|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
10.8.2011 13:33:14   
2.2.
po današnji neprespani noči imam toliko elana v sebi sem zdaj vložila čez 20kozarcev paprike kosilo je napol skuhano, zdaj sem si malo oddahnila in si prelistala reklame-koliko lepih stvari za opremit stanovanje, samo ni dindinauser posted image .
še malo pa pride moj škratek iz vrtca pa možek iz službe, kaj se bo delalo pop. pa nevem jaz sem itak  bolj za rezervo oz za št. pri hiši.

(odgovor članu Princess_)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.8.2011 13:37:01   
panja
2.2. - pohvalno! user posted image za vse opravljeno. Za številko pri hiši pa skoraj ne verjamem, če si tako pridna!

user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.8.2011 14:02:35   
2.2.
ah saj to ni glih vsak dan no razen obveznega kuhanja in še kakšna malenkost ki ne gre brez nas žensk.
saj zdaj se grem pa malo uleč da malo začne user posted image  brcat, nima niti on časa če sem skoz v šusu.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.8.2011 14:02:36   
Dorianna
mrežaste hlačke se da naročiti tudi tukaj:
http://www.tosama-trgovina.si/a/c165/1204_Mrezaste-hlacke-to-to-mama-M

IZVIRNO SPOROČILO: Princess_

a je res, da v ljubljanski porodnišnici šparajo s tem in dobiš samo 1-2 na dan...in tudi toliko brisač??? a ima katera izkušnje glede tega??

Ko sem bila tam zadnjikrat gostja user posted image (v l.09) nisem dobila tega občutka, da bi kaj hudo šparali s čim. Kar sem potrebovala sem vedno dobila, ko sem prosila.

Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.8.2011 14:09:29   
anastazia
hemoroidi in migrena!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.8.2011 14:41:35   
issa
pozdravljene!!
no tako končno sma porihtala stanovanje,.. prefarbala vse fleke po stenah user posted image user posted image , pojstejico sestavila (čez vikend operem še posteljino) previjalno zrihtala, otroško sobo in dnevno prestavla, zdaj sem pa samo še finiširala s čiščenjem..fertik..user posted image user posted image user posted image zdaj pa počasi še samo cotike operemo in zlikamo, pol pa lahko user posted image pride....user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da me je to gnezdenje totalnoma prevzelo..user posted image user posted image user posted image user posted image heheh ne vem od kod mi energije....user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa se jutri zelo veselim pregleda, končno bom spet videla user posted image ...
joj kako ste pridne s pisanjem, vas morem še malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.8.2011 15:29:56   
Pigy
Samo na hitro da se vam oglasim, potem letim ležat, saj sem pošteno utrujena. Šoping v Mullerju in kavica s kolegico odpadeta, pač drugič, zdej je bolj pomembno da počivam.  Pa na dekompresiji sem spoznala še eno septembrko, ki ima 2.9. rok user posted image .

Primankuje mi full železa, tako da sem dobila sirup, pa še naprej moram jemati boscupan, pa še za zgago lahko normalno jem rupurut (hvala za odgovor včeri andmil user posted image ). Strogo ležanje na levem vratu. Pa celo tri popadki so se pokazali, samo ne vem zakaj me ni vaginalno pregledala, če se odpiram.

No mi je pa omenila, da se zna zgodit da bom rodila že pred septembrom, no upam, da ne, kr mi avgust ne leži in da se s tem strinja tudi mala miss user posted image user posted image user posted image . Sej mi je načeloma vseeno, samo da bo z njo in mano vse ok, pa ni važno kdaj pride.

Sem bila pa spet na ctg-ju in sta dve nosečki šli rodit. Od ene partner je šel na cigaret in ko se je vračal i cigareta je uni sestri ki ga je čakala začel jamrat: joj, kako bom rodil? pa čist rdeč v obraz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo se kr vse tam nasmehnile.

Naslednji pregled 24.8, takrat je pa rekla da bo videla al bo mala miss avgustovka ali septembrka.

Uživajte v popoldnevu.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.8.2011 15:45:01   
lily81
hej..

Bila na pregledu- vse ok.. plodovnice še dovolj, ctg ok- nič posebnega.. dobila sem canesten svečke za tri dni, ker imam izcedek.. drug teden mi bo jemala bris za streptokok..to je to..

Jaz pa sem misla- glede na vse špikanje itd, da me bo kar poslala v porodnišnicouser posted image user posted image - mater sem neučakana..

Naslednji pregled 18.8

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.8.2011 16:03:36   
barbara85
Ojla!
Se oglašam po dolgem času!
Sem bla v pon. pri G in je rekla da moja biba ni od zadnjega pregleda nič dobila na teži, zato me je poslala v porodnišnico v Celje, ker bom tam rodila in poznam glavno babico! Tak da sem takoj zjutraj v torek šla tja oz. me je tašča peljala za vsak slučaj! In seveda sem mogla ostat na opazovanju, ker je dete res malo bolj majhno 2300g in v maternični ustavi, ter 1 cm odprta! CTG je bil skoz super in danes ko me je pogledala ena druga je rekla, da sicer je res bolj majhna ampak, da je nič ne ogroža, samo zelo morem počivat in potem se danes teden vrnem na kontrolo! 22.8. mam pa kontrolo pri svoji G! Me je včerej čist panika, ko mi je rekla da morem ostat, ker nisem mela nič s sabo, si nisem misla da bom ostala, pa še mal so me prestrašle, da če se nebi vredu razvijala, da bi mi sprožli porod, ker bi si dete vzunej prej k sebi prišlo!   
No zdej bom počivala 100 na uro, pa upam da bo z mojo bibico vse vredu! Sem bla pa tam edina, ki sem v 36t in 5dni in si še nisem želela rodit, ker večina so vse čez rok in že komej čakajo, da se kaj začne! 

Drugač pa jst bom maternične celice darovala v javno banko, samo paket še čakam!         
Pa zdej si morem pa res vse pripravit za prihod najine bibe, če res slučajno grem prej rodit!

Tak zdej grem pa spat, ker je blo ponoči v porodnišnici katastrofa, vse me boli od pojstle, pa mal so živčki delali!

Lepo bodite, pa čuvajte se, zdej gre zares!!!

papa

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.8.2011 17:25:51   
Krysia
issa in 2.2, vidve sta pa pridni s pospravljanjem in pripravljanjem ... user posted image user posted image

Pa čestitke vsem, ki ste prišle s pregledov z dobrimi novičkami!

barbara85, ti pa res počivaj in zdrži še vsaj kakšen teden ali dva! Ti pa čist verjamem, da te je stisnilo, ko so ti rekli, da moraš ostat v P - jaz sem v prvo rodila pri 38t 3d, pa sem bila čist v šoku, ko mi je rekla, da grem kar rodit (nisem čutila nobenih popadkov, šla sem se pa pokazat, ker nisem vedela, a mi odteka voda al ne  - pa so ugotovil, da ne). Sem bila pa odprta 4 cm in materničnega vratu ni bilo več - je bilo vse že zmehčano ...
Enako glede počivanja velja tudi zate, pigy!

anastazia, kakšna kombinacija pa je to? Naj vsaj migrena čimprej mine!

Princess_, v LJ porodnišnici je blo 3 leta nazaj tko, da ti stvari na zalogo res niso dali v sobo, ampak če si rekel, si pa vse dobil. Aja, edin za vložke so takrat rekli, da pač vsaki pripadata 2 pakiranji - jst sem mela za vsak slučaj še svoje s sabo, pa jih nisem rabila ...

Mi smo pa danes spali do 7:20 (naš triletnik drugač vsatja okrog 6h, danes je pa pošteno potegnil, tako da smo morali kar mal pohitet za v vrtec). Na srečo v tej nosečnosti nimam tako pogostih onočnih obiskov WC-ja kot v prvi - zdej grem na wc preden grem spat (okol polnoči al pa mal prej) potem pa zjutraj okrog pol šestih, tako da ni neke hude sile ... ampak se rajši ne bom hvalila, da ne bom že danes ponoči letela na wc vsako uro ... je pa seveda čez dan čisto drugače. Včasih grem na wc, pa se usedem na kavč, pa se mi zdi, da bi morala spet lulat ... ne vem, kaj tale naša miška počne z mojim mehurjem - po moje ga ima za blazino ...

Pa ne vem, kaj je letos s temi CSD-ji, a so vsi naspidirani al kaj: v ponedeljek sem oddala papirje, danes sem že dobila odločbo - višina porodniške me je prijetno presenetila. Sicer ne vem točno, koliko bo neto, ampak je bruto znesek kar prijazen ...

Tako, zdej se grem pa igrat z avti user posted image

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.8.2011 18:16:36   
Teni_
Evo, da se javi po pregledu. Vse ok, odprta 2 cm, vse zmehčano. Če se prej samo ne začne, grem 22.8. noter, da mi sprožijo. Danes ga je nmerila na 4100 g, oz. +/- 500 g in bodo zaradi tega sprožili, ampak je rekla, da se bo verjetno prej kaj začelo samo od sebe, glede na stanje.

Bi prosila, če lahko katera uredi seznm z novimi datumi pregledov, ker me internet ven meče in mi ne gre.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.8.2011 18:24:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.8.2011 18:42:04   
carly
ojla, vidim da je nekaterim že začelo malo dogajati, me prov zanima katera bo prva?
Vidim, da vas veliko matra otrdevanje trebuha, mene je v prvi in drugi nosečnosti tudi ful, zadnja dva meseca vsak dan tudi po več kot 10x, zdej sem pa že pred časom si začela delat sadno-zelenjavne soke pa s tem nimam nobenih problemov, mogoče otrdi kdaj pa kdaj če ful migam.Tko da zgleda, da z vso to svežo zelenjavo in sadjem telo dobi kar mi je v prejšnjih nos. manjkalo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.8.2011 19:33:22   
Princess1
No da se na hitrico javim, smo včeraj sestavili otroško sobico tko, da user posted image . Zdej pričneva z mami delat generalko stanovanja in nadnje bom pustila otroško, ker bi rada, da se mal zlufta.

Je pa ful lepo izpadlo, tko, da jupiiii!

Otrdevanje trebuha - meni zadnja dva dneva malo bolj otrdeva. Jst si samo govorim, da moram počivat še do konca drugega tedna, ker pol moj g že pride z dopusta user posted image  in se bom takoj bolš počutila.

No pa se je res že začelo obdobje ko bomo pisale tukaj gor samo še katera je rodila in kakšne izkušnje je imela.

Jupii! Se spomnim, ko smo pisale o pluskih, zdej pa že rojevanje..superca

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.8.2011 20:02:01   
2.2.
no teni zame si ti še vedno na 1 listi da boš odprla sezono

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.8.2011 20:16:57   
Teni_
user posted image user posted image user posted image Ni problema, z veseljem štartam prva.user posted image

Sem danes mojemu komentirala, da glede na to, kak me je danes ginekologinja na grobo pregledala, se ne bi čudila, če bi že danes nazaj letela.user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.8.2011 20:20:27 >

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.8.2011 20:35:41   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.08.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , 11.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 12.08., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 102
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.8.2011 20:42:56   
Pigy
Joj, kako je ta sirup železo zanič. Fuj, mislim da je to najbolj nagravžna stvar na svetu. Spila sem po njem že litr vode, pa še ga čutim.

Tok se mi spi, a trebuh otrdeva kot da mu je treba. Komi čakam, da bo vse to za mano, kr to ni več zanimivo.

teni- tvoj fantič je pa res konkreten, sej greš lahko kr rodit.user posted image

Grem nazaj počivat, pa vas zjutri preberem, le glejte da boste kej lepga napisale.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.8.2011 20:57:55   
anchy_
Hej user posted image .

Evo še mene s pregleda, kot smo že navajeni se naše dete še vedno skriva in bo očitno kinder surprise user posted image
Je pa lepo obrnjen z glavico navzdol, ima 2083 g in vse tako kot mora biti. Naslednji pregled pa 24. 8.

Zanima me, če vam vsem meri mv? Ker meni ga do sedaj še nikoli ni, pa zaključujem 33. teden. O ctg-ju prav tako ne duha ne sluha. Kdaj ste pa dobile napotnico za porodnišnico? Moj naslednji pregled bo že 35. teden.

Upam, da bo šel naš jenči mal prej ven, ker je čedalje težje prenašati vse skupaj, glede na to, da sem polna vode in mi Shrek sploh ni konkurenca glede nog user posted image

Pozdravček vsem skupaj in čim več spanja ponoči, jaz sem vsaj danes spala po dveh neprespanih nočeh user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.8.2011 21:07:09   
carly
Men še nič ni merla materničnega vratu niti delala kakšnga vaginalnega pregleda.Bom pa imela naslednjič, to je v 36.tednu ctg, tako da lahko da bo potem tudi kaj se dogaja spodaj preverila, se pa nič ne veselim ker teli pregledi ko gledajo kolk si odprt so kar neprijetni in boleči, vsaj meni.

No pa midva sva tudi omaro sestavila, sedaj čakam en slab dan ko bomo bolj notri da mi moj škatle iz vrha omare dol da in pregledam cunje.Je pa tamala danes že svoje igrače notri pospravljala, da ja ne bo omara praznauser posted image .

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.8.2011 21:52:57   
agha
Ojla!

Tudi jaz sem bila danes na pregledu. Sicer ni bilo mojega G ampak je bil ta še boljši. Mi je veliko povedal in sva se kar naklepetala, stric je v penziji in ima 48 let izkušenj. user posted image Vprašala sem ga glede velikosti otroka in pravi, da bi podrla vse teorije, če bi bil ta otrok težji od 4kg glede na to, da je imel prvi 3160g in je bil fantek. Sicer pravi, da je 2.user posted image običajno večji ampak za kakšnih 200g, ne več. Rekel mi je tudi, da on ne bi nič planiral ampak, da se proba rodit po naravni poti, če pa ne gre, se pa sproti odloča. Mi je kar malo odleglo, me pa zanima kaj bo rekel moj G na naslednjem pregledu, ki ga imam 24.8.. Zakaj se mi zdi, da nas je ful, ki imamo pregled na ta dan? user posted image user posted image user posted image

Teni -
tvoj fantič je pa res ogromen, moj je pikec proti tvojemu user posted image pa me strašijo. Koliko sta bili pa punci težki, ko sta se rodili?

anchy
- meni nikoli ne merijo mv, ctg-ja mi ponavadi moj G ne dela, napotnico za v P mi pa tudi danes ta namestni  ni še dal, pa sem v 36. tednu.user posted image sem ga vprašala, če jo dobim pa mi je rekel, da ne in ot zato, ker jo potem babice nahote vzamejo pri CTG-ju, ker se zmotijo...OK, whatever.

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.8.2011 23:44:41   
Princess_
dober večer...končno po napornem dnevu doma v svoji postelji...je bilo pa kar naporno biti cel dan zdoma...ampak vse se da če se hoče user posted image tko, cotke imam delno oprane, ju3 sledi likanje in dokončna oprema kopalnice...in je to to...
kako lepo je vam, da že veste kako velika je vaša beba... jaz žal tega ne vem, sem imela nazadnje nekje maja UZ...in sem bila prejšnji teden kar zelo razočarana in žalostna po pregledu..ker bi z mojim dragim rada vedela kako velika in težka je najina bebica, ali pridobiva na teži ali je vse vredu z njo...in sva po vsakem pregledu samo razočarana...ti dve G, ki nadomeščata mojo mi prav nobena od njiju ni bila všeč...ena je rekla da mi pripada samo še en UZ, tadruuga nazadnje pa je rekla da nima nobenih indikacij da bi mi lahko naredila UZ...pol pa naj bom vesela po pregledu, ko me je skenslala po dveh minutah...zato sem se pa naročila samoplačniško na UZ...in ga imam ju3...se že kar veselim user posted image bom končno spet videla najino bebico in bova izvedela kako velika in težka je...upam, da je vse vredu z njo user posted image

hm...hjoj trenutno me samo še zgaga muči...in to vedno pred spanjem user posted image od včeraj dalje pa še tile hemeroidi...kaj priporočate? a si naj v lekarni kupim kakšno kremo za to? ali pa naj počakam do naslednjega tedna, da grem na pregled in povem G za to, pa mi mogoče ona kaj napiše...samo ker spet ne bo moja, ziher ne bom spet nič uredila..in bo spet bed...
hm...do zdaj še niti meni niso merili mv-ja...niti delala kakšnega vaginalnega pregleda...

nič...sedaj pa že komaj gledam...lepo spite nosečke in kaj lepega sanjajte!! nočka
hm...

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.8.2011 7:33:49   
Teni_
Dobro jutro!

Sem rekla, da me je ona včeraj pregledala na grobo. Imam od včeraj zvečer krvav izcedek. Sicer ravno toliko, da je na papirju, ampak je. Bomo videli kaj bo, če ne jih pa bom šla danes malo obiskat v porodnišnico. Imam še danes pregled pri ginekologinji, pa bomo videli kaj bo povedala.

agha - Teja je bila rojena pri polnih 36. tednih z 2800g in 47 cm, Nika pa dva dni čez rok z 3940 g in 51,5 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.8.2011 7:40:41   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.08.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , 18.08., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?, Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , ?., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 17.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 24.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
24.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 12.08., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 29.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 30.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 102
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.8.2011 7:43:41 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
11.8.2011 7:58:01   
2.2.
dobro jutro!
kaj sem ja za en čuden človek, celo noč nič spala samo razmišljam o user posted image  da ni kaj v redu.se mi pa res zdi da cca od nedelje manj čutim gibe sem to tudi omenila nadomestni G pa ni nič rekla. jaz se tolažim da je v tej medenični legi in ga je manj čutit-kaj menite. komaj čakam naslednji pregled a kaj ko je ta šele konc meseca. drugač poskušam čim več počivat na levem boku, kako se pa uležem na hrbet me pa prime kao za lulat-sicer mehur je prazen samo me tako tišči v spodnjem delu trebuha.
aja mi je pa še rekla ta G da ima otrok veliko placa v maternici.?!user posted image zdaj ali je manjši otrok ali kaj, ker hčerka je imala v 36t 3150g 50cm-nič kaj majhna.
pa še nekaj bi vas prosila za te moje mere, če se katera kaj razume, glede kako velik je otrok:
po UZ   32+5t
GV(/TT/BPD   80
HC-GLAVICE   295
AC TREBUHA    265,270
FL FEMUR   57
PLODOVNICA  primerna
vodilni plodov del  medeni.
sicer se te mere kar razlikujejo od 1. nosečnosti...
joj kako sem panična ali so krivi hormoni ali kaj....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
11.8.2011 7:59:51   
jaznoseca
teni uau mere tvojega fantiča pa resnično presenečajouser posted image  - rekorder! Glede na to in podatke o MV boš tud po moje otvorila sezono user posted image . Pa saj prav, ne bi bilo primerno, da te pustijo čakat. A ni dete težko več kot 4kg že indikacija za CR? No, kakorkoli, pregledi malo pred porodom so vsi po vrsti boleči - še predvsem, če imaš srečo z malo manj obzirnim osebjem user posted image . Držim pesti! Za seznamček ne skrbi, bomo poskrbele.

tudi jaz sem imela včeraj pregled. Vse ok, detece je veliko nekaj čez 3 kg in je g kar malo zavzdihnil - veliko deteuser posted image ! No, ampak kaj je to proti teniuser posted image user posted image user posted image . Očitno bomo tako veliki kot prvič, smo imeli 3620g. Drugače mi je delal UZ in zraven sta gledala tudi moja mami in moj sine, ki zdaj na veliko govori, da je videl glavico in ritko in kolenčka in.... se mu je moj g kar posvetil. Res same pohvale dr. Rosiču na Ptujuser posted image ! Dobila sem tudi jaz sirup železa - res je bljakuser posted image . Aja, pa ctg mi je tud delala sestra, samo ni merila popadkov, samo srček user posted image  - ne vem točno zakaj? Naslednji pregled 25.008.

jessy82 ja imaš prav glede streptokoka - če je pozitiven,d elajo še dodatne teste in to stane. Hvala bogu, pri meni vse negativno user posted image .

barbara 85 uh, to pa je bila avantura. Drži se! Ene 2 tedna res še počakaj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy82
Ojla!
Se javljam iz pregleda, vse OK, 37. teden, danes narejen prvič CTG, kg OK, pritisk OK, mal vnetja (dobila svečke).
Naslednji pregled imam 17.08. (UZ in CTG).

IZVIRNO SPOROČILO: lily81
hej..
Bila na pregledu- vse ok.. Naslednji pregled 18.8

Kako to, da imata preglede že na 1 teden? Mene še naroča na 14 dni, pa bom naslednjič že v 39. tednu.

dorianna hvala za info o nabavi mrežastih hlačkuser posted image .

anastazia joj punca, drži se - saj samo še malo user posted image .

issa upam, da si bolj opazovala, kot pri vsem asistirala -to sta pa imela delovne dneve. Pridna!

merjenje mv meni ga je pregledal pred odhodi na dopuste - da nas ne bi kaj presenetilo, drugače ga tud zdaj ni meril -37. teden.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?