ronja
|
Bejž no, pa dva komada iznenada je faaaaaaajnn!!!!! Ja, če bi bila v prvo dva, se ne bi nihče pritoževal, v drugo bi verjetno malo pobledela, pa ker verjetno ne bi preživela (že ena se je morala kar fajtat, da ji je ratalo)... v tretje pa dvojkica... hm... Logistika - nov avto, obvezno večje stanovanje... prinese kup enih "malenkosti" s seboj... Da ne začnem računat, koliko bi dali čez par let za Postonjsko jamo, hehe. Tako da je še eden čisto ok, ne smemo bit požrešni . Sicer na splošno nisem proti 4im otrokom, samo zdaj pa sva rekla, da je tale zadnji (razen če kontracepcija odpove), ker so tele nosečnosti res ubitač, se mi zdi, da potem 9 mesecev ni nič od mene, pa če se še tako trudim... Pa malo sem že stara, da bi si še enega omislila po temle... Pa seveda vse prej našteto, kar je v bistvu vse vezano na dinarčke... vijoličarka, hvala za tvoje želje, čeprav se čudno slišijo . Kar se fantovskih zadev tiče: sama sem bolj "tomboy" in mi je kar hecno, da malidve pa niti nista... kakor je najprej kazalo, da bo Ronja prava razbojnica, je zdaj ratala ena taka pridna pupika, imenu navkljub . No, Lejla je malo bolj divja zaenkrat. Ampak obe si pa želita, da naredimo papirnatega zmaja (mam že v planu od zime, pa prej ni bilo vremena, potem sem mela totalno gužvo v službi in me tu ni bilo, zdaj sem ap noseča in precej neuporabna)... Upam, da nam rata ga naredit:). Tako da kaj fantovskega se bo že našlo:). strawberry, hehe, kak razlog za fantka . no, če ne bo fantek, ti bom napisala najin ožji izbor, ko ga dorečeva, okidoki?