betty.ford -> RE: striženje nohtov - misija nemogoče! (3.7.2011 10:26:56)
|
sicer nisem vsega prebrala, a pri nas je bilo tako, da pri prvem nisem imela nobenih problemo glede striženja nohtkov. enostavno je bil to čas "lepotičenja" in negovanja, v katerem je užival. sem pa kasneje, ko je bil že malo večji, prakticirala striženje med gledanjem risanke... po kopanju, tuširanju - risanka. pri drugem pa so bile težave. grozne. dokler mu nisem poskusila postriči nohtkov, si sploh nisem predstavljala, da je kaj takšnega možno. dejansko so me mi pred očmi prikazali vsi tisti ljudje, ki so se pri prvem čudili, da mi tako pusti nohte postrižt. pa je šlo tako, da sem mu morala kar fajn držat rokico pa vse nekam bolj hitro opraviti. stresno. dokler nisem, kot je že predhodnica čisto na začetku napisala, odkrila ščipalca. to pa je fajna zadeva, ja. in sem premišljevala, da mogoče izhaja iz tega, da stalno govorimo, kako so škarje nevarne in da se pač bojijo, da jim ne odstrižemo nohtkov ali kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] res, da so še premali, da bi to povezali, ampak kaj pa veš, kakšne strahove prinesejo s seboj na svet,...
|
|
|
|