m_o_i -> RE: striženje nohtov - misija nemogoče! (25.6.2011 20:41:26)
|
ne vem, ce bom kaj pomagala, ampak pri nas strizenje ze devet mesecev zgleda tak, da imava vsaj svoj(MAMov, z gumo oblecen) scipalcek-na zacetku je bil namrec problem ta, da je htel prit do scipalca. ko ga je dobil, je bil najsrecnejsi otrok, ker ga je lahko v usta dal in zvecil[sm=smiley36.gif] zdaj mu ga dajem v roke preventivno(no, se vedno se kdaj zagrize vanj) in absolutno rabim enega animatorja pred njim(reklame na TV ali ziva oseba). no, ravno danes mi je uspela manikura, ko je s kuhlo tolkel po piskru v elementu in cudezno sem mu potem samo prestavla kuhlo v drugo roko, da sem prisla do druge rokice. aja, se tole: mulca posedem na tla, sama se vsedem za njim(da ga imam med nogami). rokico, na kteri strizem nohte, malo vzdignem-svojo pa se bolj[sm=jezicek.gif]-ker moram met roko nad njegovo glavo, da mu ne zastiram pogleda... ja, bi blo z avideosmesnice posnet! na nogah mi pa uspe na previjalni mizi-ko lezi na trebuhu in so nogice dvignjene v zrak[sm=smiley1.gif] pies: sem ravno prebrala volgim post...na (ne)sreco[sm=zmeden.gif] je kvaliteto nohtov podedoval po meni-trdi ko kamen!! in se ob udarcih zlomijo fuuul globoko v prst...
|
|
|
|