|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Avgusta 2011
23.8.2011 9:17:50   
liia
Nisem si mogla pomagat. Sem ravno naredila test. Se vidi tak lep plusek. PDP naj bi imela 23.04.2012. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.8.2011 9:25:20   
LittleSun
Anonimna ? jaz mislim, da nekaj zagotovo ostane noteruser posted image user posted image enkrat sem brala en pušenjakov članek o tem in je tudi napisal da ostane, sem poskusila poiskati, pa žal ne najdem. Je pa mogoče v tvojem primeru dobro seksati v položajih kjer pride do izliva čim bolj globoko (pri MV), recimo, da je on zgoraj, od zadaj, na boku (žlička). in si dat potem povšter pod rit in malo počakat. Tudi meni potem še cel dan po malo teče ven, ampak mislim da to ni panike. Mi je tudi prvič, pa sem v prvo zanosila (pa sva seksala v bazenuuser posted image user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.8.2011 9:25:28   
Anonimen
wiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitam !

(odgovor članu liia)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
23.8.2011 9:25:59   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: liia

Nisem si mogla pomagat. Sem ravno naredila test. Se vidi tak lep plusek. PDP naj bi imela 23.04.2012. user posted image

liijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhu bravooooooooo!!!!!!!!!! Sedaj pa možgančke na off in uživaj vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.8.2011 9:26:44   
gregorina35
Pozdravljene punce!

Ker user posted image  do danes še ni bilo (14 dni po O), sem naredila test in prikazali sta se user posted image . Druga je sicer bila zeloo rahla, ampak lepo vidna. Simptomov razen slabosti nimam nič drugačnih kot vsak mesec, malo bolj napete prsi, bolečine v križu, ščipanje v trebuhu.

Skratka držite pesti, da je to to in da bo vse ok.

Držim pesti tudi za druge, da bo čim več user posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 380
23.8.2011 9:28:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Anonimna ? jaz mislim, da nekaj zagotovo ostane noteruser posted image user posted image enkrat sem brala en pušenjakov članek o tem in je tudi napisal da ostane, sem poskusila poiskati, pa žal ne najdem. Je pa mogoče v tvojem primeru dobro seksati v položajih kjer pride do izliva čim bolj globoko (pri MV), recimo, da je on zgoraj, od zadaj, na boku (žlička). in si dat potem povšter pod rit in malo počakat. Tudi meni potem še cel dan po malo teče ven, ampak mislim da to ni panike. Mi je tudi prvič, pa sem v prvo zanosila (pa sva seksala v bazenuuser posted image user posted image ).

hehehe ravn zarad tegale podčrtanega nisem mogla ležat na hrbtu.. ampak me je od zadaj..tako da sva potem mogla še ven prlezt..ker sem klečala napol na stopnicahuser posted image user posted image  ..
bomo vidl kaj bo, ker sem ta mesec 4 dni prehitro dobila M.. in sva začela mal prej sexat..ker sploh ne vem kdaj imam O.

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
23.8.2011 9:30:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gregorina35

Pozdravljene punce!

Ker user posted image  do danes še ni bilo (14 dni po O), sem naredila test in prikazali sta se user posted image . Druga je sicer bila zeloo rahla, ampak lepo vidna. Simptomov razen slabosti nimam nič drugačnih kot vsak mesec, malo bolj napete prsi, bolečine v križu, ščipanje v trebuhu.

Skratka držite pesti, da je to to in da bo vse ok.

Držim pesti tudi za druge, da bo čim več user posted image !user posted image user posted image user posted image

same super novičke.., bravo user posted image user posted image user posted image

anonimna ?

(odgovor članu gregorina35)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
23.8.2011 9:32:26   
LittleSun
gregorinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno se je začel avgust malo barvati roza, lepo user posted image ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna? vidva kar seksajta, škodit ne moreuser posted image user posted image mogoče se pa tudi tebi nasmehne sreča in boste imeli malega škratka ki tako kot naš OBOŽUJE vodouser posted image user posted image le zakaj??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.8.2011 9:47:12   
gregorina35

liia čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 384
23.8.2011 9:56:02   
mojamura
liia in gregorina35 čestitam za user posted image  !!! uživajta v user posted image !

uuua uuua user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 385
23.8.2011 10:12:36   
mojamura
.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 23.8.2011 10:14:08 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.8.2011 10:12:56   
alysa
Čestitam liia in gregorina35 user posted image user posted image user posted image

Kje ste še ostale srečkeuser posted image ?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.8.2011 10:20:06   
crtek
čestitam punce user posted image user posted image user posted image user posted image
tko fajn je prebrat lepe novičke! pol dobim še js upanje, da bo kmalu user posted image

lepo nosečnost in zdraveuser posted image vsem svežim user posted image !

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.8.2011 10:26:51   
liia
Malo sem preračunavala, pa mislim, da bo PDP le malo kasneje. Ima katera link za izračun?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.8.2011 10:27:34   
liia
no pa sem podvojila post.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.8.2011 10:32:05   
GreTEJ
Liia in Gregorina, iskrene čestike user posted image user posted image Mirno in zdravo nosečnost.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.8.2011 10:33:09   
GreTEJ
Liia http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 392
23.8.2011 10:34:45   
liia
Potemtakem imam predviden PDP 10.05.2012?

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.8.2011 10:36:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gregorina35

liia čestitke! user posted image user posted image user posted image

čestitke  ,takrat sem jaz rodila svojega sinka samo da 2,5leti nazaj <;))) čestitike

ČESTITKE TUDI GREGORINI IN aNONIMNI;)))

lp,a PU

Neposredna povezava do sporočila: 394
23.8.2011 11:01:02   
Sa.je
Liia. Gregorina čestitam!!! user posted image user posted image user posted image prelepih 9 mesecev vama želim!

Vsem ostalim, ki še čakate na user posted image v avgustu pa veliko sreče! Držim pesti!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.8.2011 11:02:36   
GreTEJ
Joj, nekaj mi ne da miru. Po seznamčku Liia ne pričakuješ M na isti dan kot jaz. Danes si že delala test in je bil +? Če vnesem v koledar svoje podatke mi napiše da je rok 3.5.2012 in da bi naj bila noseča 4 tedne. Verjetno je potem pri tebi isto?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.8.2011 11:20:09   
liia
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

Joj, nekaj mi ne da miru. Po seznamčku Liia ne pričakuješ M na isti dan kot jaz. Danes si že delala test in je bil +? Če vnesem v koledar svoje podatke mi napiše da je rok 3.5.2012 in da bi naj bila noseča 4 tedne. Verjetno je potem pri tebi isto?

v četrtek ali v petek bi morala dobiti M...pa sem šla prehitevat...nimam pojma, mi je vseeno kdaj bo, če bo majski lepo, če bo pa aprilski bikec pa tudi.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.8.2011 12:43:17   
štručka2503
Čestitke Liia in Gregorina35 user posted image user posted image user posted image
Uživajta v user posted image  in držita pesti še za nas ostale borke user posted image

Jaz imam še 6 dni do user posted image  čeprav sem že danes opazila rahel izcedek.
Bomo videli kmalu kaj bo user posted image

Držim pesti za vse! 

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.8.2011 13:57:53   
CariSSa10
čestitke puncamauser posted image !!!no pa upajmo da bo konec avgusta bol radodarn z pluski....jaz ne vem če bom zdržala do 30ega..glede na to da mam ciklus na 27dni, bom kar v nedeljo že lulala...no bomo vidli glede na počutje.. mam pa dober občutek....al pa sem samo napolnjena z optimizmom pa si tak fejst želim da bi ble user posted image ...

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.8.2011 14:40:39   
GreTEJ
Mene že dve uri tako zbada v spodnjem delu trebuha. Mam občutek, da bo pritekla še pred četrtkom. user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (15%)

Večje. (23%)

Enake. (15%)

Enake, le bolj sproščene. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!