|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
15.8.2011 20:40:14   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

IZVIRNO SPOROČILO: Dorianna

IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

Punce, a katera od vas že pije malinov čaj??? Koliko na dan??? Meni je ginekolog omenu, da lahko začnem pit pa sem ga pozabila vprašat koliko na dan...user posted image user posted image user posted image

Sej ti ga ne rabiš, ker boš itak kmalu šla v Rim. user posted image user posted image user posted image

Resno: ne vem, ker se mi zdi, da ne nuca. Ga nisem pila niti v prvo niti sedaj.

Hehe, omenil je da bi mi lahko že sprožil danes porod pa je reku da naj pocaka do ponedeljka, če bi uspel mat.vrat še malo se zmehčat .... vse bi poskusila narest, da se v ponedeljek zgodi to kar komi čakam....ali po naravni poti ali pa da mi sprožijo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečkice, sej jst vem, da bi vse me rade že crtale naše sončke. Ne pozabite da smo komaj v avgustu, me smo pa septembrke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sezona je že odprta, no katera bo naslednja...............Pa tale, ki ima dvojčka, je pomoje tud že rodila.......

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.8.2011 20:41:33   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Do naslednjega bi bila pa res kriza. Sicer pa še imam čas, če se bo tako hitro odvijalo kot prvič in drugič. Še kako uro imam čas, da me zagrabi, pa na brzino porihtamo. user posted image Eh, odprta sem pa jaz že tudi - v sredo 2 cm, ne vem kak je zdaj, ampak to še ni nič.user posted image

Aha, ti hočeš, da ob jutranji kavici preberemo tako veselo novico user posted image user posted image user posted image . Pustimo se presenetit.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.8.2011 20:46:15   
carly
Sem se prejle spomnile da ste malo nazaj govorile o modrčkih za dojenje.Jest sem si ga naročila na www.alisa.si pa še spodnjo majčko za dojit, upam da mi bo prov, sem pa naročala ravno ta vikend tako da še nimam doma.Pa imajo tudi ta velike številke, sem šla prov prevert, men je sicer 85c čist dovolj.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.8.2011 20:49:40   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Sem se prejle spomnile da ste malo nazaj govorile o modrčkih za dojenje.Jest sem si ga naročila na www.alisa.si pa še spodnjo majčko za dojit, upam da mi bo prov, sem pa naročala ravno ta vikend tako da še nimam doma.Pa imajo tudi ta velike številke, sem šla prov prevert, men je sicer 85c čist dovolj.

ta pa mi tudi ne pride ušoštev, kr nimajo košarice A user posted image user posted image user posted image user posted image . Kok bi raje vidla da mam prevelike, kot tako majhne. Sem gledala in v dm-u in mullerju, zame ne obstaja. Tako da si bom najveretneje kupila navadnega 90A. Košarica B mi je prevelika in to full.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.8.2011 20:56:58   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Do naslednjega bi bila pa res kriza. Sicer pa še imam čas, če se bo tako hitro odvijalo kot prvič in drugič. Še kako uro imam čas, da me zagrabi, pa na brzino porihtamo. user posted image Eh, odprta sem pa jaz že tudi - v sredo 2 cm, ne vem kak je zdaj, ampak to še ni nič.user posted image

Aha, ti hočeš, da ob jutranji kavici preberemo tako veselo novico user posted image user posted image user posted image . Pustimo se presenetit.

Ne bi bilo slabo, ne? Saj druga me ne muči, ampak se mi zdi, da bo nedelja potem full kritična glede spanja in vsega, ko bom točno vedela, da grem naslednji dan rodit. Zato bi raje, da se prej kaj zgodi.user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.8.2011 21:08:10   
karin82

ta pa mi tudi ne pride ušoštev, kr nimajo košarice A user posted image user posted image user posted image user posted image . Kok bi raje vidla da mam prevelike, kot tako majhne. Sem gledala in v dm-u in mullerju, zame ne obstaja. Tako da si bom najveretneje kupila navadnega 90A. Košarica B mi je prevelika in to full.

Jaz mam tud zelo majhne in sem v prvi nosečnosti mislila, da mi bo košarca B prevelika, zato nisem nič kupovala, potem pa so mi drugi dan v porodnišnici tok zrasle, naval mleka pa to, da mi je bila košarica B kot ulita, pa še tiste blazinice sem imela  notr, ker sem imela tok mleka in je bilo čist ok. Mogoče je dobro da počakaš in potem dragega pošlješ v nabavo. Vsaj jaz sem tako naredila. Je pa vsekakor tak modrček veliko bolj praktičen.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.8.2011 21:31:04   
Pigy

Ne bi bilo slabo, ne? Saj druga me ne muči, ampak se mi zdi, da bo nedelja potem full kritična glede spanja in vsega, ko bom točno vedela, da grem naslednji dan rodit. Zato bi raje, da se prej kaj zgodi.user posted image

No, bom vsako jutro komi čakala jutranjo kavico, da vidim, ali ti je upelo.  Drugače boš imela pa v nedeljo najlepše priprave na najlepši dan v tednu user posted image user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: karin82
ta pa mi tudi ne pride ušoštev, kr nimajo košarice A . Kok bi raje vidla da mam prevelike, kot tako majhne. Sem gledala in v dm-u in mullerju, zame ne obstaja. Tako da si bom najveretneje kupila navadnega 90A. Košarica B mi je prevelika in to full.

Jaz mam tud zelo majhne in sem v prvi nosečnosti mislila, da mi bo košarca B prevelika, zato nisem nič kupovala, potem pa so mi drugi dan v porodnišnici tok zrasle, naval mleka pa to, da mi je bila košarica B kot ulita, pa še tiste blazinice sem imela  notr, ker sem imela tok mleka in je bilo čist ok. Mogoče je dobro da počakaš in potem dragega pošlješ v nabavo. Vsaj jaz sem tako naredila. Je pa vsekakor tak modrček veliko bolj praktičen.

Ko bi mi vsaj tok zrastle, bi bla full vesela. Bom počakala, pa mojga poslala v šoping. user posted image Blazince mam pa itak že doma.

A še kateri tok otrok kolca? Se mi zdi, da moja skoz. Prej popoldne ko sem jedla je, zdej pa spet. Se mi prav smili. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.8.2011 7:31:00   
carly
No Teni je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image . 16.8. ob 4.06 se je rodil Luka velik 49cm in težak 3830g. Še enkrat čestitke Teniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.8.2011 7:32:36   
carly
Zdej se pa lahko ena javi, ki bo vodila seznam rojstevuser posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.8.2011 7:33:45   
Pigy

No Teni je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image . 16.8. ob 4.06 se je rodil Luka velik 49cm in težak 3830g. Še enkrat čestitke Teniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa sem ob jutranji kavici prebrala prečudovito novico. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pigy -- 16.8.2011 7:36:23 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
16.8.2011 7:40:52   
*alja*
Teni RR iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa veselo cartajte user posted image

Kje boste kupovale plenice? Ste že kaj preračunavale kje so cenejše?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
16.8.2011 7:43:00   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*
Kje boste kupovale plenice? Ste že kaj preračunavale kje so cenejše?

Baje da so v Mullerju najcenejše njihove plenice in so dobre, tko da bom verjetno njihove probala.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
16.8.2011 7:46:23   
carly
Jest bom za začetek kar Pamperske, samo morajo biti Nemške ne Poljske.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
16.8.2011 7:50:58   
Pigy
v čem pa je razlika nemške ali poljske?

No moj je kupil en paketek v Nemčiji, tko da so pomoje nemškeuser posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
16.8.2011 7:57:57   
Dorianna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A to čist res??? Uauuuuuuuuuuuuuuu.... ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ga imamo, prvega neučakanega septembrčka.
Drugače pa 1user posted image : 0user posted image za fante. user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
16.8.2011 8:04:09   
kristi07
Jeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjj, čestitke Teniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

September se bliža in začelo se je na polno že dogajati user posted image

kako lepo je prebrati tako lepe novice že tako zgodaj zjutraj user posted image

kar se pa tiče modrčkov za dojenje ; a ste šle pogledat v mother care v BTC? mislim da sem zadnjič videla tudi košarice A in to kar nekaj izbire. Jaz sem imela tudi probleme z modrčki, ker imam velik obseg, pa nikjer niso imeli več kot 95-100, no v Mother care pa sem jih dobila, pa tudi cena ni bila tako grozna, 2 modrčka sta bila 35 EUR-ovuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
16.8.2011 8:13:31   
nepremagljiva

O kakšna lepa novička! Čestitke!!!

< Sporočilo je popravil nepremagljiva -- 16.8.2011 8:17:36 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
16.8.2011 8:14:17   
srecka84
user posted image

16.8.2011    TeniRR - Luka (3830g, 49cm) user posted image

< Sporočilo je popravil srecka84 -- 16.8.2011 8:28:39 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
16.8.2011 8:19:39   
kristi07
srečka84, en majhen popravek, pubec od Teni je imel 3830g user posted image

pa na FB skupini je objavila še ena, da je 3.8. rodila fantka Larsa, težkega 2900g in velikega 49cm,
samo ne vemo njenega nicka tukaj na RR.

si pa zelo pridna, da si začela evidenco rojstev user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
16.8.2011 8:19:56   
nepremagljiva
No ja, sem mislila eno lepo čestitko prilepit pa ne gre. user posted image
Še malo, pa grem za Teni. Danes me čaka pregled. Verjetno še CTG. Tak, pa me je prehitela. Bo ona šla takrat domov, ko jaz pridem. user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
16.8.2011 8:21:46   
anschk
Dobro jutro!
Wuuuuhuuuuu pa je res lepa novica za dobro jutro tole...Čestitke Teni!!
Drugače pa imam danes pregled in upam da pokukava z uz če se je naš pobalinček že prav obrnil...Sama nikakor ne morm določit kako leži. Včasih se mi zdi da je ok in da čutim kolcanje res čisto spodaj, potem pa me brcne in se mi tut zdi da je čist spodej...Skratka ne znam določit. :)
Želim en čudovit dan vsem

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
16.8.2011 8:23:26   
josephine27
Teni čestirke za fantka user posted image user posted image user posted image . Jaz navijam za fanteuser posted image

modrčke za dojenje sem kupila od Lisce kar po njihovi spletni strani, ko so imeli brezplačno dostavo. imam kar veliko številko in se mi ni dalo po trgovinah letah. tam kjer sem pogledala nikjer niso imeli moje št. pa so sicer rekli da lahko naročijo. kupila sem dva. meni so super ker mi njihovi modeli res super stojijo. res so mal  dražji ampak v prvi nosečnosti sem imela enga od lisce in dva druga ( ki sta bila res poceni) pa ni bilo primerjave za nosit.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
16.8.2011 8:29:27   
panja
user posted image

Čestitke TENI!!!!

Veliko zdravja in nepozabnega cartanja želim!

user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
16.8.2011 8:30:39   
srecka84
IZVIRNO SPOROČILO: kristi07

srečka84, en majhen popravek, pubec od Teni je imel 3830g user posted image

pa na FB skupini je objavila še ena, da je 3.8. rodila fantka Larsa, težkega 2900g in velikega 49cm,
samo ne vemo njenega nicka tukaj na RR.

si pa zelo pridna, da si začela evidenco rojstev user posted image

Popravljeno! user posted image Hvala

Vem da je ena napisala da je rodila sam ne vem katera ko izvem bom napisala... user posted image

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.8.2011 8:35:38   
srecka84

user posted image

03.8.2011    Katarina - Lars (2900g, 49cm) user posted image
16.8.2011
    TeniRR - Luka (3830g, 49cm) user posted image

2 user posted image : 0user posted image

< Sporočilo je popravil srecka84 -- 16.8.2011 8:36:17 >

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?