|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
17.8.2011 12:47:53   
jejhata
Še čestitke od mene tahitrim mamicam. user posted image  Se vama je pa res mudilo! user posted image  No in ravno fantki so pohiteli, ko naj bi bili bolj leni?!
Tudi jaz upam, da bo čimprej za mano, ker me že vse boli. Jaz pričakujem cca 4-kilsko štruco; prvi je bil 4080g in 56cm, zato pravijo, naj se kar pripravim, da bo ta še večji (že pred dvemi tedni je bil cca 3300g). Imamo pa že v glavnem pripravljeno gnezdo za novega člana. Prebeljeno zgornje nadstopje in stopnišče, voziček opran, cotke zložene, posteljice sestavljene, stol za dojenje tudi, prvi paket plenic Pampers 3-6kg že čaka, previjalno komodo z banjico pa dobim v petek, v soboto pa še prebelimo spodnje prostore in potem še generalka s čiščenjem.
Če me prime ponoči imam že dogovorjeno varstvo za Luka. 
Moja G pride šele 22.8. z dopusta, tako da prej ne bom vedela nič konkretnega. Jutri imam sicer CTG, a tam naredijo potem samo UZ in nadomestni G reče samo "vse normalno" (ne zmeri, oz. se ne dogovarjamo za kake pospeške poroda..).
Tedy si že prišla z gobarjenja? Tudi mene še zanese v gozd, da si naberem kaj za v lonec.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
17.8.2011 13:16:42   
izola05
Čestitke teni in ninalars za fantičke!

Mene pa za nima če ima katera izkušnje z akupunkturo pred porodom. Izvajajo jo v termah Dobrna.
Jaz sem se prijavla, menda da pospeši čas poroda in olajša bolečine.

Drugače me pa čaka še nekaj malenkosti, ki jih moram pripravit za dojenčka. Moram sestavit postljico, si pripravit torbo za porodnišnico in prelikat še nekaj oblačilc. Pa nimam dsti volje ker je taoooo vroče.
Kako pa kaj ve prenašate vročino. Jaz po hiši hodim kar v spodnjem perilu.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
17.8.2011 14:07:10   
2.2.
jaz grem pa vsako uro pod hladen tuš no saj sem neumna kaj si klime ne prižgem.

(odgovor članu izola05)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
17.8.2011 14:37:59   
*žurerka*
OJLA mene me pa danes že od ponoči ščapi..je pa še čist przgodaj se mi zdi..imam še cel mesec do roka user posted image  me ful boli v trebuhu pa v križu... 6 popadkov na 5 minut pol spet ful časa nič in se ponovi user posted image user posted image kaj bi ve rekle na to user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
17.8.2011 15:00:28   
Pelija
Žurerka, če se bo stopnjevalo, potem bo verjetno treba it, lahko pa se vse skupaj preneha. Počivaj, če ne bi še šla.

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
17.8.2011 15:22:42   
nepremagljiva
žurerka jaz bi se šla raje pokazat. Ne rabiš ravno paničarit, samo vseeno raje pojdi in boš mirna. Mogoče imaš samo lažne popadke, lahko pa to tudi nakazuje, da se otroček ne počuti ok. 

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
17.8.2011 15:28:28   
Shamsia
žurerka meni je dohrat reku, da če več kot 5 popadkov v eni uri, nej vseeno pridem. Če ne drucga, ti lahk kej ustavjo. Čeprou, če maš še en mesec, po moje ne bi dosti nardili, odvisno, kolšn je kej otroček. po 36. tednu itak ne šteje več kot nedenošen. Jest bi šla no, lih tolko, da si bolj mirna.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
17.8.2011 15:28:29   
Shamsia
žurerka meni je dohrat reku, da če več kot 5 popadkov v eni uri, nej vseeno pridem. Če ne drucga, ti lahk kej ustavjo. Čeprou, če maš še en mesec, po moje ne bi dosti nardili, odvisno, kolšn je kej otroček. po 36. tednu itak ne šteje več kot nedenošen. Jest bi šla no, lih tolko, da si bolj mirna.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
17.8.2011 15:29:54   
Shamsia
jooooj ej - a ve katera, zakaj meni vsak post nalima 2X? A ga tut ve vidte dvakrat? Za popiz***no!

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
17.8.2011 15:29:55   
Shamsia
jooooj ej - a ve katera, zakaj meni vsak post nalima 2X? A ga tut ve vidte dvakrat? Za popiz***no!

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.8.2011 16:46:43   
barbara85
Ojla!
Tako pa sem tudi jaz prišla iz porodnišnice z mojo lepo malo princesko Zalo! V soboto mi je odtekla voda, v nedeljo 14.8. pa sem rodila ob pol 3 zjutraj, imela sem svoje popadke in vse skupaj trajalo 4 ure, se je Zali mudilouser posted image ! Težka je bila 2620g in velika 47 cm, lepa mala štručka! Šivana nisem bila! Malo bolj so jo meli pod nadzorom, ker je rojena 3 tedne prej ampak je prava borka, sva brez problema šli danes domov, ker zelo lepo papa in se redi, pa vse je OK z njo! V Celju sem rodila in sem zelo zadovoljna, babice so super, sestre, uglavno same pohvale!!!
Tak zdaj pa grem počivat, ker ponoči ni blo spanca, sma skoz papale!
Pa čestitke Teni in Ninilars!

Papa                  

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
17.8.2011 16:51:15   
Anonimen
Pozdravljene!

Punce poglejte kaj sem našla.. Mogoče katera išče kaj takega http://www.gugu.si/prodaja.html?page=show_ad&adid=8787&catid=316

(odgovor članu bimba7277)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
17.8.2011 16:51:37   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: barbara85

Ojla!
Tako pa sem tudi jaz prišla iz porodnišnice z mojo lepo malo princesko Zalo! V soboto mi je odtekla voda, v nedeljo 14.8. pa sem rodila ob pol 3 zjutraj, imela sem svoje popadke in vse skupaj trajalo 4 ure, se je Zali mudilouser posted image ! Težka je bila 2620g in velika 47 cm, lepa mala štručka! Šivana nisem bila! Malo bolj so jo meli pod nadzorom, ker je rojena 3 tedne prej ampak je prava borka, sva brez problema šli danes domov, ker zelo lepo papa in se redi, pa vse je OK z njo! V Celju sem rodila in sem zelo zadovoljna, babice so super, sestre, uglavno same pohvale!!!

Papa                  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.8.2011 16:55:02   
nepremagljiva
O glej, še ena ki je prehitevala po desni! Pa prav, da je še kakšna punčka, da ne bo samih fantov. user posted image
barbara čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.8.2011 16:55:21   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: barbara85

Ojla!

Papa                  

Iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice user posted image user posted image user posted image ... Želim vam veliko zdravja, ljubezni, sreče, carkljanja in prespanih noči...

< Sporočilo je popravil ANDMIL -- 17.8.2011 16:56:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.8.2011 16:55:36   
Krysia
barbara85, čestitke za princesko Zalo! Vse dobro in veliko lepih skupnih trenutkov!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.8.2011 16:58:52   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Shamsia

Vidim vse dvojno... user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da včasih ta rr forum malo šteka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.8.2011 16:59:21   
jejhata
Bravo Barbara85! Pa je že 2:23. Me veseli, da si zadovoljna s celjsko porodnišnico, ker do zdaj jih tudi jaz lahko samo hvalim! Upam, da bom kmalu tudi jaz na koncu seznama....

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.8.2011 17:01:46   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: *žurerka*

OJLA mene me pa danes že od ponoči ščapi..je pa še čist przgodaj se mi zdi..imam še cel mesec do roka user posted image  me ful boli v trebuhu pa v križu... 6 popadkov na 5 minut pol spet ful časa nič in se ponovi user posted image user posted image kaj bi ve rekle na to user posted image

Jaz bi rekla, da so lažni popadki in, da pojdi počivati... Če se pa stanje čez nekaj ur ne bo umirilo oziroma, če se bodo bolečine stopnjevale pa bi se šla pokazat...

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.8.2011 17:05:14   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: izola05

Čestitke teni in ninalars za fantičke!

Mene pa za nima če ima katera izkušnje z akupunkturo pred porodom. Izvajajo jo v termah Dobrna.
Jaz sem se prijavla, menda da pospeši čas poroda in olajša bolečine.

Drugače me pa čaka še nekaj malenkosti, ki jih moram pripravit za dojenčka. Moram sestavit postljico, si pripravit torbo za porodnišnico in prelikat še nekaj oblačilc. Pa nimam dsti volje ker je taoooo vroče.
Kako pa kaj ve prenašate vročino. Jaz po hiši hodim kar v spodnjem perilu.

Vročina - skrivam se v senčki ali v stanovanju v bližini klime... Menda bo drug teden še bolj vroče... Pa sem mislila, da je že konec tistega res vročega poletja... user posted image

(odgovor članu izola05)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.8.2011 17:05:53   
modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Jaz bi rekla, da so lažni popadki in, da pojdi počivati... Če se pa stanje čez nekaj ur ne bo umirilo oziroma, če se bodo bolečine stopnjevale pa bi se šla pokazat...

se podpišemuser posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.8.2011 17:06:31   
modrimedo
čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.8.2011 17:07:10   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Zgleda da so to res lažni popadki, upam, da počivaš, sam če se ti bo še zvečer tko dogajal, pejt raje u porodnišnico. Tako sem jaz nazadnje naredila.

No tiste, ki boste rodile v Ljubljanski porodnišnici. Danes nam je na dekompresiji, ko je ena uprašala glede sp. hlač in vložkov. Od kar imajo novo vodstvo se je začelo full varčevat, dobiš samo en paket vložkov za čas bivanja in ene mrežaste hlačke, tako da je rekla naj mamo s seboj vse to, kr tudi tiste vložke ki jih dobimo, da niso dobri, če maš prerezan presredek.  Pa da so od vir 80 boljši neki zloženci, ki se jih dobi v sanolaborju oz tosami, so malo širši in so baje super, ko imaš čiščo močno.

< Sporočilo je popravil Pigy -- 17.8.2011 17:10:14 >

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.8.2011 17:13:29   
*tedy*
čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

jejhata smo se najedli gobic in še celo domov smo jih nekaj prinesli. Tako da za kakšno juhico in rižoto jih bo še. Zdej pa moram res nehat s potepanjem da me kaj ne prehiti. Danes končajo z beljenjem ,jutri končno malemu sestavimo sobico potem pa še (vsaj zame  v temle stanju)  najtežji del pomivanje oken v  zimskem vrtu.
Bi pa se šla še malo namočit na Krk pa bom počakala do ponedeljka  ko imam kontrolo da vidim kaj bo rekla. Sej najbolj zoprno mi je vožnja, ker imam skoz lažne popadke in so včasih že zelo moteči.

Punce uživajte še zadnje dneve-tedne s trebuščkomuser posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.8.2011 17:37:00   
lily81
juhuuser posted image user posted image user posted image barbara čestitkeuser posted image user posted image ¨veliko zdravja, smejanja in crkljanjauser posted image user posted image

pigy-drži glede šparanja v porodnišnici lj.- danes me kliče prijateljica, ki je rodila v ponedeljek in je rekla, da so dobile kr ene vložke, ki niso za nikamor  in ene hlačke na danuser posted image user posted image -kje so se spravil šparat..sramota..

tista bolečina od včeraj mi je po tušu popustila..in zdaj sem full fajn-čutim olajšanje- če ne bi malega čutila bi že paniko naredila, ker se danes ne počutim nosečo.. Šele zdaj se zavedam, kako mi vsi pametujejeo pa ne toliko okoli skakat, pa sama v avtu..pa sem se vsem smejala- če včeraj ko me je uščipnilo ne bi bila ravno na parkingu-se garant neki zgodi...take bolečine pa še ne..še žmigavca nisem bila sposobna prižgat..sem čisto mokra postala..uf..ne bi več.. imam jutri pregled pa ctg, pa jo bom prosila, če me pogleda, če se kaj dogaja..tile lažni popadki me pošteno jezijouser posted image user posted image

upam, da vročina malo popusti, ker se mi čisto nič ne gre v porodnišnico..si predstavljate v tistih haljah debelih vročih.. študiram, da bi si šla ene tri tanke srajčke kupit..baje, da bo ta vročinski val vse do konca avgusta..jaz pa imam 1.9.rok..torej mi ne uide..upam, da se motijo in bo od drugega tedna spet hladneje..

lepo podite..če nam katera uide, naj jo pa čim manj boliuser posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?