Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:14:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ok, ok, busted . 10. teden, 20.januar, a bo v redu? no,pa iskrene cestitke!
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:40:05
|
|
|
|
hedviga
|
Juheeej!
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:45:36
|
|
|
|
uškinamama
|
Čestitke . Kakšna posebna želja? Jutri grem mimo ljubljane
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Čestitke . Kakšna posebna želja? Jutri grem mimo ljubljane a mimo KR tudi?
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:50:40
|
|
|
|
ronja
|
Da mi ne bi bilo več slabo, pa bi dete vseeno bilo ok - če znaš to začarat, ti bom večno hvaležna (do zdaj mi ni bilo neskončno slabo samo v dveh , ki sta se končali s ss). Smo bili prejšnji vikend dol, pa sem se nameravala oglasit, potem mi je bilo pa tako zverinsko slabo, da sem samo čakala, da mine... Kar delam tudi zdaj - stanovanje razsulo, skuhala nisem, malidve mal pocmulim, jima dam kaj za jest in oblečem kako punčko, to je pa tudi vse, kar lahko zdaj pričakujeta od mene... Saj je samo še 7 mesecev, hehe.
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:53:03
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Čestitke . Kakšna posebna želja? Jutri grem mimo ljubljane a mimo KR tudi? joj. Saj sem vedela , da me boš dobila... Od kar sem menjala za večje se mi kao ne mudi....Ste bili že dol?
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:55:53
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Da mi ne bi bilo več slabo, pa bi dete vseeno bilo ok - če znaš to začarat, ti bom večno hvaležna (do zdaj mi ni bilo neskončno slabo samo v dveh , ki sta se končali s ss). Smo bili prejšnji vikend dol, pa sem se nameravala oglasit, potem mi je bilo pa tako zverinsko slabo, da sem samo čakala, da mine... Kar delam tudi zdaj - stanovanje razsulo, skuhala nisem, malidve mal pocmulim, jima dam kaj za jest in oblečem kako punčko, to je pa tudi vse, kar lahko zdaj pričakujeta od mene... Saj je samo še 7 mesecev, hehe. Ma mali bo zdrav , ko dren. Stavim.
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 14:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Čestitke . Kakšna posebna želja? Jutri grem mimo ljubljane a mimo KR tudi? joj. Saj sem vedela , da me boš dobila... Od kar sem menjala za večje se mi kao ne mudi....Ste bili že dol? hehe, itak. pa kaj ti to menjaš? dol gremo najbrž v nedeljo. (ronja, sorry, ker ti packava temo)
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:01:38
|
|
|
|
uškinamama
|
ooo, super, nas jutri ni doma. Smo pa v nedeljo . Dobrodošli.
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:06:03
|
|
|
|
ronja
|
ronja, sorry, ker ti packava temo Saj ni moja, jaz je nisem odprala - vidve kar . Ma mali user posted image bo zdrav , ko dren. Stavim. ja, kakor mi je slabo, bi lahko bil... Ali pa mala - ne bi imela nič proti še eni pupiki,čeprav m vsi nekaj fantka promovirajo.
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:09:36
|
|
|
|
mateyka
|
ohoho, gratis! p.s. pa miš, kje ti to zvohaš?
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:10:11
|
|
|
|
uškinamama
|
Kaj pravita deklici ? Navijata za bratca ali sestrico? ps. zdaj sem rekla malemu, da boš še enkrat mama. In mi reče: Kaj tista gospa ronja, ki je rekla, da morajo tudi njene punčke pomagat pospravljat igrače . Očitno si mu ostala v zelo dobrem spominu.
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:15:43
|
|
|
|
ronja
|
Kaj pravita deklici ? Navijata za bratca ali sestrico? Lejla bi bratca, Ronja pa navija za sestrico (očitno ima dobre izkušnje z njimi ). Oči si je želel samo to, da se želja ne uresniči obema . No, njemu se je uresničila, je samo eden/ena. ps. zdaj sem rekla malemu, da boš še enkrat mama. In mi reče: Kaj tista gospa ronja, ki je rekla, da morajo tudi njene punčke pomagat pospravljat igrače user posted image user posted image . Očitno si mu ostala v zelo dobrem spominu. haha, dober je mali . Sem ti rekla, da je to prav, da obiski pomagajo pospravit, kar naserjejo, jih imajo potem "domači" otroci rajši . pol mi je mali dal "blesing"?
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:18:19
|
|
|
|
uškinamama
|
Oči si je želel samo to, da se želja ne uresniči obema . No, njemu se je uresničila, je samo eden/ena. , dobra.
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:20:01
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja pol mi je mali dal "blesing"? valjda. še en otrok več za pomagat pospravljat
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:32:32
|
|
|
|
ZARA
|
Sem vedela, da ni samo dim. Lisica, ronja. Čestitam.
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 15:51:25
|
|
|
|
ronja
|
valjda. še en otrok več za pomagat pospravljat Hehe, dobra . Samo tudi za razmetavat... zara, saj sem že metulj rekla, da nisem nič zanikala - samo potrdila nisem .
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 16:15:07
|
|
|
|
mamamajča
|
Ronja, čestitam!!!! Miš- pobralo me bo od radovednosti, če takoj na poveš, od kod veš! Maš ti neke senzorje posebne, a???????
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 17:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, Ronja... kaj jaz to berem: JA CESTITKE!!!!!! :-)
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 17:23:28
|
|
|
|
luka jan
|
Ronja, čestitke.
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 17:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, Ronja, se mi je zdelo, da bo kaj takega po vseh indicih zadnje čase. Čestitke!
|
|
|
|
RE: ROOONJAAAAAA!!!!!!!!!!! 24.6.2011 17:50:56
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja......ful sem šerlok! odprem RR in na desni v bloku mi (fluorostencno rumeno utripa) Ronja- januarke 2012. ful sem se namatrala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?