|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
18.8.2011 8:11:04   
Shamsia
Barbara - Č E S T I T K E za hčerkico!

ivanjščica - za v porodnišnico flaške po moje ne rabiš. Če dojenček rabi dodatek, majo itak tam vse potrebno. Dudo pa ne vem, lahko jo vzameš za rezervo, mi jo v porodnišnici še nismo rabli in je nit nism mela sabo. Drgač pa to niso čudna vprašanja, nobena prvič nima pojma sploh kaj vzet user posted image

princess - hehe, mislim, da boš popadke prepoznala in to fino! Če ti bo voda odtekla u šusu tut, če ti pa počasi odtega in se nit ne zavedaš, maš pa prot koncu itak bolj pogoste preglede in vpraši za zihr, če je še dovolj plodovnice. Poznam pa res že dve z naših koncev, k so ugotovili, da nimata več plodovnice in sploh nista vedli, da jima je odtekla. Se mi je zdelo nemogoče, ampak se zgleda komot zgodi. JE blo pa z obema ok, ni blo nobene panike.

No dans sm pa jest spala slabo in se se celo noč zbujala in me je vse bolelo, kukr sm se obračala user posted image  Tako da dans bo kriza v službi že vidm...jao, kumi čakam jutri, pol pa cel vikend ne premaknem NIČ user posted image

(odgovor članu ivanjščica)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
18.8.2011 8:11:05   
Shamsia
Barbara - Č E S T I T K E za hčerkico!

ivanjščica - za v porodnišnico flaške po moje ne rabiš. Če dojenček rabi dodatek, majo itak tam vse potrebno. Dudo pa ne vem, lahko jo vzameš za rezervo, mi jo v porodnišnici še nismo rabli in je nit nism mela sabo. Drgač pa to niso čudna vprašanja, nobena prvič nima pojma sploh kaj vzet user posted image

princess - hehe, mislim, da boš popadke prepoznala in to fino! Če ti bo voda odtekla u šusu tut, če ti pa počasi odtega in se nit ne zavedaš, maš pa prot koncu itak bolj pogoste preglede in vpraši za zihr, če je še dovolj plodovnice. Poznam pa res že dve z naših koncev, k so ugotovili, da nimata več plodovnice in sploh nista vedli, da jima je odtekla. Se mi je zdelo nemogoče, ampak se zgleda komot zgodi. JE blo pa z obema ok, ni blo nobene panike.

No dans sm pa jest spala slabo in se se celo noč zbujala in me je vse bolelo, kukr sm se obračala user posted image  Tako da dans bo kriza v službi že vidm...jao, kumi čakam jutri, pol pa cel vikend ne premaknem NIČ user posted image

(odgovor članu ivanjščica)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
18.8.2011 8:12:12   
kristi07
Čestitke Barbara85user posted image user posted image user posted image user posted image

kr pridno ste štartale s polnjenjem seznama user posted image

o šparanju v LJ P mi je govorila tudi sodelavka, ki je rodila letos maja. Jaz imam zato v torbi pripravljene vložke in tudi mrežaste hlačke, oboje sem kupila v Tosami.

za odhod iz porodnišnice imam pripravljen bombažen body z dolgimi rokavi, hlačke, nogavičke in bombažno kapico, če pa bo bolj hladno imam pripravljeno še bombažno jopico in dekico, to pa mislim, da bi moralo zadostovati do avtomobila user posted image

kar se tiče dude, imam jaz pripravljeno kar svojo za v P, če bom zato kregana pač bom, ampak raje vidm, da se kar takoj navadi te, ki sem jo kupila

Pigy, včeraj sva se pa res načvekali, bilo je lepo, komaj čakam naslednje srečanje...

Princess, ne skrbi, sigurno bomo vedele, kdaj bodo pravi oz. kdaj je prišel čas za odhod v Puser posted image
jaz že komaj čakam na ta trenutekuser posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.8.2011 8:14:52   
modrimedo
tole z vloški ni neka nova zadeva ,en pok si dobil že 3 leta nazaj ,ko sem bila jaz tam ;)
se pa dajo kupit spodaj v trafiki ,če ti jih že mož/fant/nekdo ne more prinesti :)

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
18.8.2011 8:42:02   
jaznoseca
BARBARA85 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image ! VELIKO LEPIH TRENUTKOV, SEVEDA ZDRAVJA IN PA MIRNIH NOČI TI ŽELIM!

popadki ja, tudi mene malo skrbi, da jih ne prepoznam... V prvo mi je odtekla voda in je bilo preprosto, zdaj pa bomo videli...

dudka jo vzamem zraven v porodnišnico - jah tud v Mb jo moraš skrivat, ko pridejo sestre user posted image . Flaške za to poskrbijo v bonici.

založenost porodnišnic ha ha ha v Mb je bilo leta 2008 v juniju, ko sem jaz rodila, katastrofauser posted image . Zmanjkovalo je vsega po vrsti - vložkov, mrežastih hlačk, celo wc papirja!! Smo bile en cel dan brezuser posted image ! No, potem so nam prinesli pleničke za bebije št.2, ker je ta malih zmanjkalo.... Aja, kljub kritičnemu stanju moje krvne slike - jim je zmanjkalo sirupa za železo in so prosile, da mi ga gredo moji v lekarno iskatuser posted image . V glavnem - jaz mislim, da to ni čisto odvisno od šparanja ampak od človeka, ki je zadolžen za vodenje zalog user posted image . Smo preživele, jaz sem imela na srečo vse zraven in sem na veliko posojala - tudi tokrat za ziher vzamem vse zraven.

nepremagljiva veliko sreče jutri in dobro opraviuser posted image !

akupunktura jaz sem bila včeraja na predavanju za EA in so anastezistke toplo priporočale -nja seveda je samoplačniška.... Ampak menda so res same dobre strani - priporočajo vsaj 5x pred porodom. Jaz še ne vem, sicer bi morala do danes kao javit.....

spanje kaj je že to? Jaz sem zaspala ob 23 pa nekaj, ob 1.40 sem bila že budna. Katastrofa! NO, potem sem šla v spodnjo etažo brat knjigo - je malo bolj sveže, zgoraj se je že začel poznati ta pozni vročinski val.... Kdo ve, morda nam tako vreme pripomore k hitrejšim porodom user posted image .

Mene pa danes kar malo skrbi - naš čmrljček se je čisto umiril. Že včeraj so bili gibi tako redki in počasni, danes pa se še nič ne oglaša user posted image . Ga grem malo zbudit - beri grem migat in pospravljatuser posted image .

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
18.8.2011 9:07:11   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

tole z vložki ni neka nova zadeva ,en pok si dobil že 3 leta nazaj ,ko sem bila jaz tam ;)
se pa dajo kupit spodaj v trafiki ,če ti jih že mož/fant/nekdo ne more prinesti :)

Ja, ko pomislim za nazaj - avgusta 2008 smo dobile 2 paketa vložkov (men se zdi, da sta bla 2, ne 1) in to je to ... jaz sem tudi imela rezervo s sabo, tako da smo s cimrami preživele ...

Princess_, jst sem se v prvo tudi sekirala, kaj če ne bom vedela, da imam popadke al pa da mi je voda odtekla ... in ko pač nisem bla ziher a mi voda počas odteka, sem klicala v P, pa so mi rekli, naj se kar pridem pokazat, da ni panike ... In sem šla in so mi povedal, da mi voda sicer ne odteka, ampak da materničnega vratu ni več in da grem kar gor v porodno ... No, na koncu so mi itak oni predrli tist ovoj z vodo ... Za popadke se pa nič ne boj, skoraj zagotovo jih boš prepoznala ...  pa nič nisi panična, se mi zdi, da so to normalne dileme pri vsaki prvorodki ... jaz se tudi včasih vprašam, če bom vedla, da je že čas za v P, pa bo to moj drugi otrok.

Dude ne bom jemala s sabo ... pri ta prvem smo jo uvedli, ko so se začel krči (tam nekje pri treh tednih, se mi zdi ... ) do takrat smo bili brez - sploh je nismo imeli doma ... sej to se da vse še naknadno kupit ... flaški sem kupila dve v paketu (je bila ena akcija od Aventa), pa sta obe ostali neuporabljeni (pač ni nikoli pil po flaški) .... tako da ... ne se preveč obremenjevat s temi seznami ...

Za iz porodnišnice imamo bombažen bodi z dolgimi rokavi, nogavičke, čez pa en kompletek iz pliša ... računam, da bom vseeno septembra rodila in da bo tale vročinski val že mimo ... Pa ko smo že pri vročini - niti slučajno mi ne paše ... tako da že razmišljam, kakšno vrsto ohladitve naj si poiščem za naslednje dni ... najraje bi se v kakšne hribe umaknila ...

Neposredna povezava do sporočila: 1406
18.8.2011 9:32:35   
2.2.
Mene pa danes kar malo skrbi - naš čmrljček se je čisto umiril. Že včeraj so bili gibi tako redki in počasni, danes pa se še nič ne oglaša user posted image . Ga grem malo zbudit - beri grem migat in pospravljatuser posted image .

pri meni je isto včeraj rahki gibi no kadar sem malo trebuh premasirala sem dobila ornk brco no ponoči nevem ker sem spala ko ubita, zdaj pa tudi še ne sicer se pa potem uležem in opazujem trebuh ki pa se premika-nežni gibi kot valovi.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
18.8.2011 9:37:39   
modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

tole z vložki ni neka nova zadeva ,en pok si dobil že 3 leta nazaj ,ko sem bila jaz tam ;)

Ja, ko pomislim za nazaj - avgusta 2008 smo dobile 2 paketa vložkov (men se zdi, da sta bla 2, ne 1) in to je to ... jaz sem tudi imela rezervo s sabo, tako da smo s cimrami preživele ...

sem mislim da maš prav in sta bla mogoče 2 paketa ,jaz sem rodila septembra 2008user posted image sam men spomin ne seže tako daleč ,kar se vloškov tiče user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
18.8.2011 9:39:48   
modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

pri meni je isto včeraj rahki gibi no kadar sem malo trebuh premasirala sem dobila ornk brco no ponoči nevem ker sem spala ko ubita, zdaj pa tudi še ne sicer se pa potem uležem in opazujem trebuh ki pa se premika-nežni gibi kot valovi.

naše bitje je tud popolnoma mirno ,še dobro da kolca in vem da je živ ,premika se sedajle že par dni sigurno pod 10 gibov na dan ...no že od prejšnjega četrtka ...sam so bili pretoki v petek ok ,jutri pa imam pregled bomo čakali ,pač nabira energijo za zadji finiš :)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
18.8.2011 9:46:44   
URSY33
Ojla punce!

No zdaj se pa res počasi bližamo finishu.user posted image

V ponedeljek 22.8.2011 imam spet pregled.user posted image

DUDA -jaz sem jo pri prvem otročku vzela s sabo in je kar prav prišla, flaško ti pa itak dajo v porodnišnici, če je potrebno.

POPADKI- brez skrbi jih prepoznaš, drugače je pa tud mene krepko strah vsega, pa sem drugorodka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1410
18.8.2011 9:48:39   
URSY33
ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM, IN VELIKO CARTANJA!!!!!!

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
18.8.2011 10:08:40   
*alja*
Barbara85 čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

Dajte mi povedat kako ste prišli skup z imenom če je imel vsak svojega izbranega. Moj ima izbrano čist drugo ime kot jaz. Meni ni preveč všeč tisto kaj ima on njemu pa ne to kaj mam jaz user posted image Se bova v porodni kar stepla user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.8.2011 10:09:23   
josephine27
gibi - tudi moj se je malo umiril. še najbolj je živahen zvečer ko se uležem k počitku. čez dan ga bolj malo čutim. normalno je da se proti koncu umirijo. sicer pa sumim, da jim tud ta vročinski val ni preveč všeč. sploh če mamica zateka.

duda - jaz je za prvega sploh nisem kupila. potem pa so me v porodnišnici same sestre vprašala če jo prinesejo, ker je mali veliko jokal user posted image kjub temu, da je bil nahranjen in previt in je imel blazen sesalni refleks. sva pa bila not 9 dni tako da gre tokrat duda za vsak slučaj z mano. stekleničke pa ni treba nosit, ker tudi če ne dojiš imajo tam

šparanje  - ja tud to mi je znano. kakšno stvar je pametno imet vsaj za rezervo s sabo. vložkov in hlačk je bilo v prvo pri nas za silo dovolj, pleničke pa smo imele po večini mamice kar svoje ker jih je ful primanjkovalo. prvi dan ni bilo problema potem so pa sestre rekle, da če lahko svoje prinesemo. se je tud zgodilo da en dan spalnih srajc in bodijev za otroke ni bilo. tud drugače se mi zdi da se vedno več špara v zdravstvu ne samo v porodnišnicah. pred kratkim svem bila z otrokom na pediatriji in jim je zložencev zmankalo. saj človek ne more verjetuser posted image . pol jim je le uspelo enga dobit, ki je bil zapakiran v ne vem kakšen komplet, ki so ga potem odprli. se je še zdravnica zgražala da se tako sploh ne da več delat.

za domov imamo pa pripravljen bombažen komplet, bodi z dogimi rokavi, kapico, copatke. če bo hladneje mu bom dala spodaj še žabice pa čez jopico oz. odejico ( do avtomobila).

barbara85 čestirkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.8.2011 10:10:36   
modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Barbara85 čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

Dajte mi povedat kako ste prišli skup z imenom če je imel vsak svojega izbranega. Moj ima izbrano čist drugo ime kot jaz. Meni ni preveč všeč tisto kaj ima on njemu pa ne to kaj mam jaz user posted image Se bova v porodni kar stepla user posted image

takrat je najboljša obcija da si zbereta tretje ime :) midva vedno toliko časa iščeva da sva oba zadovolja

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.8.2011 10:14:52   
Spellybelly
Živjo souser posted image !!!

Barbara! Čestitke mamici , očkatu in mali princeski Zali! user posted image user posted image user posted image Veliko zdravja, crkljanja in mirnih noči vam želim!user posted image user posted image user posted image

Gnezdenje, gnezdenje...koliko ene energije ti to vzame user posted image ...včeraj sva z mojim fantekom ene 5 ur tavala po Rudniku in nakupovala še "zadnje" stvari za najino štručko.

Duda - jaz jo bom vzela s seboj, ker mi je mami eno kupila za našo user posted image , da jo bo imela za iz porodnišnice, če bo potrebno...tko da... Bog ne daj, da jo pozabim. user posted image Flaške pa ne bom  s seboj jemala.

Kompletek - jah iz tega se da včasih že "diplomirat" user posted image Midva sva se odločila, da bo spodaj imela navadne bombažne žabice, na vrhu bombažen body, če bo mraz še kakšno majčko spodaj, čez pa malo jeans oblekico...zraven pa še kapico in copatke, ter rokavičke. Za ornk mraz bo pa oči prinesel še odejico. user posted image

Kaj boste danes kaj kuhale? Meni še nič ni kapnilo, kaj bi se lotila...user posted image

Drage "mamice", pridno božajte trebuščke in uživajte lep sončen dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.8.2011 10:15:11   
josephine27

ja midva z možem imava tud zelo različen okus za imena tako da kar verjamem, da je težko. sploh za fantka se nikakor nisva mogla zedinit. potem sva se odločila, da vsak zase napiše seznam imen, ki so mu všeč. in sicer na 1 mesto, tisto, ki mu je najljubše, itd. na koncu sva izbral edino ime, ki sva ga imela oba na seznamu. sicer ni bilo pri nobenemu na prvem ali drugem mestu ampak šele na šestem, sedmem. če imata različne okuse je lahko zelo težko. zdaj v drugo sva se precej lažje odločila.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.8.2011 10:45:58   
wifi
Barbara05 iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Zaleuser posted image user posted image user posted image user posted image , veliko zdravja, srečnih in prespanih dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se zdaj naročila za epiduralno, tako da imam še razgovor. Na akupunkturo pa se bom naročla ko bom 36 teden, ker jo zelo priporočajo, upam pa da me ne bo kaj prej presenetilo, kot me je prvič.user posted image

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.8.2011 10:56:14   
srecka84
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 23.08. in 25.8. na PDP, Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 22.08. in 24.08.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.8., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 23.8., štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , 22.08
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8.

ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RR,   Luka ( 3830g, 49cm), 19dni pred pdp

user posted image : 1 user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.8.2011 11:07:40   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

ja midva z možem imava tud zelo različen okus za imena tako da kar verjamem, da je težko. sploh za fantka se nikakor nisva mogla zedinit. potem sva se odločila, da vsak zase napiše seznam imen, ki so mu všeč. in sicer na 1 mesto, tisto, ki mu je najljubše, itd. na koncu sva izbral edino ime, ki sva ga imela oba na seznamu. sicer ni bilo pri nobenemu na prvem ali drugem mestu ampak šele na šestem, sedmem. če imata različne okuse je lahko zelo težko. zdaj v drugo sva se precej lažje odločila.

user posted image user posted image Pri nama je tud še vedno odprta fronta. In ravno pri prvem user posted image nama je šlo hitreje od rok. Jaz sem nabrala ožji seznam imen, on pa se je odločil, katero ime bo. Sedaj pa nad nobenim imenom iz seznama ni navdušen. Jaz računam na to, da se me usmili v porodni. user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.8.2011 11:11:27   
srecka84
Srečno vsem na pregledih danes!user posted image user posted image

To noč sem se pa naspala. Niti enega obiska wc-ja nisem imela. Res, da sem šla spat bolj pozno cca ob 23h in spala vse do 8h...user posted image user posted image user posted image Ampak sem imela okna zaprta klima pa je delala. user posted image user posted image user posted image Mojemu je bilo baje hladno, saj je bil kr precej pokrit z rjuho še z moje strani...bogi, kaj more vse trpet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tolaži, da bo kmalu konec in upa, da ko ne bom več 2 v 1 mi ne bo več tako vroče...user posted image user posted image user posted image

Malinov čaj a ga katera pije??

Danes popoldne pa gremo do moje sestrične, ker njena hčerkica praznuje 7.rojstni dan...user posted image user posted image Ne morem verjet kako hitro gre čas. Se mi zdi kot da je bilo včeraj ko mi je javila sestrična, da je rodila in naj pridem v porodnišnico jih pogledat...Že nekaj ur po porodu sem držala to malo rožico v naročju, zdaj pa ima že 7 let...user posted image user posted image user posted image

Pri meni se ne dogaja nič konkretnega, kakšen dan me bolj boli v medenici, kak dan pa nič. Naša user posted image se je tudi ful umirila, upam da pridno raste, pridobiva na teži in energiji, da pride čimprej na svet.

CSD dobila nakazilo namesto paketa kot smo hoteli...in dobila odločbo za porodniško 601 € bruto...kok naj bi to znašalo neto?? A ste vse dobile sam za 3 mesece odločbo??? Kaj pol treba spet kakšne papirje oddajat ali sami podaljšajo do konca???

Uživajte v lepem vremenu...pri nas je malo pretoplo za bit zunaj...

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.8.2011 11:25:14   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

CSD dobila nakazilo namesto paketa kot smo hoteli...in dobila odločbo za porodniško 601 € bruto...kok naj bi to znašalo neto?? A ste vse dobile sam za 3 mesece odločbo??? Kaj pol treba spet kakšne papirje oddajat ali sami podaljšajo do konca???

Koliko boš dejansko dobila si lahko izračunaš tukaj: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp
Kar se odločb tiče naj bi vse dobile odločbo v dveh delih - prva je za koriščenje porodniškega dopusta (mislim da 105 dni), ki jih ne more koristiti nihče drug kot mati. Za drugi del pa dobiš drugo odločbo (pri nas jo pošljejo naknadno in ni treba urejati dodatne papirologije).

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.8.2011 11:33:48   
daka
Evo mene s pregleda.Na pregledu ctg vse OK,pa tudi moje mere.Ko pa G vprašam koliko je težka mi reče ,da tega pa danes ni meril.Vprašal me je,če je bilo kaj narobe v prejšnjih nosečnostih.(v prvi je hčerka bila težka 2500g).No pa bova izmerila.In meri ...ja pa je res tudi ta bolj lahka.V 35/3 je težka 2050g.Tako,da če pomislim da je teža  kasneje še manjša ....Zelo me skrbi.Čez en teden imam KO in če ne pridobi na teži bojo naredili urgentni CR.Punce moje jokam že vso jutrouser posted image .Sem vprašala,če lahko pripomorem k temu da bo naslednje dni pridobivala na teži,pa so mi rekli da ne morem sama nič storiti.
Moj naslednji pregled je 25.8.Upam,da bo pikica pridobila na teži.
Lepo se imejte!!

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.8.2011 11:36:11   
Jessy82
Živjo!

Čestitke vsem mamicam, ki so nas prehitele user posted image .

Javljam, da sem bila včeraj na pregledu pri G (nadomestni), sem imela povišan pritisk 140/90 in malce premalo razgibano krivuljo na CTG-ju in me je z napotnico (preeklamsija) poslala se pokazat v P. Tam so mi še enkrat naredile CTG, mal sem se sem in tja obračala, pa se je potem zgleda user posted image zbudil. Potem so mi še enkrat zmerile pritisk in je bil 110/70 in je rekla, da nima smisla, da me zadržijo. Tudi otekam ne, urin je bil pa BP. Si moram merit 3x na dan pritisk in it naslednji teden nazaj k svoji G na pregled. Moje G pa ni in jo bo, kakor sem včeraj slišala, samo še enkrat nadomeščala ta, ki je bila včeraj. Kaj naj potem, ne vem. Se grem pokazat v P? No, bom javila kdaj bo naslednji pregled, ko dobim ordinacijo pri G.

Tudi moj user posted image se je zgleda že mal umiril, za vikend je bil/a še zelo živahen.

Mene tudi bega misel na to ali bom vedela kdaj moram it v P. Ok, če bo voda odtekla bom vedela, popadki pa .... Že zdaj večkrat čutim dokaj močne krče, podobne menstrualnim, ampak se potem vedno umirijo.

Srečka84, odločbo dobiš pa potem še eno, po preteku 105 dni, ker gre potem za nego in varstvo otroka (260 dni) in ne več za porodniški dopust.

Malinov čaj pijem, ko se spomnim user posted image , pa tudi ni mi najbolj dober user posted image . Ampak potrpim.

Dudo imam pripravljeno (ne še sterilizirano), jo bo potem user posted image , če bo potrebno. Flaške še nisem kupila.

Upam, da v Celju v P ne šparajo tako z materialom, imam pripravljen samo en paket vložkov!!!

Kompletek iz porodnišnice mi je skvačkala mami, ni preveč vroč, bom pa potem videla kakšno bo vreme in bom spodaj dala bodi z dolgimi oz. s kratkimi rokavi. Itak zraven bombažne žabice, nogavičke in kapico. Zraven bo pa tudi v lupinici pripravljena dekica (za vsak slučaj).

Lp user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.8.2011 11:42:20   
srecka84
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 23.08. in 25.8. na PDP, Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 22.08. in 24.08.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 25.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 22.8., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 23.8., štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , 22.08
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 25.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 26.08., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8.

ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RR,   Luka ( 3830g, 49cm), 19dni pred pdp

user posted image : 1 user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.8.2011 11:57:14   
URSY33
Daka držim pesti, da tvoj sonček čimveč pridobi na teži.

Srečka84 ja jaz bom začela pit malinov čaj v nedeljo, ko dopolnim 38 tednov.Pri prvi nosečnosti sem ga tudi pila.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi otroku kupili rabljeno igračo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!