sicer slab spermiogram, sedaj se fila z nekimi vitamini, če bi se mogoče že kaj popravilo, bi s temi testi lahko ugotovila?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 17:04:04
|
|
|
|
*viva*
|
Opaa, bravo za Jaz pa se selim v september, je prišla kar prehitro. punce še vedno navijam za vas, nekaj dni še je do konca meseca
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 18:10:47
|
|
|
|
romare
|
Carissa,a boš za vikend delala test???mene že zdej mika,da bi ga naredla,vsaj glede počutja ker mi je več al manj slabo,samo da ne vem od česa al smo kej naštimal al razsaja kakšna čudna viroza,al sem kej tazga popapcala in mi je obležal v želodčku ah ja,sej bo,hm pa še pms me nič ne daje oz.pospravljanje no bomo vidl konc tedna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 18:59:34
|
|
|
|
CariSSa10
|
hehe romare se spomnim tvojega simptoma nosečnosti o pospravljanju ...jaz pa mam en testek še doma, ker sem junija kupla onega ko sta dva not in me ful mika. vrjetno ne bom zdržala do torka. sploh ko moj pravi da kaj se nekaj sprenevedam, če pa on je ziher da je ratalo. hehe prvič je mel prav pa se zaj tud nekaj važi simptome mam podobne ko prvič..bradavice me bolijo pa špika čudno po maternici...bomo vidli
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 24.8.2011 19:29:08
|
|
|
|
Mojarožica
|
No az sem danes lulala in nalulala minus. Se selim v september, kdaj v septembru je ne pričakujem, pa povem ko se bo "gospa" izvolila prikazat...mater je sitna, a je nič ne mika da bi nas kako leto pri miru pustila;))
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?