Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 14:04:15
|
|
|
|
issa_
|
čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 14:12:20
|
|
|
|
Teni_
|
Mi2 sva doma! Nimam zdaj časa, da bi prebrala nazaj - ste preveč nakloftale. Lukec pridno je in spi. Nič kaj dosti ne joka, razen, ko ga previjam. To pa nima rad.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 14:41:38
|
|
|
|
panja
|
O, super Teni RR, da sta že doma. Kako kaj prehranjevanje? Se dojita ali ima tudi kaj dodatka? Meni osebno je misel na dojenje bolj boleča kot pa na porod. Imam ne preveč dobre izkušnje z dojenjem prvič zato malo firbcam. Lepo se imejta in uživajta v domečem okolju.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 14:46:42
|
|
|
|
carly
|
Panja mene tudi že sedaj skrbi kako bo z dojenjem, pa ne da nebi steklo ampak kako bo spet boleče, sem si prvič še pol leta zdravila bradavice tako mi jih je zgrizla da sem imela čist krvave, posledično sva tudi zaradi tega prešle na pumpanje in pitje po flaški za dojenjetisto bolj crklanje sem mogla imet pa nujno nastavke da je bilo vsaj malo bolj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 15:10:55
|
|
|
|
Spellybelly
|
Modrimedo čestitke!!! Veliko zdravja in crkljanja ter mirnih noči vam želim!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 15:15:59
|
|
|
|
Krysia
|
Pozdravljene modrimedo, čestitke za princesko! Veliko lepih trenutkov pa čimmanj neprespanih noči! No, končno je tudi mene prijelo, da grem stvari za pripravljat - sem ugotovila, da imam celo goro micenih oblačilc, pa še veliko jih je v nevtralnih barvah, tako da ni prehude panike - za oblečt bo ... včeraj sem vse oprala, sestrica se je pa ponudila, da zlika Danes sva z možekom šla še v Tosamo po higienske pripomočke, pa dudo sva kupila, tako da načeloma so stvari vsaj približno pripravljene ... računalnik je preseljen, bodoča otroška soba je sicer še kabinet (brez računalnika), ampak bomo počasi .. samo da se naši bejbi ne bo preveč mudilo na svet, pa bo ... daka, to je pravi pristop - nič jokat, na koncu bo vse v redu ... in kot so ti punce rekle - če bi bilo hudo, bi te itak zadržali noter in te ne bi poslali domov. Držim pesti, da bo vse OK! Drži se! Če ti bo pa hudo, nam pa kar pojamraj ... zato smo tukaj! malinovega čaja ne pijem .... tud ta prvič ga nisem ... pa je bil porod čist OK, otrok se je rodil 9 dni pred PDP. Dojenje .. nimam nekih pretirano slabih izkušenj ... sem imela mal razpokane bradavice, ampak je lanolin pomagal ... tako da ... to grem še kupit v lekarno ... ampak ne danes ... sem že dost zapravila ... Vroče je za znoret ... bi mi čist pasal, če bi blo enih 10 stopinj manj ... ampak bomo vseeno preživele, ane? NIč, se grem hladit ... lepo s eimejte ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 15:51:11
|
|
|
|
mala mala
|
čestitke modrimedo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 15:52:27
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: panja O, super Teni RR, da sta že doma. Kako kaj prehranjevanje? Se dojita ali ima tudi kaj dodatka? Meni osebno je misel na dojenje bolj boleča kot pa na porod. Imam ne preveč dobre izkušnje z dojenjem prvič zato malo firbcam. Lepo se imejta in uživajta v domečem okolju. Dodajava. Dojenje bi pomoje zdaj šlo kar ok - zdaj že spi skoraj 3 ure samo z dojenjem, ampak ko imam jaz tako krvave bradavice. Leva je obup in boliiiii! Auč. Ampak saj bo. Na nastavek pa ni šanse, da potegne. Bom jaz jutri verjetno šla po črpalko, ker je še nismo nabavili, da vsaj levo bradavico bozdravim, ker je najhujša.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 16:32:52
|
|
|
|
daka
|
Modrimedo čestitke za princesko !!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 16:32:57
|
|
|
|
Teni_
|
Naš Lukec aja v svoji posteljici: Slikica je v albumu, ker mi ne prilepi.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.8.2011 16:37:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 16:57:05
|
|
|
|
mama11
|
Teni, kakšen srček, pa kakšna lička ima . Čestitke tudi tebi modrimedo za deklico!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 17:14:51
|
|
|
|
Dorianna
|
modrimedo, iskrene čestitke in veliko crkljanja z vašo princesko! Sedaj je tehtnica uravnotežena - 2:2. IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Lukec pridno je in spi. Nič kaj dosti ne joka, razen, ko ga previjam. To pa nima rad. Pravi moški, ni kej. Tudi jaz ne bi rada šla roditi v tej vročini. dojenje: če bo šlo bo šlo, če ne, pa tudi ni konec sveta. Bo otrok vsaj imel zadovoljno mater.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 18:37:52
|
|
|
|
nepremagljiva
|
modrimedo čestitke!!! Teni super da sta doma in da je Lukec tako priden. Jaz sem tudi že doma. Še vedno 2 v 1. Baje še lahko malo počakamo. No, pol pa čakajmo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 18:58:22
|
|
|
|
srecka84
|
Hejla punce, jaz se vam javljam iz porodnisnice, kjer sem bila sprejeta zaradi popadkov na 5 - 7 minut odprta sem se zmeri sam 1 cm. Za zdaj sem na opazovanju. Ob 22h imam se 1x ctg in bomo vidli kako bo potekalo kej cez noc.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 19:11:15
|
|
|
|
Pigy
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84 Hejla punce, jaz se vam javljam iz porodnisnice, kjer sem bila sprejeta zaradi popadkov na 5 - 7 minut odprta sem se zmeri sam 1 cm. Za zdaj sem na opazovanju. Ob 22h imam se 1x ctg in bomo vidli kako bo potekalo kej cez noc. Držim pesti da boš do zjutri držala svojo pupiko v naročju . Sedaj gre pa čist zares, kaj boste vse rodile pred septembrom nepremagljiva- prijetno čakanje še naprej , čeprav upam, da ne boš rabla predolgo. teniRR- Lukec je pa tak cukrček, ampak ma tko fletna lička. Danes me je čist zakuhalo, tako da mi ni uspelo it do mojih, ja upam, da bo jutri malo manj, pa da grem, čeprav mi glih ni za hodit ob sobotah, kr so gužveeee. No moja mami danes praznuje rojstni dan in seveda ji zjutri voščim, okoli 13ih, me vsa v paniki pokliče, da kako sem lahko tko hitro rodila in kaj nič nisem omenla, kako je to uspelo, ugalvnem ženska čist zmešana. Meni nič jasno, sedim s frendicami na kavi. Jo uprašam, da kaj ji je; pa pravi, ja sej si mi dve slikci od dojenčka poslala, pa vidi se da je komi rojen . Jst u smeh, in zgleda je ena rodila in zgleda na napačno cifro poslala slikci. Komi sem jo potolažla, da to nisem jaz. Sej ne rabim pisat, kolikokrat me je danes popoldne klicala.
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 19:28:08
|
|
|
|
Teni_
|
Pri ličkih, pa tudi drugače je čisto Niki podoben. Vsaj meni se zdi. Edino kar je slabega od poroda, da sem izgubila malo preveč krvi in da sem slabokrvna - hb 76. Ampak to bomo tudi porihtali.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 20:06:26
|
|
|
|
Dorianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84 Hejla punce, jaz se vam javljam iz porodnisnice, kjer sem bila sprejeta zaradi popadkov na 5 - 7 minut odprta sem se zmeri sam 1 cm. Za zdaj sem na opazovanju. Ob 22h imam se 1x ctg in bomo vidli kako bo potekalo kej cez noc. O, lej jo lej. Sem imela ta pravo na sumu. Dejmo dihaaat. Še malo, pa bo zakladek pri vaju. Drži se! Pigy: to pa je bil šok za mamo, a? TeniRR: luuuuuškaaan dečko! Pa sestrici sta tudi pravi princeski. Ti pa le počivaj in se pusti crkljati ter pazi nase.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 20:40:13
|
|
|
|
srecka84
|
dihat ja...sam fajn bi bilo, da bi se zacela kej odpirat...se vedno sem odprta le 1 cm :(
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 20:47:26
|
|
|
|
*tedy*
|
Za bradavice je super krema rešilko (domicel firma) .dobite pa po v kakšni zeliščni lekarni oz. bolj privat. čestitke modrimedo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 21:20:28
|
|
|
|
Princess_
|
Modrimedo čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 21:22:08
|
|
|
|
Princess_
|
srecka84 držim pesti zate!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 21:30:50
|
|
|
|
wifi
|
Modrimedo iskrene čestitke za hčerkico in čim več prespanih in mirnih dni. srecka84 tudi jaz držim pesti zate in da bi se dobro končalo.
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 21:40:49
|
|
|
|
*žurerka*
|
modrimedo ČESTITKE ZA PUPICO srečaka84... držimo pesti zate čimprej se reši
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 21:56:38
|
|
|
|
agha
|
DOGAJA!!!!! Modrimedo - čestitke!!!!!! Veliko zdravja in prespanih noči!!! Srečka, upam, da se boš začela odpirta in da boš čez noč rodila!!! Danes sem gledala poročila in napovedujejo to vročino še do konca naslednjega tedna. Pa upam, da so se zmotili, da bo tudi september tak. Naj bo lep in topel samo ne tako vrooooč!!!! Jaz ful upam, da rodim pred rokom oz. čim prej. Potiho namreč sanjam o kakšnem tednu morja z družinico ampak ne pred prvim pregledom pri pediatru. Vseeno mi je, če se kopam ali ne, samo da malo zamenjamo okolje, magari sredi oktobra. Pobožne želje...Mogoče se bom premislila o vsem skupaj, ko dobimo v roke. Mirno noč vsem!!! P.S. DEEEEEŽUUUUJEEEEEE!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil agha -- 19.8.2011 22:00:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2011 - 2.del 19.8.2011 22:21:00
|
|
|
|
Dorianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* Za bradavice je super krema rešilko (domicel firma) .dobite pa po v kakšni zeliščni lekarni oz. bolj privat. A misliš tole? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=203102 Pa je taka krema, ki jo ni treba izprati, preden dojiš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Katero ime?qloqKatero ime paše zraven za punčko?Amadej in Aneja (
41%)
Amadej in Amadeja (
7%)
Amadej in Alina (
31%)
Amadej in Adrijana (
9%)
ali drugo ime ( kakšno) (
12%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!