|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
19.8.2011 14:04:15   
issa_
čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.8.2011 14:12:20   
Teni_
Mi2 sva doma! Nimam zdaj časa, da bi prebrala nazaj - ste preveč nakloftale.

Lukec pridno je in spi. Nič kaj dosti ne joka, razen, ko ga previjam. To pa nima rad.user posted image

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.8.2011 14:41:38   
panja
O, super Teni RR, da sta že doma. Kako kaj prehranjevanje? Se dojita ali ima tudi kaj dodatka?
Meni osebno je misel na dojenje bolj boleča kot pa na porod. Imam ne preveč dobre izkušnje z dojenjem prvič zato malo firbcam.
Lepo se imejta in uživajta v domečem okolju.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.8.2011 14:46:42   
carly
Panja mene tudi že sedaj skrbi kako bo z dojenjem, pa ne da nebi steklo ampak kako bo spet boleče, sem si prvič še pol leta zdravila bradavice tako mi jih je zgrizla da sem imela čist krvave, posledično sva tudi zaradi tega prešle na pumpanje in pitje po flaški za dojenjetisto bolj crklanje sem mogla imet pa nujno nastavke da je bilo vsaj malo bolj.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
19.8.2011 15:10:55   
Spellybelly
Modrimedo čestitke!!! Veliko zdravja in crkljanja ter mirnih noči vam želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
19.8.2011 15:15:59   
Krysia
Pozdravljene
modrimedo, čestitke za princesko! Veliko lepih trenutkov pa čimmanj neprespanih noči!

No, končno je tudi mene prijelo, da grem stvari za user posted image pripravljat - sem ugotovila, da imam celo goro micenih oblačilc, pa še veliko jih je v nevtralnih barvah, tako da ni prehude panike - za oblečt bo ... včeraj sem vse oprala, sestrica se je pa ponudila, da zlika user posted image user posted image   Danes sva z možekom šla še v Tosamo po higienske pripomočke, pa dudo sva kupila, tako da načeloma so stvari vsaj približno pripravljene ... računalnik je preseljen, bodoča otroška soba je sicer še kabinet (brez računalnika), ampak bomo počasi .. samo da se naši bejbi ne bo preveč mudilo na svet, pa bo ...

daka, to je pravi pristop - nič jokat, na koncu bo vse v redu ... in kot so ti punce rekle - če bi bilo hudo, bi te itak zadržali noter in te ne bi poslali domov. Držim pesti, da bo vse OK! Drži se! Če ti bo pa hudo, nam pa kar pojamraj ... zato smo tukaj!

malinovega čaja ne pijem .... tud ta prvič ga nisem ... pa je bil porod čist OK, otrok se je rodil 9 dni pred PDP.

Dojenje .. nimam nekih pretirano slabih izkušenj ... sem imela mal razpokane bradavice, ampak je lanolin pomagal ... tako da ... to grem še kupit v lekarno ... ampak ne danes ... sem že dost zapravila ...

Vroče je za znoret ... bi mi čist pasal, če bi blo enih 10 stopinj manj ... ampak bomo vseeno preživele, ane? NIč, se grem hladit ... lepo s eimejte ...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
19.8.2011 15:51:11   
mala mala
čestitke modrimedo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
19.8.2011 15:52:27   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: panja

O, super Teni RR, da sta že doma. Kako kaj prehranjevanje? Se dojita ali ima tudi kaj dodatka?
Meni osebno je misel na dojenje bolj boleča kot pa na porod. Imam ne preveč dobre izkušnje z dojenjem prvič zato malo firbcam.
Lepo se imejta in uživajta v domečem okolju.

Dodajava. Dojenje bi pomoje zdaj šlo kar ok - zdaj že spi skoraj 3 ure samo z dojenjem, ampak ko imam jaz tako krvave bradavice. Leva je obup in boliiiii! Auč. Ampak saj bo. Na nastavek pa ni šanse, da potegne. Bom jaz jutri verjetno šla po črpalko, ker je še nismo nabavili, da vsaj levo bradavico bozdravim, ker je najhujša.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
19.8.2011 16:32:52   
daka
Modrimedo čestitke za princeskouser posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
19.8.2011 16:32:57   
Teni_
Naš Lukec aja v svoji posteljici:

Slikica je v albumu, ker mi ne prilepi.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.8.2011 16:37:25 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
19.8.2011 16:57:05   
mama11
Teni, kakšen srček, pa kakšna lička ima user posted image .

Čestitke tudi tebi modrimedo za deklico!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
19.8.2011 17:14:51   
Dorianna
modrimedo, iskrene čestitke in veliko crkljanja z vašo princesko! Sedaj je tehtnica uravnotežena - 2:2. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Lukec pridno je in spi. Nič kaj dosti ne joka, razen, ko ga previjam. To pa nima rad.user posted image

user posted image Pravi moški, ni kej.

Tudi jaz ne bi rada šla roditi v tej vročini. user posted image

dojenje:
če bo šlo bo šlo, če ne, pa tudi ni konec sveta. Bo otrok vsaj imel zadovoljno mater.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
19.8.2011 18:37:52   
nepremagljiva
modrimedo čestitke!!!

Teni super da sta doma in da je Lukec tako priden. user posted image
Jaz sem tudi že doma. Še vedno 2 v 1. user posted image Baje še lahko malo počakamo. No, pol pa čakajmo. user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
19.8.2011 18:58:22   
srecka84
Hejla punce, jaz se vam javljam iz porodnisnice, kjer sem bila sprejeta zaradi popadkov na 5 - 7 minut odprta sem se zmeri sam 1 cm. Za zdaj sem na opazovanju. Ob 22h imam se 1x ctg in bomo vidli kako bo potekalo kej cez noc.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
19.8.2011 19:11:15   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

Hejla punce, jaz se vam javljam iz porodnisnice, kjer sem bila sprejeta zaradi popadkov na 5 - 7 minut odprta sem se zmeri sam 1 cm. Za zdaj sem na opazovanju. Ob 22h imam se 1x ctg in bomo vidli kako bo potekalo kej cez noc.

Držim pesti da boš do zjutri držala svojo pupiko v naročju user posted image .

Sedaj gre pa čist zares, kaj boste vse rodile pred septembrom user posted image

nepremagljiva- prijetno čakanje še naprej user posted image , čeprav upam, da ne boš rabla predolgo.

teniRR- Lukec je pa tak cukrček, ampak ma tko fletna lička.

Danes me je čist zakuhalo, tako da mi ni uspelo it do mojih, ja upam, da bo jutri malo manj, pa da grem, čeprav mi glih ni za hodit ob sobotah, kr so gužveeee.

No moja mami danes praznuje rojstni dan in seveda ji zjutri voščim, okoli 13ih, me vsa v paniki pokliče, da kako sem lahko tko hitro rodila in kaj nič nisem omenla, kako je to uspelo, ugalvnem ženska čist zmešana. Meni nič jasno, sedim s frendicami na kavi. Jo uprašam, da kaj ji je; pa pravi, ja sej si mi dve slikci od dojenčka poslala, pa vidi se da je komi rojen user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst u smeh, in zgleda je ena rodila in zgleda na napačno cifro poslala slikci. Komi sem jo potolažla, da to nisem jaz. Sej ne rabim pisat, kolikokrat me je danes popoldne klicala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
19.8.2011 19:28:08   
Teni_
Pri ličkih, pa tudi drugače je čisto Niki podoben. Vsaj meni se zdi. Edino kar je slabega od poroda, da sem izgubila malo preveč krvi in da sem slabokrvna - hb 76. Ampak to bomo tudi porihtali.user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
19.8.2011 20:06:26   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

O, lej jo lej. Sem imela ta pravo na sumu. user posted image Dejmo dihaaat. Še malo, pa bo zakladek pri vaju. Drži se! user posted image user posted image

Pigy: to pa je bil šok za mamo, a? user posted image user posted image user posted image

TeniRR: luuuuuškaaan dečko! user posted image Pa sestrici sta tudi pravi princeski. Ti pa le počivaj in se pusti crkljati ter pazi nase.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.8.2011 20:40:13   
srecka84
dihat ja...sam fajn bi bilo, da bi se zacela kej odpirat...se vedno sem odprta le 1 cm :(

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.8.2011 20:47:26   
*tedy*
Za bradavice je super krema rešilko (domicel firma) .dobite pa po v kakšni zeliščni lekarni oz. bolj privat.

čestitke modrimedouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.8.2011 21:20:28   
Princess_
Modrimedo čestitke!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.8.2011 21:22:08   
Princess_
srecka84 držim pesti zate!!!

(odgovor članu Princess_)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.8.2011 21:30:50   
wifi
Modrimedo iskrene čestitke za hčerkico in čim več prespanih in mirnih dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srecka84 tudi jaz držim pesti zate in da bi se dobro končalo.user posted image user posted image user posted image

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu Princess_)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
19.8.2011 21:40:49   
*žurerka*
modrimedouser posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA PUPICO

srečaka84... držimo pesti zate čimprej se reši

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
19.8.2011 21:56:38   
agha
DOGAJA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Modrimedo - čestitke!!!!!! Veliko zdravja in prespanih noči!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka, upam, da se boš začela odpirta in da boš čez noč rodila!!!user posted image user posted image user posted image

Danes sem gledala poročila in napovedujejo to vročino še do konca naslednjega tedna.user posted image user posted image Pa upam, da so se zmotili, da bo tudi september tak. Naj bo lep in topel samo ne tako vrooooč!!!! Jaz ful upam, da rodim pred rokom oz. čim prej. Potiho namreč sanjam o kakšnem tednu morja z družinico ampak ne pred prvim pregledom pri pediatru. Vseeno mi je, če se kopam ali ne, samo da malo zamenjamo okolje, magari sredi oktobra. Pobožne želje...Mogoče se bom premislila o vsem skupaj, ko dobimo user posted image v roke.

Mirno noč vsem!!!

P.S. DEEEEEŽUUUUJEEEEEE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 19.8.2011 22:00:11 >

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
19.8.2011 22:21:00   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Za bradavice je super krema rešilko (domicel firma) .dobite pa po v kakšni zeliščni lekarni oz. bolj privat.

A misliš tole? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=203102

Pa je taka krema, ki jo ni treba izprati, preden dojiš?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!